Bútorok, tabletek, őszi ruhák és műszaki cikkek akciósak a héten

Ezen a héten érdemes bútort keresni, mert szülinapozik a Jysk, akciózik a Kika, és még a Lidlben is talál komódot. De a felújíthatja az őszi ruhatárát, és a kis kedvenceinek is vehet olcsóbban eledelt és kiegészítőket is. Tarthat otthon sörfesztivált, borokból is bevásárolhat, és persze rengeteg akciós műszaki cikk is várja a héten. Sőt pénteken jön az iPhone 7-is, amire már előre fel lehet iratkozni. 

Műszaki cikkek

Még mindig találhat 40 százalékos kedvezménnyel kapható termékeket az Edigitalnál, például Whitings aktivitásmérőt vehet 48 százalékkal olcsóbban,  Huawei Mediapad M2 premium tabletre 30 ezer forint kedvezményt kap, Panasonic fényképezőgépet 15 ezer forinttal olcsóbban vásárolhat, de akciós TV-t és 30 ezer forinttal olcsóbb wifi routert is vehet a héten. 

Még csütörtökig tart az Árak Forradalma nevű akció az Emagon, ami természetesen azt jelenti, hogy elég sok mindent akcióztak meg. Ráadásul nem csak telefonok, Apple termékek, drónok vagy éppen laptopok akciósak, de kisebb konyhai gépek, konyhai nagygépek, TV és játékok is akciósak. 

Szintén kiárusítást tartanak a Media Marktban, szeptember 27-ig kiállítási és utolsó darabokat vehet meg kedvezménnyel. Szétnézhet online is, de érdemes több üzletbe is ellátogatni, mert a választék és a kínálat üzletenként eltérő. 

shutterstock 386524075
Shutterstock

Hiper- és szupermarketek

Az őszre lehet készülni az Aldi kínálatából, legalábbis a férfi ruhákkal, de automata esernyőt és női vastag térdzoknit is vehet akciósan, amik pedig a hideg napok elengedhetetlen kellékei, sőt a lakását is őszi hangulatba hozhatja dekorációs termékekkel. Kis kedvencének vehet etetőtálat, fekhelyet és állateledeleket is, és már a karácsonyi sütéshez is elkezdheti bevásárolni olcsóbban a marcipán és csokoládé tortadekorációt. 

Az Auchanban a Gróf nagyrédei, Béres és Angyal borok lesznek akciósak, de 15 százalék jön le a Monte termékekből. A Tomi mosógélen és mosóporon 900 forintot tud spórolni, és itt is készülnek ruhaakciókkal, hogy legyen mit felvennie a hidegebb napokon is. Itt is gondolnak a háziállatokra, nekik Lili Pet kiegészítőket és Milgor eledelt is vehet 20 százalék kedvezménnyel. Ha pedig munkát keres, akkor menjen el bármelyik áruház nyílt napjára, ahol testközelben mondják el, milyen feladatok várják, sőt ki is kérdezheti az ott dolgozókat, hogy milyenek a tapasztalataik. 

Ha ezen a héten Intersparba vagy Sparba megy, akkor biolisztet vehet 15 százalék kedvezménnyel, de a liszten felül is sok biotermék lesz akciós a héten, és a mirelit termékeket is nagy kedvezménnyel tudja megvásárolni. 20 százalékkal olcsóbbak a Nescafé, a Dettol és Scholl termékek illetve az Alex padlóápolók. A hét végén Persil mosószergélt és Fa kozmetikai termékeket vehet 40 százalékkal kedvezőbben, a hét elején pedig  Elseve sampont és balzsamot, valamint Ariel mosópárnát kaphat 35 százalék kedvezménnyel. 

Alpesi ízeket kóstolhat meg a Lidl akciós kínálatából: akciós gőzgombóc, zsemlegombóc, húskenyér és sör is szerepel a kínálatban. Az őszre itt új fehérneműkkel, ruhákkal illetve kreatív hobbi kiegészítőkkel készülhet. Vehet például akciós varrógépet, dombornyomó szettet, díszíthető naptárat és tárolódobozokat is, vagy akár új íróasztalt, komódot és szőnyeget. 

Sörfesztivált tartanak a Tescoban, rengeteg hagyományos és különlegesebb sört kaphat akciósan és ehhez akár virslit is ehet, ugyanis 20 százalékkal olcsóbb lesz minden bécsi virsli, és még az Univer ketchup és majonéz is 20 százalékkal kevesebbe kerül. Ezen túl a Somat termékek kerülnek majd kevesebbe 35 százalékkal, a Jar mosogatószerek pedig 30 százalékkal kerülnek kevesebbe. 20 százalék kedvezményt kap a Naturella és Always egészségügyi betétekre és akciós virágmagokat és hagymát is vehet, sőt már Mindenszentekre is bevásárolhat temetői mécsest. 

Egyéb

Születésnapozik a Jysk, ezért egymást érik az akciók. 20-50 százalék kedvezmény jár minden komódra, 25-50 százalékos kedvezményt kap plédekre és 30-60 százalék jár a Wellpur párnákra. A Kikában pedig a hétvégén 12 százalék kedvezményt kap minden bútorra. 

shutterstock 291306266
Shutterstock
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek