Akciókkal küzdenek a boltok a hideg ellen

Könyveket vehet ezen a héten kuponokkal, hogy aztán az akciós hősugárzóval bemelegített akciós bútorán szürcsöljön egy akciós teát, de játszhat az akciós konzolján is az akciós TV-n, vagy készülhet a bikiniszezonra az akciós fitneszgépein. Mutatjuk, hogy tudja mindezeket beszerezni. 

Műszaki cikkek

November 1-ig minden napra külön akcióval készülnek az Edigitalban, amik csak 1-2 napig, illetve a készlet erejéig érvényesek. Jelenleg éppen egy 14 százalékos Apple akció, és 20 százalékos Rowenta akció fut 2 napig. De lesznek Philips TV-k, monitorok és audio eszközök, Skil szerszámok, fejhallgatók és memóriák is, mind 20 százalék körüli kedvezménnyel. 

Most az Emagban van készletkisöprés, ami akár 70 százalékos kedvezményt jelent, de átlagosan 20 százalékkal kell számolni az olyan termékeknél mint a fényképezőgép vagy a TV-k vagy a konzolok. A kis háztartási gépek területén már nagyobb a szórás, ott az elmúlt hónapok nagy slágerét a hajegyenesítő elektromos fésűt 60 százalék kedvezménnyel is megrendelheti.

Az Euronicsban 234 ezer forintért vehet meg az Asus érintőképernyős és átfordíthatós Ultrabookot, 10-15 százalékkal olcsóbban kap Sony TV-t, 10 százalék kedvezmény jön le a HTC telefonok árából, a beépíthető konyhai tűzhelyek árából is kap kedvezményt, vagy éppen egy akciós ajánlatot szettekre. 

10.690 forintért kap takarító robotot a Mall.hu-nál, azonban sajnos se nem törölget, nem is vasal és még a mosogatást se csinálja meg, igazából csak feltörli a padlót ennyiért, de nem porszívózik. Minden kategóriában van vásár, akár 50 százalék kedvezményt is kaphat és valóban az állattartás kellékeitől kezdve TV-k, háztartási gépek, tabletek, notebookok szerepelnek az ajánlatban és akár sportcuccokat is vehet akciósan. Ha pedig a hidegre készülne, akkor itt akciósan szerezhet be hősugárzókat. 

Továbbra is ingyen szállít a Media Markt, mert még tartanak a születésnapi akciók egészen október 23-ig. 99.990 forintért vehet beépíthető Beko sütőt és főzőlapot. A Nespresso U kávégéphez pedig 10 ezer forint értékű kapszulautalványt kap ajándékba.

shutterstock 288636644
Shutterstock

Hiper és szupermarketek

Jönnek a hideg reggelek, amikor még az autó sem akar beindulni, ezért az Aldiban vehet indításrásegítőt és akkumulátortöltőt, de kaphat hóláncot, jégkaparót, téli szélvédőmosót és fűthető ülésvédőt is. A hidegre készülhet a gyerekszobában is patchwork takaróval és kisgyerek ágyneművel, vagy úgy is felkészülhet, hogy vesz egy akciós időjárásjelző állomást 5999 forintért, hogy előre tudja ha jön a hideg. Vehet többdarabos képkeretet és aromaolajokat, aromalámpát és illatosítót is, hogy igazán téli hangulatú legyen a lakás. Kis kedvenceinek játék és eledel lesz akciós, de ha ebben a témában is a télre készülne, akkor vehet madáretetőt is. 

AzAuchanban még mindig tart a szülinap, vagyis minden nap kiemelt akciókkal is találkozhat. Pénteken például gyerekruhát vehet 30 százalékkal olcsóbban, szombaton pedig a Lego kerül 22 százalékkal kevesebbe. 1299 forint lesz a maasdamer sajt kilója, a Müller tejberizsek 25 százalékkal kevesebbe kerül, az Elmex, Meridol, Durex és Dettol termékek 20 százalékkal, a Schwazkopf hajszínezők és festékek pedig 25 százalékkal olcsóbbak, míg a Pur mosogatószerek is 30 százalékkal kerülnek kevesebbe. 

Többet olcsóbban akció lesz egész héten a Spar és Interspar üzleteiben, vagyis 1-et fizet 2-t kap akciót talál Persil mosószerre, Maci kávéra, Lovassy borra és Mr popper tisztítószerekre. Az Elmex termékek és a Colgate fogkrémek 20 százalékkal, a Palmolive tusfürdők 35 százalékkal olcsóbbak, a Zendium szájápolási termékekre pedig 40 százalék kedvezményt kap. Elosztók, bögrék, müzlistálak, zománcozott edények és evőeszközök lesznek 20 százalékkal olcsóbban az Intersparban, a hétvégén pedig Gergely fagyasztott termékeket és Friskies állateledelt vehet 30 százalékkal olcsóbban, a Silan öblítőkért 35 százalékkal, az Ariel mosópárnákért pedig 40 százalékkal kell kevesebbet fizetni.  A hétindító ajánlatok között 35 százalékkal olcsóbban talál Gilette borotvát, 25 százalékkal olcsóbb a Pom-bar nasi.

Télre készülnek a Lidlnél is, vehet meleg pulóvereket, kesztyűt vagy thermo aláöltözőt, akciósan vehet Cien szépségápolási szereket az alapozóktól kezdve a tusfürdőkig. Ha a telet inkább a konyhában töltené ahhoz is vehet kiegészítőket, például kerámia serpenyőt, edénykészletet, tojásfőzőt vagy kontaktgrillt. Halloweenra jelmezekkel és csokiszemekkel készülhet, vagy éppen szellem alakú csirkefalatokkal. 

Minden F&F Home ágyneműszettre és lepedőre 20 százalék kedvezményt kap a Tescoban, Mindenszentekre pedig válogathat az igencsak bőséges mécses és virág kínálatból is. A sajátmárkás fagyasztott gyümölcsök és a Knorr termékek 20 százalékkal kerülnek kevesebbe, a Pickwick teákért pedig 30 százalékkal kevesebbet kell fizetni. 20 százalékkal olcsóbban vehet fitnessgépeket és az otthoni edzés kiegészítőit, valamint néhány ruhadarabot is ennyivel olcsóbban vehet meg. 

Egyéb

Ha parfümöt venne, akkor is érdemes elnézni az Emagra, mert például YSL, Prada vagy Versace parfümöket vehet 30 százalékkal olcsóbban. A Könyves blog is beszállt a kuponozós lázba, ugyanis a legfrissebb számban elég sok Libri és Bookline kupont talál, ráadásul külön jó hír, hogy Simple alkalmazással is tud már könyvet venni a Booklineon. A Jyskben minden beltéri bútorra 20-50 százalék kedvezményt kap a bútorok hetén, pénteken és szombaton pedig a Kikában is 15 százalékkal olcsóbbak lesznek a nappali és hálószobabútorok. 

shutterstock 393914443
Shutterstock
Oszd meg másokkal is!
Mustra