Az akciós karácsony a kisállatokat is elérte

Teljes erővel dübörög a karácsonyi akciódömping, amikor a boltok megpróbálják kitalálni mit vetessenek meg azzal, akinek semmi ötlete nincs. A standard mobiltelefon-tablet-játék ajánlatok mellé így kerül be a kerti gereblyeszett, vagy az ötlet, hogy vegyen a macskának is karácsonyi ajándékot. 

Kuponok

Naná, hogy a hétvégén is kuponozhat, ehhez most Kiskegyedet kell venni. Ne számítson rengeteg kuponra, de néhány drogériai terméket azért beszerezhet akciósan. 

Műszaki cikkek

Kütyükkel és elektronikai cikkekkel van tele az Emag karácsonyi akciós oldala, de baba-mama termékeket is vehet, na meg játékokat. Mosógép mellé mosókapszulát kap, Bosch, Skill és Dremel barkácsgépeket féláron is tud venni, ha azzal lepné meg családtagját karácsonyra, míg az új Star Wars filmre 30 százalékos póló és ajándéktárgy kedvezménnyel készülhet. 

A Samsung UHD ívelt LED TV-t 20 ezer forinttal olcsóbban, LG TV-k és hangprojektorok pedig 20 százalék kedvezménnyel kaphatóak az Extreme Digitalban. Phillips kávéfőző 10 ezer forinttal olcsóbban kapható és még tejhabosító is jár hozzá. 30 százalékkal akcióztak le több terméket is, így ennyivel olcsóbban talál porszívót, sportkamerát, telefonokat és gyakorlatilag mindent. Összesen 24 ezer termék akciós, ezeket itt találja

Az Euronicsnál is 20 százalékkal olcsóbbak lesznek az LG televíziók, míg néhány felsőbb árkategóriájú Samsung SUHD TV mellé Xbox jár ajándékba. 5-20 százalékkal olcsóbban a Huawei tabletek és telefonok és a Philips kisgépek, porszívók és szépségápolási termékek is 20 százalékkal kerülnek kevesebbe. 

"Leszánkáztak az áraink, ettől még a Mikulás szakálla is leesett" - írja a Mall.hu, ahol sarokcsiszolót, érintés nélküli hőmérőt vagy éppen kerti szerszámokat vehet. Lakásdekorációs elemek is akciósak és az is kiderül, hogy minek örülnek karácsonykor a kiskedvencek ha már a karácsonyfát nem használhatják úgy, ahogyan ők azt eltervezték. Egy arany kutyafekhely vagy egy száraztáp tartó viszont még nekik is örömet szerez. 

Tefal magasnyomású gőzállomáshoz vasalódeszka jár a Media Marktban, hogy azonnal ki is tudja próbálni, míg a Whirpool nagy háztartási gépek 10 százalék kedvezménnyel rendelhetőek meg online. Huawei P9 lite mellé pedig ajándékcsomagot adnak. 

GettyImages-459675548
Bloomberg / Getty Images Hungary

Hiper és szupermarketek

Ha a karácsonyi vacsorát egyszerűen szeretné letudni, akkor vehet az Aldiban egy raclette grillsütőt és azon készíthet el néhány egyszerű grillételt, vagy elektromos fondükészletet, amihez sajtokat is talál akciósan. Bayern München, Barcelona vagy Real Madrid rajongók akár a kedvenc csapatuk logójával ellátott szőnyeget is vehetnek. Akciós lesz a macska kaparófa, sőt madáretetőt és kisállat hordozót is vehet és a tömény italokat az ünnepekre. 

Minden plüss és puzzle 30 százalékkal olcsóbb az Auchanban, a leglátványosabb akció pedig a Chivas Regal 12 éves whiskyre van, ami 3780 forinttal olcsóbb mint az év többi hetében. A karácsonyi vacsorához szinte mindent megvehet akciósan. 3 db Nestea után egy bögrét kap ajándékba. A pálinkafőző 50 ezer forinttal olcsóbb, GE LED körtéket pedig 60 százalékkal kevesebbért vehet. Aki vendégeket vár az 1200 forinttal olcsóbban, 1790 forintért vehet meg 5 pár vendégpapucsot és 250 forintért illatgyertyákat is vehet. 

25 százalék kedvezményt kap néhány játék árából az Intersparban is, sőt a Lego Star Wars termékek árából 40 százalék kedvezményt kap. A sütemény hozzávalók mellé Dove sampont, Persil mosóport és  női borotvát is lehet jóval olcsóbban vásárolni, valamint szemkörnyékápolót és bizsukat is vehet. Péntektől a Bonduelle termékek 30 százalékkal, az Olympos Fa és Bref termékek 40 százalékkal kerülnek kevesebbe. A hét elején pedig a Maggi húsleveskocka árából jön le 35 százalék kedvezmény, a Domestos WC illatosító és a Pampers  törlőkendő is 30 százalékkal lesz olcsóbb. 

Aki szereti a halakat, annak érdemes ellátogatni a Lidlbe, mert rengeteg fajta hal lesz akciós. Akciós bluetooth fejhallgatót, külső töltőt és órát is vehet vagy akár távcsövet és barkácseszközöket. Vehet a fürdőszobájába bútorokat vagy akár tartós szőrtelenítő eszközt is, sőt ha eddig nem tudta hol keressen hamuporszívót a kandallója tisztán tartásához, akkor most eláruljuk: a Lidlben. 

Féláron is vehet ruhát az ünnepekre a Tescoban, de a konyhai kiegészítők és lakásdekorációs elemek is 30 százalékkal olcsóbbak lesznek és Dove csomagokat is 20 százalék kedvezménnyel vásárolhat meg.Féláron vehet Glade légfrissítőket, de előtte azért készüljön fel, milyen illatokra számíthat, de akár csaptelepet is vehet 30 százalékkal olcsóbban. 

shutterstock 205681468
1000 Words / Shutterstock
Oszd meg másokkal is!
Mustra