SHOPAHOLIC

Mit vegyek fel karácsonykor?

2016. december 13., kedd 10:07

Oké, a karácsony sokszor és sokaknak nem a kiöltözésről szól, de van, aki szereti kicsípni magát szentestére, vagy bármelyik ünnepnapra, amikor mondjuk épp anyósékhoz hivatalos vagy barátnőkkel megy előszilveszteri buliba. Azoknak ajánlunk most szetteket, akik szeretik a csillogást és bevállalnak akár egy kis fázást is egy lélegzetelállító szettért cserébe!

Premier Outlet

A Premier Outlet Centerbe abszolút jó ötlet kivonulni, már csak a Mango Outletért is: tele van most az üzlet évvégére parádés szettekkel, melyeket a bolti ár töredékéért vásárolhat meg, mégsem divatjamúltak. Cipőt is vásárolhat 10-20 ezer forint között, és a ruhákért sem kell mélyebben a zsebébe nyúlnia.

Persze, ha szeretne költeni, arra is van lehetőség, például a Gant outletben, ahol 40 ezres blúzokat és 140 ezres miniszoknyákat fotóztunk önöknek: itt ne is keressen flittereket, mert a lényeg a letisztultság és minőség – ez jellemzi a 117 ezres bársonyblézert is.

Ha mégsem költekezne ki ennyire, akkor még mindig ott van a Benetton outletje a Premierben, ahol a Mangóhoz hasonló árakon válogathat piros, zöld, fekete, fényes anyagú és pliszírozott ruhadarabok közül. Beszaladtunk még a Oui-be is, mely a Benetton mellett kínálja portékáit, ott drágább, de komolyabb estélyiket találtunk, melyek azért tólmutatnak egy egyszerű családi karácsonynál, de ki tudja, ha valamelyik gazdag rokon gálavacsorát szervez idén az ünnepek alkalmából, arra jó lesz egy zöld estélyi! Képek a galériában!

H&M

Ha nem akar Biatorbágyig kiautózni, mégis olcsón megúszná a karácsonyi csillogást, a H&M-ben a helye. Alább a próbababán látható a szezon slágere, a szatén maxiruha, mely csak 5990 forint, cserébe viszont kábé az emberek 5%-nak áll jól. de nekik nagyon. Vannak szaténblézerek és bársonyszoknyák is a svéd márkánál, ezek is 10 ezer forint alatti áron kaphatók (részletek a galériában), de veszélyes betérni, mert már elkezdődtek a leárazások, és ilyenkor van az, hogy az ember bemegy egy elegáns ruháért és kijön két télikabáttal.

Mango

Ha már az outletet megnéztük, bementünk a WestEnd Mangójába is: alábbi flitteres blúz teljesen magával ragadott minket és a pezsgőszínű szaténblézer is csodás.

Stradivarius

A fiatalabb generációnak jó lelőhely a Stradivarius, ahol áttetsző felsőkkel bolondíthatjuk meg ruhatárunkat és akár egy elegáns ezüstszínű overállal is párosíthatjuk a hosszujjú felsőket. Az árak is mérsékeltek, de ha kibírja az ünnepek utánig, még alacsonyabbak lesznek, mert úgyis lesz leárazás.

Zara

A Zarában hasonló a helyzet, mint a Stradivariusban, de kicsit magasabbak az árak – viszont a választék is sokrétűbb. Mondjuk az áttetsző, nagyon vékony, fémesen csillogó háremnadrágot nem tudjuk, ki fogja felvenni a mínuszokban, de ha nem fél a felfázástól, szép megoldás szentestére!

Bookline

Blogok, amiket olvasunk

STíLER 5 tipp úszógumi ellen

Hiába edzünk és diétázunk, az a fránya úszógumi csak nem akar leolvadni? Ez az öt tipp bármilyen diétába vagy életmódba könnyedén beilleszthető, és segít a lapos has elérésében.

MÁS TÉSZTA Bögrés kefíres süti

Akkorát estem, hogy muszáj volt sütnöm valami vigasztalót. De isteni reggelire vagy vendégvárónak egy pohár finom tea mellé is.

HATÁRÁTKELŐ Los Angelesben az élet...

Egy idő után nem mondod az itthoniaknak, hogy jól vagy, mert mindenki csak arra vár, hogy mondjak végre valami rosszat
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés