Swatch órák közel féláron és őszváró akciók várják a héten

Már nem kell sokat várni, hogy végre megszabaduljon az iskolakezdés témájától és másra terelődjön a hangsúly, ha akciókról van szó. Sőt, jövő héten már több áruház is újrakezdi a kuponos akciókat, de addig sem marad kedvezmények nélkül, mutatjuk is, mi a felhozatal erre a hétre! 

Műszaki cikkek

40 ezer forinttal olcsóbban, 154.990 forintért vehet Samsung UHD okostévét az Edigitalban, ráadásul még egy vezeték nélküli gamepad is jár hozzá, de talál akciós Apple MacBook Pro-t és iPadet is. Drónt 32 százalékkal olcsóbban, lemezjátszót pedig 20 százalékkal kevesebbért vehet, de nagyon sok bluetooth hangfal és telefontok is akciós, sőt Swatch órákat is kap már 40 százalékkal olcsóbban. 

Huawei Color Band A1 okoskarkötő jár az Emagban ha P9 Lite telefont vesz, ami 89.900 forintért egy igencsak elgondolkodtató ajánlat azoknak, akik megbízható, de nem okvetlenül csúcskategóriás készüléket keresnek. Ezen felül a héten még a kisállatainak is szerezhet be kiegészítőket, amikre akár 45 százalék kedvezményt kaphat. 

shutterstock 386524075

Az Euronics készletkisöprést tart, ami 10-50 százalék kedvezményt jelent telefonokra, kisképernyős TV-kre, notebookokra, monitorokra és gyakorlatilag bármelyik termékcsoportra. Ha a készletkisöprés nem tetszik, akkor van szezon előtti akció is, ebbe a szárítógépek kerültek bele, amiket szintén kedvezményesen vehet meg. 

Az utazást tudja kényelmesebbé tenni, vagy éppen a nyár végi kerti partikat tudja feldobni akciós termékekkel a Mall.hu-nál, de ingyen Lego figurát is begyűjthet ha most vesz építőjátékot. 

Szintén készletkisöprést tart ezen a héten a Media Markt, ahol az utolsó darabos termékeket veheti meg olcsóbban, ráadásul ezekhez ingyenes házhoz szállítás is jár. De Philips audio termékeket 10-25 százalékkal, 2015-ös televíziókat pedig 10 százalékkal olcsóbban kap meg. 

Hiper- és szupermarketek

Mi sem bizonyítja jobban, hogy vége a nyárnak, mint hogy az Aldiban már a gyerek esőoveráll, gumicsizma és a felnőtt esőkabátok az akciósak, bár azért még néhány kert szerszámot is beszerezhet olcsóbban. Ágyneműt, támaszpárnát és matracot is talál náluk a héten. 

Minden Eva halkonzerv 15 százalékkal, Dúzsi, Ostoros, Bock és Gere bor 20 százalékkal, a Fa és Vademecum termékek valamint a Schwazkopf hajfestékek 25 százalékkal, Calgon termékek 20 százalékkal, míg a softshell és túraruházat féláron kapható ezen a héten az Auchanban. Szintén 20 százalékot spórolhat ha erre a hétre időzíti az Uncle Bens és Dolmio szószok vásárlását, és a Signal szájápolási termékekért is 35 százalékkal kevesebbet kell fizetnie.

shutterstock 394230274

Az Intersparokban és a Sparokban a Nivea deókat és stifteket 30 százalékkal olcsóbban kapja, sőt még extra kiskedvences kártya is jár mellé (amit amúgy elég drágán, csak 4000 forint feletti vásárlás felett adnak). Elseve samponokat 30 százalékkal, Cilit Bang termékeket pedig 33 százalékkal olcsóbban kap meg. Hétvégén az összes Maggi alap és Taft hajformázó 40 százalékkal, a Domestos Wc tisztítók és illatosítók pedig 35 százalékkal kerülnek majd kevesebbe. A hét elején pedig a Lindt excellence csokoládékat 40 százalékkal, néhány Libero pelenkát pedig 25 százalékkal olcsóbban vehet meg

Ha nem is tavaszi, de nyár végi nagytakarításra készülhet fel a Lidlben, ahol biopamut babaruhákat is talál olcsóbban, sőt még baba ágyneműhuzatot is vehet; de ha megirigyelte a gyerekétől a kényelmes ruhákat, ön is berakhat a kosarába szabadidőruhákat. A konyhájába vehet dupla főzőlapot (vagy közismertebb nevén rezsót) 8990 forintért, zöldségpárolót, kotyogós kávéfőzőt, sőt még csaptelepet is. 

A Tescoban minden műanyag tárolódobozra 20 százalék kedvezmény jár, ugyanannyi, mint a Pick csomagolt májasokra és a Sió gyümölcslevekre, míg a Kaiser téliszalámit 33 százalékkal olcsóbban, 999 forintos kilókénti áron veheti meg. A Disney DVD-k, könyvek és szoftverek 30 százalékkal olcsóbbak, míg a Tefal serpenyő szett két serpenyővel és egy húsforgatóval 36 százalékkal kerül kevesebbe. Az Adidas deo natural spray és Baba roll-on 40 százalékkal olcsóbb, a Venus borotvakészülékek pedig 30 százalékkal kerülnek kevesebbe és rengeteg kazán, kandalló és sparhelt is akciós lesz, vagyis most már megállíthatatlanul közeleg az ősz. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra