Ne költsön a nyaralásra, nyerje meg!

Ne adja fel a reményt, ha a nyaralásról van szó, ugyanis ha a spórolt pénzéből talán nem is futja egy tengerparti üdülésre vagy a a Disneylandre, azért még adhat a sorsnak egy esélyt, hogy mégse kelljen nyáron otthon ülniük. Elég sok nyereményjátékkal lehet most utazást nyerni, így viszonylag alacsony ráfordítással lehet egy családi nyaralása! Vagy legalább bánatában ehet némi gumicukrot és csokoládét. 

Brazília

Még nem késő ellenőriztetni az olajszintjét bármelyik MOL-kúton, ugyanis brazíliai utat nyerhet vele azon felül, hogy az autóját is rendben tudja. Az olajszintmérés ingyenes, vagyis veszítenivalója tényleg nincs: egyszerűen töltse ki a kapott nyereményszelvényt, dobja be a gyűjtőládába és várja a az értesítést, mikor mehet utazni. Ezen felül iPad Air2-t és blutooth hangszórót is nyerhet. 

Játék vége: Május 31

Őrizzen meg mindent

Ha a csomagolást kell beküldeni, akkor a csomagolást, ha a blokk adatait, akkor a kis papírfecnit is őrizze meg, ugyanis a nyereménye átvételéhez erre mindenképpen szüksége lesz, sőt ha bármilyen kupont kap, azt is tegye el. A pontos játékleírásokban szerepel, hogy meddig tegye el ezeket a könnyen elkallódó kis fecniket biztos helyre, nehogy ezen bukja el az álomnyaralást.  

Disneyland

A Pöttyös túró rudival Franciaországba lehet utazást nyerni 4 fő részére, az Eurodisneybe. Ehhez 2 csomag 5 darabos kiszerelésű óriás Pöttyös túró rudit kell venni és a weboldalon beküldeni a blokkon található kódot. Ha a nyaralást nem is nyeri meg, azért naponta 20 ezer forintos játékvásárlási utalványt, illetve hetente egy XBoxot még mindig hazavihet. 

Játék vége: június 2.

Ibiza

Amennyiben bulizós nyaralást szeretne, de nem Habony Árpád, akkor a Burn energiaitallal van lehetősége eljutni másodmagával Ibizára. Ehhez egy energiaitalt kell vennie és a weboldalon feltöltenie a vásárlás adatait. Ha mégse nyerné meg az utat, azért hetente 2 darab party-túlélőszettet még mindig kisorsolnak, ami fejhallgatót, strandpapucsot, törülközőt, napszemüveget és energiaitalokat jelent. 

Játék vége: Június 5.

shutterstock 245076049

Utazási utalvány

Ha egyik eddigi lehetőség sem tetszik, akkor önnek találták ki a Spar nyereményjátékát, ahol mindössze annyit kell tennie, hogy visszavisz néhány alumínium üdítősdobozt (például a Burn dobozokat, amikkel egyúttal az ibizai útját nyeri meg épp, ugye) és feltölti az automatából kapott bón adatait. Spar vásárlási utalvány és televízió mellett fődíjként egy 500 ezer forint értékű utazási kupont is kap, így ön döntheti el, hova megy és kiket visz magával nyaralni. 

Játék vége: Június 5.

Fjordok Norvégiában vagy luxus hajóút a Földközi-tengeren

Két főnyereménye is van a Raffaello nyereményjátékának, ráadásul mindkettő utazás és mindkettő hajóút. A norvég fjordok körül hajózhat az, aki nem bírja a nagy hőséget és kánikulát, de aki inkább izzadna, az reménykedhet, hogy a Földközi-tengeri hajóútat nyeri meg. Ráadásként mindkét út nyertese kap még egy 200 ezer forinttal feltöltött bankkártyát is, hogy a hűtőmágnesekre se kelljen költeni. Ehhez csak Raffaello termékeket kell vásárolni, és a vásárlást igazoló blokk adatait feltölteni. Ha a fődíjat nem is biztosan, de naponta egy napszemüveg vásárlási utalványt, hetente pedig Nautica karórát nagyobb eséllyel nyerhet. 

Játék vége: Június 20.

Brno (Moto GP)

200 ezer forint értékben nyerhet 2 fős utazást Brnoba a Moto GP versenyre, ha a MOL-kutakon vásárol Monster energiaitalt, a blokkal regisztrál a játék oldalán és még legfeljebb 30 szóban, vagyis nagyon tömören leírja a legjobb Monster Energy élményét. Érdemes ezen nagyon elgondolkozni, mert a 30 szó sokkal kevesebb mint ez a nyereményleírás, ráadásul nem a szerencse, hanem egy zsűri választ, vagyis tényleg jó sztorit kell kihozni néhány a szóból, mert különben ugrott az utazás. 

Játék vége: június 30.

GettyImages-484233660
Mirco Lazzari gp

Thaiföld

4 fős thaiföldi nyaralást nyerhet a Rossmann játékával, de a jó hír az, hogy már a heti főnyereményekkel is elintézheti a nyaralást. Azzal ugyan nem külföldre, hanem a Balatonhoz jut el egy all inclusive üdülésre, ráadásul tusfürdőt, strandtáskát, kedvezményre jogosító kupont is nyerhet, valamint olcsóbban vehet törölközőt. Mindehhez 4000 forint értékben kell vásárolni a Rossmannban és a vásárláskor kapott kupon adatait feltölteni a weboldalra. 

Játék vége: Július 30.

Családi wellness

500 forint értékben kell Nestlé terméket vásárolni a Spar és Interspar üzleteiben ahhoz, hogy esélye legyen megnyerni a családi wellness utalványt 150 ezer forint értékben. Nem a weblapon, hanem SMS-ben kell elküldeni a vásárlást igazoló blokk adatait, hogy öné leheseen az utalvány, vagy éppen Spar vásárlási utalvány, esetleg Nestlé ajándékcsomag. 

Játék vége: Június 22.

Oszd meg másokkal is!
Mustra