Tanuljon mások hibájából: mindig olvassa el a tájékoztatót!

Manapság már gyakorlatilag mindent be lehet szerezni az internetről, és már senki sem lepődik meg azon sem, hogy Kínából néhány dollár fejében, akár ingyenes postaköltséggel is lehet olcsó dolgokat rendelni. Igen ám, de néha nem az érkezik, amire a vásárló számított. A Daily Mail ilyen rosszul sikerül online rendelésekből gyűjtött össze néhányat, amiket hajtás után meg is nézhet. 

Ebben a rovatban számtalanszor hangsúlyozzuk ha valami annyira olcsó, hogy az már nem is lehet igaz, akkor valószínűleg tényleg nem is igaz. Kíváncsian várjuk, hogy olvasóink közül hányan jártak hasonlóan. Ha önnek is küldtek már hasonlóan elképesztő dolgot, írja meg nekünk

Azt már elmondtuk, hogy élete nagy napjára ne az Aliexpres segítségével készüljön fel, de például itt van ez az 5 fontos, vagyis nagyjából 2000 forintos szőnyeg, ami lássuk be, azért túl olcsó, hogy ez legyen a nappali középpontja. Babaházba való szőnyegnek viszont elég drága.

Ezt a két nyugágyat, a Twitterező édesanyja rendelte, arra számított, hogy ebben fog férjével ücsörögni a kertben. Nos, ebben nem valószínű. 

Ezt a hátizsákot eredetileg iskolatáskának szánták. Ha a macska továbbtanul, akkor neki például pont ideális a mérete. 

Viszont ez a leggings, amit szintén az egyik Twitterező édesanyja rendelt magának, talán még Barbie-ra is kicsi lesz. 

Előfordul olyan is, hogy a méret jó, csak éppen egyáltalán nem olyan, mint a képen. Például arra nem nagyon lehet felkészülni, hogy egy megrendelt fotóra rákerül egy indokolatlan pizzaszelet. 

Ahogyan arra is nehéz felkészülni, hogy ha az online bevásárlás végén berendel az ember egy csokor virágot, de az elfogy. Ekkor jön a helyettesítő termék, na de a tavaszi csokrot vajon mennyire helyettesíti a tavaszi újhagyma csokor a nappaliban? 

Néha nem árt a mintákban is elmélyülni, ugyanis van az úgy, hogy a cuki kis mintás pizsamáról kiderül, hogy virágocskák helyett orgia van rajta ha kellő közelségből vizsgálja meg. 

És vannak dolgok, amikre végképp nem lehet számítani. Ilyen például az, ha a farkas jelmezéhez rendel egy farkat, de mikor kibontja a csomagot rájön, hogy ön eléggé másfajta rögzítési módot képzelt el, mint  a gyártó.

Oszd meg másokkal is!
Mustra