Aki okos, ezen a hétvégén letudja a karácsonyt

A hétvégén lehet kuponozni, amiket már karácsonyi csomagokra is be lehet váltani. A Joy kuponok mellett a Mammutba vagy a Müllerbe is mehet újság nélkül kuponozni, sőt összegyűjtöttük azokat az üzleteket és márkákat, ahol az online boltban is használhat kuponokat, és ehhez ki se kell mozdulnia. A hipermarketekben pedig rengeteg az akciós édesség, és már most megveheti az adventi dekorációkat, sőt a karácsonyfadíszeket is. érdemes kihasználni, hiszen a következő ilyen hatalmas leárazás majd csak a Black Friday kapcsán lesz. 

Kuponozás újsággal

Ezen a hétvégén a legnagyobb kuponos őrület a Joy kuponok miatt lesz.  Aki a múltkori kuponos napon nem vásárolta magát agyon, annak most itt az újabb lehetőség. A felhozatal nagyon hasonló, ahogyan a kedvezmények mértéke is, a legtöbb dolog 20-25 százalékkal lesz olcsóbb, ha kuponnal érkezik, és szerencsére egyre több helyen van online kód, vagyis azok is vásárolgathatnak, akik a tömeg miatt eddig inkább hagyták az egészet. 

Online kuponok

Rossmann, Scholl, Adrienne Feller, CND körömlakkok, ecipo.hu, icentre.hu, Iddesign, iStyle, Mall.hu, Media Markt, Paintcocktail, R.M. ékszer, Samung kiegészítők, Tchibo, Noisavision (Swarovski optikai keretek), Trend Optika, Akadémiai kiadó, bella italia, Balcsi original, Komfortlábbeli, Book24, Catherine grange ékszerek, DRK, Erotikashow, Edigital, Faorashop.hu, Fancy Design, Heavy Tools, Heaven Rugs, Játékvár, Kardos Spa, Luludog, Látomás, Lunettdesign, Marionnaud, Mohito, Pig Shoes, Bodyshop, Vágyaim.hu, Vans - próbáltunk nem kihagyni egy helyet sem, ahol online is kedvezményesen tud vásárolni. 

50 százalékos kuponok

A drogériákban lesz újra a legnagyobb őrület, ráadásul sok karácsonyi csomag is 25 százalékkal olcsóbb lesz. A DM-ben már csütörtöktől beválthatja a kuponokat. Féláron kap olyan sminktermékeket mint a S-he,  Alverde, L'Oreal Paris, Max Factor, Maybelline, a parfümök közül az Antonio Banderas, Playboy és a Guess lesz féláron, de ugyanilyen kedvezménnyel vehet Diadermine krémeket, Fa izzadásgátlót, Fructis samponokat, Garnier arcápoló és arctisztítót, Gliss Kur, Got 2b termékeket, Nutri Gold arckrémet. Hajfestékek közül pedig a Palette, a Prodigy és a Syoss lesz féláron.

A Rossmannban Pantene  terméket, Katy Perry, Police és Guess parfümöt, valamint Lactacyd intim mosakodót vehet féláron.

A Trend optikában akár 50 százalék kedvezményt kap, ami ugye a gyakorlatban azt jelenti, hogy javarészt kevesebbet, de azért találhat a kínálatban egy-egy féláras terméket is.

A Cutler Fitness centerbe féláron mehet, a Bella Italiaban pedig a matrac lesz féláron, fogat fehéríteni pedig 65 százalék kedvezménnyel tud. Féláron használhatja a Randivonalat, és 60 százalékkal olcsóbban mehet alakformáló szalonba vagy végleges szőrtelenítésre.

shutterstock 25777810
Shutterstock

30-40 százalék kedvezmény

Egy darab Yves Rocher termékre válthatja be a kedvezményét, de az egyébként is akciós termékek közül nem választhat. 30 százalék kedvezménnyel vehetnek Bausch + Lomb termékeket, akik kontaktlencsét használnak, de nemcsak ápoló folyadékokra, hanem meghatározott kontaktlencsékre is beválthatja. Scholl cipőket 30 százalékkal kevesebbért vehet, de végleges szőrtelenítésre is felhasználhat kupont 40 százalékos kedvezményért. Szótárakat, nyelvkönyveket és az Akadémiai Kiadó kiadványait 30 százalékkal kevesebbért veheti meg

A Rossmannban bőven válogathat a kuponok között, például Persil mosókapszulát, folyékony mosószert vehet 35 százalékkal olcsóbban, A 3 literes Perwollt és Somat mosogatót pedig 40 százalékkal kevesebbért veheti meg. 30 százalék jön le az 1,5 és 2 literes Silan öblítők árából. Az Astor, Maybelline kozmetikumokból 40 százalék, Rimmelből 30 százalék jön majd le. Tomi mosószert a Spar és Interspar áruházakban is vehet 40 százalékkal olcsóbban, 

Egyéb 

A Tescoban 3000 forintos vásárlás után 100 extra pontot kap a klubkártyájára, egyébként itt is talál akciós márkatermékeket, pl. Remington hajnyírót vagy a Finest termékcsalád tagjait. A Media Marktbe menjen, ha műszaki cikkeket venne kuponos akcióval: Braun, Oral-B szépség és szájápolási termékek, Philips, Sonicare, Saeco, DeLonghi, Kenwood, Electrolux, Remington, Russel Hobbs, Samsung és Braun háztartási kisgépek lesznek 20 százalékkal olcsóbbak, de Samsung tévéket, Huawei és Honor okostelefonokat, tabletet és okosórát is vehet olcsóbban. Az Euronicsban pedig szintén 20 százalékkal olcsóbban vehet LG, Sony, Philips TV-ket, Samung, Huawei, lenovo, LG, Navon, Sony, ZTE, Microsoft telefonokat és gyakorlatilag minden márkából talál akciós háztartási és szépségápolási gépeket

Kuponozás újság nélkül

De akkor sem kell aggódnia, ha nincs újsága, ugyanis november 10-én csütörtökön a Mammutban tud kuponozni egy kört az áruházakban 10-20 százalék kedvezménnyel. November 12-én, szombaton a Mullerben tartanak akciós napot, minden 15 százalékkal lesz olcsóbb, ha bemutatja az oldalról letölthető kupont. Ahhoz pedig kupon sem kell, hogy a Kikában mindent 12 százalékkal olcsóbban vegyen meg ezen a hétvégén, az adventi és karácsonyi termékekre pedig 20 százalék engedményt kap. 

GettyImages-483340998
Andreas Rentz / Getty Images Hungary

Műszaki cikkek

Kupon sem kell ahhoz, hogy az Edigitalban tudjon olcsóbban vásárolni a nagy leárazáson: mobilok 20 százalékkal, konyhai robotgépek, kávéfőzők 40 százalékkal, női szépségápolási termékek szintén 40 százalékkal lesznek olcsóbbak, a mosógépen vagy hűtőn akar 50 ezer forintot is spórolhat, fényképezőgépet pedig szinte féláron vehet. 

Okos eszközöket árusítanak ki az Emagon is, vagyis TV, telefon, tablet lesz akár 40 százalékkal olcsóbban, LG Oled tévét pedig 21 százalékkal olcsóbban vehet. És még mindig tart a Mastercarddal közös akció, amiben 10 ezer forintos vásárlás felett 2000 forintos vásárlási utalványt kap. 

A jó hír az, hogy az online kedvezményekhez nem kell újságot vennie, akkor is olcsóbban kapja a terméket a Media Marktban, vagyis rengeteg minden lesz 20 százalékkal olcsóbb. 10 ezer forintnál drágább Tefal vasalóhoz pedig palacsintasütőt kap. 

Hiper- és szupermarketek

Teljes erőből készül a karácsonyra az Aldi: már adventi naptárat és fényfüzért, különböző kültéri és beltéri dekorációs elemeket, ünnepi terítékeket is vehet, na meg a karácsony legfontosabb kellékét, a rengeteg édességet. Kapható lesz sífelszerelés sisakkal és szemüveggel, illetve kiélheti a muzikális elképzeléseit is, vagy éppen karácsonyra vehet a gyereknek szintetizátort, állványokat vagy éppen gitárhúrt. Olcsón vehet robotporszívót, konyhai hőmérőt és gyakorlatilag mindent, ami a süteménysütéshez kell. 

shutterstock 205681468
1000 Words / Shutterstock

Megkezdődött a játékvásár az Auchanban, több mint 2500 termék közül válogathat. Gyakorlatilag már most elintézheti a bevásárlást Mikulásra, nem csak rengeteg csoki, hanem a mikulásfigurák is akciósak lesznek, ráadásul elég sok karácsonyi dekorációs elem is olcsóbb lesz. Minden Baba és Dove tusfürdő 30 százalékkal, Naturella termékek 25 százalékkal, Durex és veet termékek pedig 20 százalékkal lesznek olcsóbbak. 

A konyhát az Intersparból is felturbózhatja, ugyanis Fackelmann konyhai kiegészítőket, például krumplinyomót vagy nokedliszaggatót vehet 20 százalékkal olcsóbban. A Dove tusfürdők nem elég, hogy 20 százalékkal olcsóbbak, de még fürdőpamacs is jár hozzájuk, de ugyanennyivel olcsóbbak lesznek a Colgate White Max fogkrémek is.A hét végén a Zott Monte desszertek 20 százalékkal, Heinz termékek és Domestos tisztítószerek 30 százalékkal, a Persil mosószerek pedig 40 százalékkal kerülnek kevesebbe. A hét elején minden Maggi ízvarázs termék árából 40 százalék, Lindt desszertek árából 35 százalék, a Libero pelenkák árából pedig 25 százalék jön le. 

Ha édességre vágyik, azt a Lidlben is megkaphatja akciósan, sok az akciós csoki és édesség. De a hálószobába is vehet új lepedőt, ágyneműhuzatot, vagy paplant, sőt oldalfekvéshez választható párnát, LED lámpákat vagy lazulhat masszázsüléssel és párnával. Fűthető ülésrátétet az autójába is tud venni, amit a télre is felkészíthet mindenfajta eszközzel. 

Egzotikus gyümölcsöket és Márton napi finomságokat vehet a Tescoban, de rengeteg sajt, hús és felvágott lesz akciós, na meg természetesen ott is az édességek minden mennyiségben. 20 százalék kedvezmény jár a Bonduelle konzervre és Saga filteres teákra, 30 százalékkal olcsóbb a Nivea arctisztító, a Baba tusfürdőre pedig 2+1 akció van. Sok állateledel is akciós lesz, és már rengeteg karácsonyi díszt is talál az áruházakban. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra