Olcsó konyhai kisgépek és rengeteg akciós pia közül válogathat a héten!

A ruházati boltokban már elkezdődtek az akciók, sok helyen pedig még utolsókat rúgják a focis tévéakciók, de a kánikula biztos velejárója, hogy elkezdett mindenki készülni a nyárra. Így a hűtők mellett feltűntek a légkondik és a ventillátorok, megéri akciós konyhai kisgépet venni és beszerezni a nyár esti koktélozgatásokhoz az akciós alapanyagokat. Főleg, hogy a kerti bútort is leakciózták

Műszaki cikkek

Utolsókat rúgják a tévés akciók, az Edigitálnál 20 százalékkal olcsóbbak a Sony készülékek, ami azt jelenti, hogy már 89 ezer forinttól hozzá lehet jutni akciós darabhoz, de nyilván minél nagyobbat és okosabbat vesz, annál jobban megérezhető a kedvezmény is: a csúcskészülékeknél akár 290 ezer forintot is spórolhat. Kiárusítást tartanak a háztartási kis- és nagygép osztályon is. Kávéfőző, serpenyő, olajsütő, borotvák, szóval gyakorlatilag minden akciós és a Rowenta, Braun és Oral-B termékekre is 15 százalék kedvezményt kaphatnak ha van kuponkódjuk. 

A Media Marktban mosógépcsere-program indult, amivel 20 ezer forintot is lehet spórolni,  a Samsung okostelefonok és tabletek árából pedig 12 százalék kedvezményt kap a héten, de válogathat  magyar zenészek lemezeiből is. Itt is akciósak a Sony tévék, és a Philips 4K televíziókra is 25 százalék kedvezmény jár. A kapura rúgós játékban akár a vásárlása végösszegének 100 százalékát is visszanyerheti, ráadásul június 24-én minden tévéhez szurkolói kalapot adnak, hogy teljesen át tudja adni magát a meccsnézés élményének. 

Az Euronicsban a hűtők és fagyasztók  is akciósak, a Tefal és Rowenta termékeken pedig 20 százalékot lehet spórolni. Felkészültek a kánikulára is, rengeteg típusú ventilátorból lehet válogatni, de akciós a mobilklíma is. 

461714494

Hiper- és szupermarketek

Smoothie készítővel tud ráhangolódni a nyárra az Aldiban, amit 5999 forintért vehet meg a héten, de választhatja a fagylaltkészítőt is 6499 forintért, és a koktélozáshoz is nagyon sok alapanyagot megvehet most olcsóbban.  Ha pedig jól bírja a hőséget, akkor a befőzéshez is megtalál minden hozzávalót. 

720 forinttal olcsóbbak az Ammerlander sajtok az Auchanban, de bőven kap akciós söröket, borokat és a Zwack termékek is sokkal olcsóbbak ezen a héten. 25 ezer forinttal olcsóbb a Beko mosógép, és elkezdődött a kiárusítás a ruhás részlegen is, a férfi és női pólók és cipők is akciósan vásárolhatóak meg. 

Az Intersparban 30 százalékkal olcsóbban vehet Pascarel alsóruházati termékeket, de a Darling állateledel és a Meridol szájápolási termékek is 20 százalékkal olcsóbbak. Szintén 20 százalékkal olcsóbbak a konyhai textilek, Disney mintás gyerekbodykat pedig 500 forintért árusítják ki.  A hét végén a gyorsfagyasztott termékek és Coccolino öblítők 30, a Tomi mosóporok pedig 35 százalékkal kerülnek kevesebbe.  A hét elején pedig a Syoss és a Somat termékek lesznek olcsóbbak 40 százalékkal, míg a Zott Natura joghurtot 30 százalékkal olcsóbban kapja meg. 

Férfi női és gyerek fehérneműkön kívül sportruházatot talál olcsón a héten a Lidlben, de lesz akciós vasaló, és 3999 forintért vehet gőzkefét is. Rengeteg barkácstermék is lesz olcsóbb, illetve vehet nyári ruhákat, valamint a grill és a fröccs hozzávalókon is spórolhat. 

A Tescoban is tart az F&F ruházati kiárusítás és folytatódnak a grillakciók is, vagyis ezen a hétvégén is tud akciós baconbe tekert virslit, fűszereket és szószokat vásárolni. Az Iglo gyorsfagyasztott termékekre 20 százalék kedvezmény jár, és a K2 Himalája sót is 25 százalékkal olcsóbban veheti meg, de a garnier Ultra Doux samponok is 25 százalékkal lesznek olcsóbbak, a Veet termékek és Nivea tégelyes krémek 25 százalékkal, a Friskies száraz macskaeledel pedig 33 százalékkal kerül majd kevesebbe. 

Egyéb

A Green Papírnál elkezdődött az iskolatáska akció, kuponnal lehet 1000 forintot spórolni az iskolatáskán, ha legalább ezt a tételt szeretné már most letudni az augusztus végi dömping előtt. 20 százalék kedvezmény van a hétvégén a Budmil üzletekben is minden termékre. Vásár van a Kikában, például ülőgarnitúrát vehet akciósan, kerti bútort pedig akár féláron is kap. A Jyskben is ugyanez a helyzet, úgyhogy érdemes ott is szétnézni, mert ott is beszerezheti a hőn áhított kerti ülőgarnitúrát az eddigi ár feléért - és a nyár java még bőven hátravan! 

GettyImages-453550750
Bloomberg / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek