A részegen vásárlásnál nincs is jobb móka a világon!

Abban semmi újdonság nincs, hogy ittas állapotban olyan dolgokat tesz az ember, amiket egyébként nem feltétlenül csinálna meg józanon. Az exeknek üzengetés kétségtelenül viszi a prímet, de rögtön utána kell következzen a vásárolgatás is, melynek eredménye aztán a másnaposság kiheverése után különböző furcsa és hétköznapinak egyáltalán nem mondható dolgok felbukkanása a lakásban. A Daily Mail gyűjtése alapján önök szerencsések: a Chewbaccát szörfösként ábrázoló posztert, vagy a kitömött lovagló mókust már mások megvették.

Az online vásárlás különösen sok meglepetést rejteget, hiszen sok esetben csak a csomag megérkezésekor szembesülnek azzal az addigra (vagy ettől azonnal) kijózanodott vásárlók, hogy egyáltalán rendeltek bármit is. Néhányan persze áldják a részeg énjüket, hogy végre megengedték maguknak azt, amire régóta vágytak, vagy éppen olyan dologra találtak rá, ami felett józanul talán elsiklottak volna. Sokan vesznek ilyenkor koncertjegyet is, vagy éppen olyan zenekarok albumait, amit józanul sosem hallgatnak meg. Várjuk az önök képeit is, ötletadónak pedig mutatunk néhányat a nagyvilágból. 

Vannak, akik nagyon elégedettek a szörfös Chewbacca poszterrel, amit részegen vásároltak. 

 De van olyan is, aki kedvenc mémét vásárolta meg életnagyságban. 

  Nem állítjuk, hogy az alkohol nem hat a szépérzékre, ennek a legjobb példája ez a lajháros póló. 

Vagy ez a macskás.

Szerencsére az eBayen nagyon sok furcsaságot lehet találni, így részegen is van miből válogatni. 

Ittas állapotban valahogy tényleg jobban rátalál az ember olyan kincsekre, amikről addig nem is gondolta, mekkora szüksége van rájuk. A dinoszaurusz koponya például pont ilyen. 

Alkoholos állapotban gyakran előjön a vásárló gyermeki énje.

Sőt annyira, hogy meg is vásároltatja vele végre a legót, amilyenre mindig is vágyott. 

De gyakran nem köt jó üzleteket, mint például ez a Twitterező, aki az X-akták összes évadát vásárolta meg 300 dollárért DVD-n, mikor Blu-Ray  lemezen féláron is megvehette volna. 

Ez a kesztyű viszont nagyon megérte a 3 dollárt vagyis 850 forintot a vásárló szerint. 

Ő a részegen eltört tányérokat próbálta rögtön pótolni ezekkel a darabokkal, amikről kiderült, hogy enni, hát azt azért nem lesz szíve belőlük. 

És íme a részeg vásárlások királya, aki feltúrta az internetet és megvette a legjobb dolgot, amit valaha eladásra kínáltak. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra