Most vegyen karácsonyra játékot, bőröndöt vagy tévét!

Az ajándékvásárlással tényleg ne várjon a nagy dömpingig, jó ha még most betáraz, ezen a héten ugyanis a legtöbb boltban féláron vehet meg társasjátékokat, autókat vagy gyurmákat. Talál sok akciós konyhai eszközt, vehet nagyon olcsón mobiltelefont és tévékészüléket, sőt akár Samsonite bőröndöt is. És ne felejtse, jövő héten kuponos nap lesz, a mi ajándékunk pedig, hogy összeszedjük majd, hogy milyen kuponokat vonjon össze az egyébként is akciós termékekkel, hogy extra kedvezményeket kapjon! 

Műszaki cikkek

Megjelent az Alcatel Plus 120 Wifi + LTE tablet, amihez billentyűzet is jár, a kettő együtt sem tesz ki egy kilót, ráadásul Windows 10 fut rajta. Az Edigitalnál pedig még akciós is, 74.990 forintért lehet megvenni. 40 százalékkal olcsóbban vehet Samsonite bőröndöket,de akciósan kap Asus zenbookot, Canon fényképezőgépvázat és többfajta kaputelefont is talál olcsóbban a kínálatban. 

Műszaki cikkek hetét tartanak az Emagon szeptember 30-ig, ami azt jelenti, hogy átlagosan 20 százalékkal olcsóbban vehet például televíziót, Xbox One konzolt, amihez játékokat is tud olcsóbban vásárolni. Lesz sportkamera, memóriakártya is olcsóbban, de Beats fülest is kap 20 ezer forinttal leakciózva. 

Az Euronicsot sem kell félteni, ott diszkont árak hetét tartanak, így 4-25 százalékkal olcsóbban vehet Samsung telefont, 69.999 forintért pedig már kap olyan Lenovo notebookot, amin gyári Windows 10 is fut. De 60 ezer forinttal olcsóbban kaphat Sony TV-t is – igaz, a hasonló nagy tévés kedvezményeket már az egyébként is prémium kategóriás termékeknél találja. A Huawei Mate S készülék 40 ezer forinttal olcsóbb, de beépíthető sütőket és főzőlapokat is talál akciósan. 

20 százalékkal olcsóbban is vehet Asus notebookokat a Media Marktban, ahol a Sony Playstation 4 slim 1 TB-os verzióját is elő tudja már rendelni, sőt még Fifa 2017 is jár hozzá és Playseat üléseket is tud vásárolni, amikkel még nagyobb szórakozást nyújtanak az autós játékok. 

Ha televíziót venne, akkor az Auchan ajánlatai között is nézzen szét, ugyanis LG televíziót 65 ezer forinttal olcsóbban, 184.999 forintért vihet haza, de akár 110 ezer forintot is spórolhat egy egyébként 359.999 forintos készüléken és az olcsóbb, kisebb darabok is 15-30 ezer forinttal olcsóbbak. Akciós mobilok és notebookok is várják.

shutterstock 200408048
Shutterstock

Hiper- és szupermarketek

Azt ígéri az Aldi, hogy bárkiből ezermestert farag, ehhez pedig akciós csavarhúzókat, fúrókalapácsot vagy éppen imbuszkészletet kínál (azért az asztali körfűrésszel érdemes óvatosan bánni!). Ha nem adná fel a kerti borozgatásokat, de azért már tart a hidegtől, akkor vehet kerti melegítőt, és ezen a héten akciósan vértezheti fel a házát kültéri kamerával vagy TV szimulátorral, ami például nyaralók védelmére is jó ötlet. A kínálatban szerepel kontaktgrill 11.990 forintért vagy olajsütő 12.990 forintért, és már a Halloweenre is felkészülhet cukorkákkal és ijesztő felsőkkel, sőt beszerezheti akciósan már a temetői mécseseket is. 

Elkezdődött az Auchan hónap, ami egy hónapon át extra kedvezményakciókat jelent. Például 510 forinttal lesz olcsóbb az Ammerland trappista sajt kilónkénti ára a héten, de a 42 fajta német sörből álló akció között is megtalálhatja mindenki azt, amivel mini Oktoberfestet tud rendezni a nappaliban. A rovarirtót is most tárazza be a jövő nyárra, mert most 40 százalékkal olcsóbban megveheti, és ugyanennyivel lesz olcsóbb a Gilette Mach 3 borotva is. Ha játékot keres, az Auchanba is látogasson el, ahol féláron vehet Monopoly vagy Mamutvadász társasjátékot, de ezen kívül is több menő társast vehet meg szinte féláron. 

Ha feltankolna akciós konzervekből, akkor az Intersparba menjen, ott ugyanis a májkrémtől elkezdve a paradicsomsűrítményen át a készételkonzervekig talál egy rakat akciós terméket. 33 százalékkal olcsóbban vehet Carlsberg sört, a Lenor öblítő 40 százalékkal kerül kevesebbe, a Neutrogena, Clean & Clear és Bebe termékek árából pedig 25 százalék kedvezményt kap. A hét végén Bounty, Mars, Snickers, Twix csokikból vásárolhat 25 százalékkal olcsóbban, a Colgate szájápolási termékek  és Tomi mosóporok pedig 35 százalékkal kerülnek kevesebbe.  A hét elejére tartogassa a Palmolive termékek megvásárlását, mert akkor 35 százalékkal kevesebbért jut hozzájuk, a sajátmárkás instant kávén pedig 28 százalékot spórolhat. 

A Lidlben ezen a héten autóápolási termékek tömkelegével várják, jégoldót mindenképpen szerezzen be, de autóillatosító, különböző tisztítóspray-k és törlőkendők is szerepelnek a kínálatban, valamint üléshuzat, indítókábel (közismertebb nevén bikakábel) illetve tetőcsomagtartó. A hidegebb napokra fűthető has- és hátpárnát vehet 4999 forintért, esetleg nyakmasszírozót 7999 forintért, de kapható még pulzoximéter, vérnyomásmérő és infralámpa is. Akciós Garmin fitneszpánt mellett húzódzkodó rudat, fitneszszalagot, gimnasztikai labdát és edzőcipőt is vehet . Francia konyhának hódolhat a héten a kínálatból: lesz macaron, brie sajt, ratatouille és kenyérlepény is, aki pedig valami igazán különlegesre vágyik, az vehet fésűkagylót vagy különleges sajtot. 

A Tescoban  játékfesztivált tartanak, vagyis itt is majdnem féláron lehet hozzájutni olyan játékokhoz, amik akár a fa alatt is jól mutatnak. Pónik, babák, hangszerek, társasjátékok, gyurma és rengeteg autó is szerepel a kínálatban. Ha whiskeykre vágyik, akkor szólunk, hogy erre a hétre nagyon felkészült az áruházlánc italokból, ráadásul átagosan 20 százalék kedvezményt is kap a különböző whiskeykből. Az állatok világnapja alkalmából pedig sok az akciós száraztáp, konzerv vagy éppen alom, ráaádsul a kedvezmények mellett még jótékonykodhat is. 

Egyéb

A Mall.hu-n társasjátékokat árusítanak ki, 45 százalékkal olcsóbban vehet például Star Wars Monoloplyt, Maradj Talpon játékot és még egy csomó mást is. A Kikában a hét végén minden háztartási és konyhai eszköz 15 százalékkal kerül kevesebbe, és azt se felejtse, hogy a Body Shopban még szeptember végéig beválthatóak a kuponok, a webáruházban is. 

2776571
Scott Barbour / Getty Images Hungary
Oszd meg másokkal is!
Mustra