Vodka, kozmetikai cikkek és TV-k hete következik

Az olimpia kezdetével újra beköszöntenek a TV akciók és a hűtőcsere programra is készültek az áruházak akciós hűtőkkel. Most érdemes kozmetikai cikkeket venni és a drogériákat járni, de aki szereti a vodkát, sört és borokat, az is nagyon jól jár a héten. 

Kozmetikai cikkek

A héten nagyobb leárazások lesznek a drogériákban is, a DM-ben ideje lesz áttérni az applikációra, hiszen akkor a telefonjára kapja a kuponkedvezményeket, például Milumil termékekre vonatkozó 25 százalékos kupont. Az akciós újságban a babatermékek mellett tartósan alacsony áron kapható sminkcuccokat és biotermékeket is vehet. Ráadásul augusztus 10-ig kedvezményt kap, ha több darabot vásárol például a Baba vagy Palmolive tusfürdőkből, Air Wick illatosítókból vagy akár az Elmex fogkrémekből. 

A Müllerben nem csak az iskolakezdésre lehet felkészülni, de egyébként is sok kedvezménnyel készülnek a héten. 495 forintba kerülnek a Dove és a Rexona termékek, de a garnier izzadásgátlókat is pont ugyanennyiéért veheti meg, a Carefree tisztasági betéteket pedig 33 százalékkal olcsóbban kapja meg ha három darabot vásárol belőle. A parfümök közül minden Victoria's Secret parfüm 20 százalékkal kerül majd kevesebbe, de Antonio Banderas illatát is 40 százalékkal kevesebbért veheti meg. 20 százalék kedvezmény jár az Elvital samponokra és rengeteg hajfestéket is hasonló kedvezménnyel tud megvásárolni. 

25 százalék kedvezmény jár a Nivea, Adidas, NYC, Palmolive, o.b., Airwick, Vanish termékekre, valamint a L'oreal sminktermékekre a Rossmannban. 40 százalék kedvezmény jár a Perfect Mousse és a Color Mask hajfestékekre. A Signal White Now termékek 33 százalékkal olcsóbbak. 

Az Interspar áruházaiban az Adidas termékekre 30, Somat termékekre 33, Dove és Rexona Maximum Protection stiftekre és Dove arcápoló krémekre 25 százalék kedvezményt kap, az Axe deo 31 százalékkal lesz olcsóbb, a Zendium fogrém pedig 38 százalékkal kerül kevesebbe. 

stockfresh 137780 shopping-cosmetics--smiling-woman-holding-sham
Stockfresh

Műszaki cikkek

Az olimpiára készülve újra támadnak a TV ajánlatok, illetve az Emagnál például a bajnoki ajánlatok között más termékeket is kedvezménnyel lehet megvásárolni, akár féláron is. TV-k, játékkonzolok és fényképezőgépek is 15-20 százalék kedvezménnyel, de vehet projektorokat, e-könyv olvasókat, konzoljátékokat vagy akár MP3 lejátszót is, vagy Microsoft Lumia telefonokat akár 20 ezer forinttal olcsóbban. 

Az Edigitalban 10 havi 0 százalékos THM-re vehet Huawei, Sony, Samsung, Asus, Blackberry, Cat, Coolpad vagy Xiaomi telefont, de ezen felül is talál megjelölt termékeket, amiket szintén ilyen kedvezményes hitelkonstrukcióval lehet beszerezni, melyek között talál mosogatógépet, hűtőt, tabletet de még trambulint is. Akciósak lesznek az iPhone SE telefonok, Asus és Lenovo notebookok sőt még a pamutszatén ágyneműhuzatot is akciósan kaphatja meg. 

A Sony Full HD TV-kből 10, a 4K UHD TV-kből 15 százalék kedvezményt kap, míg a Samsung SUHD készülékek 16 százalékkal olcsóbban kaphatóak a Media Marktban. Ha hajformázót szeretne venni, akkor a Rowenta hajszárítókból és hajsimítókból kap 20 százalék kedvezményt. A Phillips gőzállomásokhoz Phillips vasalóállványt kap, hogy kellőképpen kiélvezhesse a vasalás örömeit, a Nespresso kávégépekhez pedig 7000 forint értékű kapszulautalvány jár. 

shutterstock 235690564
Shutterstock

Hiper és szupermarketek

A Sziget fesztiválon is mehet az Aldiba ha a szokásos termékekre vágyik, bár valószínűleg ott azért nem minden akciós terméket talál meg, de nem biztos, hogy az akciós ágy alatti tárolódoboznak akkora hasznát venné a sátorban. Mindenesetre az áruházakban talál majd mikroszálas ágyneműhuzatot 2999 forintért, vehet paplant és párnát. Vehet vákuumos fóliahegesztőt és a tisztítószerek között is válogathat. 

Az Auchanban továbbra is az iskolakezdésé a főszerep, illetve azok is örülhetnek, akik a Sziget előtti alapozáshoz szeretnének néhány italt. Többek között különböző nemzetek sörei, Jagermeister, Unicum és borok is szerepelnek az akciós listában. Minden Barilla tésztaszószból 15 százalék kedvezményt kap. Old Spice, Garnier, Axe, Nivea, Dove, Listerine, Adidas és Fa termékekre is 15 százalék kedvezményt kap és a 2016-os LG TV modelleket is 15 százalék kedvezménnyel veheti meg. Az akciós újságban pedig egy oldalnyi kupont talál, amivel ruhaszárítót, laptopot, fényképezőgépeket, sőt csaptelepet is vehet akciósan. 

A Kis kedvencek titkos élete című animációs film rajongóinak a Sparban a helye, ahol nem csak a a meséhez kapcsolódó kártyákat lehet összegyűjteni, de vehet a filmmel kapcsolatos meglepetés csomagot, csokoládét és még csokigolyókat is fém díszdobozban. A hét végén a Mokate 3 in 1 kávék 35 százalékkal, a Jana ásványvizek 40 százalékkal, a 2,8 kg-os Tomi mosóporok és a Jar mosogatószerek pedig 35 százalékkal kerülnek kevesebbe.  40 százalék kedvezményt kap a hét elején a Maggi alapokra, a Domestos WC illatosítókat pedig 30 százalékkal olcsóbban veheti meg. 

Nem csak tanszerekkel, de iskolás gyerekruhákkal is felkészülhet a tanévkezdésre a Lidlben. Sok lesz az akciós bor, rozét és fehérborokat is vehet, hogy fröccsözzön, de hatalmas akciós választékkal készülnek biotermékekből  és egészségtudatos élelmiszerekből is. Ezen a héten felturbózhatja a barkácseszköztárát, vagy néhány új fehérneműt is vehet olcsóbban. 

Több száz terméket árusítanak ki a Tescoban, ahol lakberendezési, barkács, háztartási, műszaki, kertészeti és autós termékekre akár 75 százalék kedvezményt is kaphat. Még mindig beszerezhet az  EB-ről megmaradt szurkolói kellékeket, többek között olyan cowboy kalapot is, amilyet Dzsudzsák Balázs is viselt egy szál alsónadrággal kombinálva a foci EB-n. A Jar mosogatógép kapszulákra 30 százalék kedvezményt kap, az Ariel mosókapszulákat pedig 25 százalékkal kevesebbért veheti meg. A Pick csomagolt virslikre és a párizsikra, valamint a Globus ketchupokra, mustárokra és majonézre is 20 százalék kedvezményt kap és hihetetlenül sok akciós vodka közül válogathat a héten. 

GettyImages-462748744
Bloomberg / Getty Images Hungary
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek