Akciós hűtőbe akciós sört tehet a héten!

Azt elmondtunk, hogyan vásároljon hűtőt, ezt most élesben is kipróbálhatja, hiszen több helyen tartanak hűtővásárt, de a tévéről sem kell lemondani. Ha minden megvan, akkor akciós sörökkel és borral töltheti fel, a meccs közbeni nassoláshoz pedig rengeteg olcsó rágcsálnivaló közül választhat. Akit meg ez az egész hidegen hagy, az menjen kuponozni, vagy belevághat a befőzésbe. 

Akciós kuponok

Csütörtökön a Mammutban vásárolgasson kuponokkal, a legtöbb helyen ugyanis 20 százalék kedvezmény várja. Vagy nézzen szét az Árkádban, ahol június 12-ig vásárolhat olcsóbban, ha használja a kuponokat. 

Műszaki cikkek

A Extreme Digitalban Samsung tévét vehet 20 havo 0 százalékos áruhitelre. Ha egyáltalán nem nézne képernyőt, hanem mondjuk a strandon bömböltetné kedvenc slágereit egy bluetooth hangfallal, akkor a kocka alakú, színes Sony darabokat 15 százalékkal olcsóbban szerezheti be. Extra garanciát kap néhány laptopra, és extra kedvezmény jár például a Fallout játékra, de lemezlejátszót is vehet 15 ezer forinttal olcsóbban, és mellé kedvezményes árú erősítőt is beszerezhet. 

Az Euronicsnál Lumia telefont kap a Lenovo tablethez, de ezen kívül kisgép kiárusítást tartanak, amin 33 százalékkal olcsóbban juthat hozzá például konyhai gépekhez. Még mindig tart a hűtő akció, ahol még állami támogatás nélkül is akár 30 ezer forinttal olcsóbban juthat új hűtőszekrényhez, és persze itt is rengeteg akciós televízió között válogathat minden gyártótól. 

GettyImages-498877404
Sandy Huffaker / Europress / Getty

A Media Marktban is maradtak még akciós tévék erre a hétre: az LG 108 centis, 4K, Ultra HD készülékét akkor ajánljuk, ha felkészült rá, hogy így minden ismerőse önnél akarja majd nézni a meccseket. A 189.990 forintos csúcskészülék mellett egy olcsóbb Samsungot is választhat, ami 121 centis és Full HD-s 129.990 forintért. Ha azonban nem tévén, hanem a tabletjén szeretné nézni a meccseket, de adatforgalmi díj nélkül, akkor önnek egy TV tunerre lesz szüksége, amit néhány Samsung telefonhoz és tablethez ingyen kap

A Notebook.hu-nál készletkisöprést tartanak, ráadásul 0%-os THM hitellel is meg lehet venni az akár 20-30 ezer forinttal olcsóbb gépeket. 

Hiper- és szupermarketek

Ha még nem szerzett be minden kiegészítőt a foci EB-hez, akkor az Aldiban most pótolhatja például focilabdás LED-füzérrel; a rágcsálnivalókat is beszerezheti akciósan, sőt vehet focilabdás zsömlét és toalettpapírt is. Ha nem focis ereklyékre vágyik, akkor nyári ruhatárát frissítheti fel ezen a héten, esetleg az olasz héten újíthat be néhány fűszert vagy alapanyagot a konyhába, vagy a fürdőszobába vehet kiegészítőket.

Mivel a foci EB-n kívül az esküvőknek is szezonja van, az Auchan összegyűjtött egy rakat nászajándék tippet, amit érdemes áttanulmányozni, ha esküvőre hivatalos és fogalma sincs, mit vegyen az ifjú párnak. Ha hűtőt szeretne, az Auchanban is érdemes szétnézni, ugyanis a Beko alulfagyasztós frigó most 25 ezer forinttal olcsóbb. Az Auchan is rengeteg rágcsálnivalót akciózott le a héten, mogyorótól kezdve a chipsen át mindent meg tud venni. Persze a sörök sem maradhatnak ki a kínálatból, ráadásul olyan cseh söröket is talál most, mint a Bernard vagy a Primator. Üdítőt is ihat persze, 110 forinntal lesz olcsóbb az Almdudler, de kólát és több ivólevet is leakcióztak. A Hellmann's és Heinz termékek 20 százalékkal lesznek olcsóbbak, de ugyanígy 20 százalék kedvezmény jár minden gyerekcipőre, míg a női farmerek árából 25 százalékot engednek. 

Természetesen az Intersparnál sem maradhat el a rágcsálnivalók akciója, de olcsóbbak lesznek a sörök és a borok is. Hétvégén a a Globus ketchupok és majonézek 30, a Globus konzervek 35 százalékkal olcsóbbak, a Fa kozmetikai termékekre és Bref tisztítókra pedig 40 százalék kedvezményt adnak. A hétindító akció keretein belül pedig a Maggi leves árából kap 30 százalék kedvezményt, és 35 százalékkal olcsóbban veheti meg az Ariel mosóport. A Nesquick kakaóport 20 százalékkal árazzák le, de 39 százalékkal kell kevesebbet fizetni a brie sajtok kedvelőinek. A Pantene hajápolási termékeket és Gilette borotvakészülékeket 25 százalékkal, az Ambi Pur termékeket pedig 35 százalékkal olcsóbban veheti meg. 

Nem fogja kitalálni, mire alapozza a Lidl a heti akcióit, természetesen a focira. Olyannyira, hogy a meccsekre külön is felkészültek akciókkal, például az osztrák-magyar mérkőzés előtt összevetheti, hogy a magyar vagy az osztrák savanyított káposzta jobb, illetve a Balaton szelet veri-e a Mannert. Ha a foci hidegen hagyja, akkor helyette elkezdhet készülni a fesztiválokra vagy kempingezésre sátorral vagy önfelfújó matraccal, szelfibottal és akciós kamerával. Akit pedig egyik sem hat meg, annak marad a befőzés, ahhoz is talál akciós kellékeket a Lidlben.

Foci-láz van a Tescoban is, még a macaron is piors-fehér zöld színben pompázik, de lesz focizsemle és nemzeti négyszög is. Ha nem tudja, mi az a konyakízű sonka, nincs egyedül, mert mi sem, mindenesetre a Tescoban most vehet azt is a focilabdás virsli, a gól szalámi, és a sok akciós bor és sör mellé. Készülhet a befőzésre és grillezésre is, a grill ételek ugyanis - azaz a griller és a baconbe csavart, valamint sajtos grillerek - 20 százalékkal olcsóbbak egész héten. Az Ambre Solaire, Dettol és Elmex termékek 20 százalékkal kerülnek kevesebbe, a legnagyobb akció azonban a lakberendezési és barkács osztályon van, ahol féláron is vehet dolgokat. 

shutterstock 145598800
Shutterstock
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek