Foci helyett a grillezés a jégkrémek és az Apple termékek aratnak ezen a héten

Nagyjából mindenki megvette már az EB-re a TV-t, de aki nem, az még 4 órán belül ingyenesen házhoz is szállíthatja. De vehet most akciós hűtőt, hogy tudja a szintén rengeteg akciós sört miben hűteni. Az egészségügyi termékek is lesznek ezen a héten akciósak, felkészülhet a nyaralásra, és ha unja a focit, akkor hétvégén grillezzen!

Kuponok

Az Auchanba mehet ezen a héten kuponozni: 10-15 vagy akár 20 százalékkal olcsóbban vehet például kártyafüggetlen mobiltelefont, Samsung háztartási gépet, szódagépet vagy Braun termékeket. 

Műszaki cikkek

Van egy jó hírünk azoknak, akik Apple vagy Beats termékeket szándékoznak venni a közeljövőben: a Media Marktban Apple napok lesznek. 20 százalék kedvezményt kaphatnak a gyári kiegészítőkre, míg az iPhone 5s-t 99.990 forintért, az iPad Airt 94.990 forintért, Macbook Airt pedig 249.990 forintért kap, ráadásul 10 hónapra 0 százalékos THM-mel veheti meg őket. Nem kilóra, hanem colra vehet TV-t, illetve colonként kap kedvezményt az árból: minél nagyobb készüléket vesz, annál többet. 65 ezer forinttal olcsóbb a Liebherr kombinált hűtőszekrény, és a Samsung kocsma TV-kre is kap kedvezményt, amiket kimondottan arra terveztek, hogy állandóan menjenek. Ha pedig otthonra vásárol ilyet, akkor beprogramozhatja, hogy a kocsma reklámjai helyett akár a hűtőjének tartalma jelenjen meg hirdetésként. 

Apple termékek ügyében az iStyle-ban is érdemes szétnézni, mert Macbook akció van, néhol jóval 100 ezer forint feletti kedvezménnyel. 

Egyáltalán nem kell azon aggódnia, hogy lemarad az esti meccsről, ha pont most lett totálkáros a készüléke, mert az Edigitálnál néhány LG darabot 4 óra alatt kivisznek, ráadásul ezt teljesen ingyen teszik. Mármint a házhozszállítást.15 ezer forinttal olcsóbban vehet Lenovo notebookokat, amikhez ráadásul Windows 10 is jár, de az IdeaPad Yoga is 30 ezer forinttal olcsóbb. Érdemes a fényképezőgép vásárlást is mostanra időzíteni és felkészülni a kánikulára, mert a Whirpool klíma is 25 ezer forinttal lesz olcsóbb. 

Az Euronicsban a Philips kisgépekre, porszívókra és szépségápolási termékekre kap a héten 20 százalék kedvezményt. Ha LG hűtőt vesz, akkor kap egy kódot és ha az első 200 szerencsés között van, akkor 50 ezer forint értékű kupont nyer, amit mosógépre, szárítógépre vagy mosó-szárító gépre tud beváltani. Az Asus notebookokhoz ajándékot kap, néhány Bosch terméknél visszakapja a vételár 11 százalékát, az Epson projektorhoz pedig 10 ezer forint értékű Decathlon vásárlási utalványt adnak. 

Az Emagnál készletkisöprés van június 17-ig, ami kedvezményes telefonok, tabletek és okoseszközök akciójában merül ki, míg a Mall.hu-ban 72 ezer forintos MOL-kártyát nyerhet a hasznos termékek közül választ. 

458888364
Bloomberg / Europress / Getty

Szuper- és hipermarketek

Továbbra is minden szurkoláshoz szükséges enni- és innivalót akciósan talál meg az Aldiban, ha pedig elege van az Európa Bajnokságból, akkor Ázsia ízei várják a boltokban kínai alapanyagokkal, wok tállal vagy éppen mozsárral. Nyaralás előtt vehet akciós sebtapaszokat, sebkenőcsöt vagy útipatikát, de akciós kártyajátékokat is beszerezhet. Az Active Med termékcsalád kínálatában vehet kádkilépőt, kapaszkodót és kádülőkét is. A kerti bulikra ultrahangos állatriasztóval és rovarirtó lámpával tud készülni, de 99.990 forintért érintőképernyős 2 az 1-ben notebookot is vásárolhat. 

99 ezer forintért tud alulfagyasztós Gorenje hűtőt venni az Auchanban, amibe bőven pakolhat akciós sört, ebből is elég nagy lesz a választék még ezen a héten is. A mirelit Nádudvari termékek és a Hajdúkert zöldségek 25 százalékkal olcsóbbak, a Monte desszertek pedig 15 százalékkal. A Spartan mini segway, a kapaszkodó nélküli verzió  18 ezer forinttal kerül kevesebbe, és a baba termékekből is kiárusítást tartanak. 

Az Intersparban 5000 forint feletti vásárlás esetén 500 forint kedvezményt kap. Fogyi akció indult, ami azt jelenti, hogy az Eisberg saláták 30 százalékkal olcsóbban kaphatóak, de mivel az akciós újság másik oldalán fagyi akciót is hirdettek, így nagyjából egálban lesz zsírtömegben, bár legalább pénzben kimondottan sokat spórolhat. Az o.b. tamponok 25 százalékkal olcsóbban kaphatóak, de fél áron citrusprést is vehet. Hétvégi akcióban a Carte d'Or jégkrémek és az Univer ketchupok 30 százalékkal, a Domestos WC tisztítók és a Taft hajformázó termékek 40 százalékkal lesznek olcsóbbak.  A hétindító akcióban a Tóalmási kolbász 33 százalékkal, a Stickletti 20 százalékkal, az Ajax termékek 35 százalékkal olcsóbbak a hét elején.  

A kánikulára készül a Lidl, többféle jégkrém is akciós lesz. Itt is talál olyan egészségügyi termékeket akciósan, amikről eddig talán nem is tudta, hogy léteznek, és némelyikről talán jobb is, hogy nem tudta. Ilyen például a vénamasszírozó készülék, de vehet botot vagy beszélő vérnyomásmérőt is. Gasztrovonalon az olasz konyha kiegészítőit veheti meg a héten: lesz paradicsomszósz és pizzasütő kő is, de persze nem maradhatnak el a sonkák és a tészták sem. Akciós lesz a tésztanyújtó- és metélőgép, de vehet raviolikészítőt is. Konyhai kisgépek között talál kávédarálót, panini készítőt, gofri sütőt és elektromos élezőt is. 

shutterstock 341493428
Shutterstock

Ha nem szurkol, akkor biztosan grillezik (vagy grillezés közben szurkol), legalábbis a Tesco szerint, akik ezen a héten 4 darab HB sörhöz és némi grillkolbászhoz egy 2,5 kilós faszén csomagot adnak ajándékba. 20 százalékos kedvezmény jár a Globus dresszingekre, és akciós grillkolbászokkal, virslikkel és húsokkal, meg persze akciós alkoholos italokkal készülhet a hétvégi kerti bulira. Megveheti a grillezőt is, sőt bográcsozhat is, ha ahhoz több kedve van. Ha tűz helyett valami jegesre vágyik, akkor a behűtött sörök mellé (vagy helyett fagyikat) is tud olcsóbban venni. A Haagen Dazs és a Big Milk jégkémek 20 százalékkal kerülnek kevesebbe, de vehet Vienettát és egy csomó más jégrémet is kedvezményes áron. Ha pedig Magnum pakkot vesz, rögtön egy akciós ajándék strandtáskában viheti haza. Megérkeztek a dinnyék is, kipróbálhatja a mini görögdinnyét és sárga húsú görögdinnyét is, de ha inkább kukoricát főzne, ahhoz féláron vehet kuktát, és a Tefal serpenyőkre is nagy most a kedvezmény. Minden szépségápolási készülékre 30 százalék, a bőröndökre és utazási kiegészítőkre pedig 20 százalék kedvezményt kap. 

Egyéb

A Hervisben nyári vásár van, néhány dolgot féláron vehet, így például a Converse cipő is 21.999 forint helyett 14.999 forintba kerül. Elkezdődött a leárazás a C&A, Promod és Mango boltokban, de ha rendesen olvas bennünket, ezt már tudja, meg azt is, mit vehet és mennyiért ezekben az üzletekben. A Libriben 80 százalékkal olcsóbban is vehet szépirodalmi könyveket. A Jyskben a paplanok és matracok lesznek olcsóbbak 20-60 százalékkal, míg a Kikában a lámpákat kapja meg 20 százalék kedvezménnyel. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra