140 ezerrel olcsóbb a Macbook, de most vegyen Samsung telefont és tévét is!

Elkezdődtek az akciók a foci EB-re, vagyis rengeteg televízió akciós az áruházakban, ráadásul kamatmentes hitelt is felvehet hozzá és még önrész sem kell. Olcsóbban próbálhatja ki a  virtuális valóságot, de bútorakciók is várják a héten.

Kuponok

Május 25-én, szerdán lesznek kuponos napok az Arena Plázában, ami azt jelenti, hogy újra 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhat a boltokban, csak töltse le hozzá a kuponokat

Műszaki cikkek

Elindult a Foci EB dömping, úgyhogy ha az elkövetkezendő időszakban szándékozott TV-t, projektort, monitort vagy hangrendszert venni, akkor jobb ha készíti a pénztárcáját vagy kitölti a kedvezményes áruhitelre vonatkozó papírjait, ugyanis már most tele vannak a boltok akciós termékekkel. Az Edigitalnál például 0 százalékos, 20 hónapos hitelt vehet fel minden televízióra, 15 hónaposat minden notebookra és Samsung Galaxy termékre, ráadásul 500 ezer forint alatt még önrészt sem kell befizetnie. Többek között a Samsung Galaxy S6 Edge készülékre sem, ami ráadásul még 30 ezer forinttal olcsóbb is.

A Media Marktban kapura rúghat a kedvezményekért. Ha esetleg betalál valamelyik lyukba (ami azért nem sokkal nagyobb mint a labda), akkor azonnal kedvezménykuponokat kap, amit például a rengeteg akciós TV-re válthat be, vagy akciós Bosch termékekre, melyek közt szerepel indukciós főzőlaptól elkezdve szerszámgépig minden. A Samsung Galaxy S7 és S7 edge telefonokhoz pedig féláron vehet Gear VR szemüveget, és 6 darab játékot ingyenesen le is tölthet hozzá, hogy kiélvezze a virtuális valóságot.

000 GYI0058950751
Justin Sullivan / AFP

Az Emag szintén belekezdett a televíziók akciójába, de itt is 30 ezer forinttal olcsóbb a 32 GB-os Samsung Galaxy S6 Edge. A Microsoft Lumia 950 XL pedig 40 ezer forinttal olcsóbban, 169.900 forintért kapható, de sportruházatra vagy fényképezőgépekre is talál kedvezményeket.

Természetesen az Euronics is a akciózza a TV-ket, szintén 0%-os hitelt vehet fel 20 hónapra és a megfizethető kategóriájú tévék között is talál olyat, ami 56 ezer forinttal olcsóbb. Hogy a jó tévéhez mindig legyen elég hideg söre, vehet egy LG kétajtós, azaz Side by side hűtőt 15 százalékkal olcsóbban és innen is beszerezheti az akciós Samsung okostelefonját vagy táblagépét.  

Tévét az Auchanban is kaphat, ott minden új szériás Samsung készülék árából 15 százalék kedvezményt adnak, míg ívelt UHD televíziót 45 ezer forinttal olcsóbban, 184.999 forintért vehet. 

Számszerűsítve a legnagyobb kedvezményt a héten az iStyle adja, ott az 512 GB-os 12 inches Macbook 140 ezer forinttal olcsóbban kapható. 

Szupermarketek és hipermarketek

Az Aldiban az egészséges életmód hívei tarthatnak nagybevásárlást, ahol müzliszeletet, glutén és vegán jégkrémet vagy gyümölcsszeletet is vehetnek. Ha már elültette a palántákat és elszórta a fűmagot, akkor itt a lehetőség arra, hogy megvegye a gondozásukhoz szükséges eszközöket, ugyanis akciós lesz például a kézi permetező, a házi vízmű és több fajta tápoldat is. Vásárolhat fürdőruhát, ágyneműt és a spanyol-mexikói hét keretében tortilla lapot, tonhaltekercset vagy fajitát. A közelgő gyereknapra pedig kvízkártyával, gyerekkönyvekkel és játékkonyhával is készülhet, vagy éppen egy új autósüléssel, autós rendezővel vagy autós párnával. 

Ha még mindig nem vásárolt be a grilleszközökből, ezen a héten az Auchanban megteheti, mert több grillkészülék is akciós lesz, ha nincs kertje, akkor a konyhában is átadhatja magát az élvezeteknek, főleg, hogy a kontaktgrill 12 ezer forinttal olcsóbb. Ha azonnal ki is próbálná, akkor az akciósok húsok mellett Hellman's szószokat is vehet 25 százalékkal olcsóbban. Az üzletben lesz még akciós nyári gumi vásár, ha már az autóját csinosítja, akkor vehet egy ambi pur illatosítót is, ami 20 százalékkal kerül kevesebbe, de készülhet a gyereknapra is, ugyanis játékok, bicikli, roller vagy akciós drón is szerepel a kínálatban. 

Leo jégkrém, Tomi mosóporok és Villányi borok, virsli, libamájas vagy a Bomba energiaital is egyet fizet, kettőt kap akcióban kaphatóak a Sparnál, a borjópárizsi meg a kukoricás stangli pedig féláron lesz. A Big Milk jégkrémek és a Carte d'Or sorbetek 20 százalékkal, a Kalocsai paprikakrém 30 százalékkal lesz olcsóbb, gyereknap alkalmából pedig gabonapehely és vitaminok is olcsóbbak lesznek. Nivea Q10 termékek 25 százalék, Garnier testápolók pedig 30 százalék kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Hétvégén a Don Francesco száraztészták 20 százalékkal, Fa kozmetikai termékek 30 százalékkal, Silan öblítők 35 százalékkal, a Maggi alapok pedig 40 százalékkal lesznek olcsóbbak.  A hét indító akcióban pedig  a jövő héten 25 százalék kedvezménnyel vehet Knorr levesporokat, 27 százalékkal olcsóbb az előre panírozott baromfi korong, és 25 százalékkal olcsóbb a Hamé darabolt ananászbefőtt. 

shutterstock 270805166
Shutterstock

Ha nem akar sokat költeni a foci EB-s szurkolásra, akkor a Lidlben csak 1666 forint lesz a fiú szurkolói mez, amiben mi érezzük a sátáni kalkulációt, talán a válogatott eredményein is meglátszik a sötét oldal ereje. De lesznek drágább termékek is, mint a magyarországos boxer alsó vagy a női ruha, de szurkolói hajdíszben is pompázhat, ha elmegy a helyi kocsmába meccset nézni. Gyereknapra gyermeksátort, ugrálólabdát, drónt, Monster High babát, rollert és kifestőt vagy Legot vehet akciósan. Ázsia  ízvilágát lehet ezen a héten felfedezni, akár többféle lassit vagy curry port is beszerezhet most, ha az indiai ízek érdeklik, és kínai wok szószokat vagy üvegtésztát, esetleg thai tésztaételeket, curry alapszószt is kap, mindezek mellé pedig egy szerencsehozó bambuszt is rakhat a kosárba, hogy biztosan sikerüljön a vacsora. Vehet minden kelléket, ami a házi szushi elkészítéséhez kell, öntöttvas wok edényt, sőt japán késeket is árulnak a Lidlben, valamint rizsfőzőt és gránitmozsarat. 

A Tescoban több tejdesszert is akciós lesz, például minden Nestlé Aero 20 százalékkal olcsóbb, de a gyorsfagyasztott Tatár desszertek is ugyanennyivel olcsóbbak. A Bravos 3 az 1-ben kávé 32 százalékkal, a Fructis termékek 25 százalékkal, a Nestlé tejpép 30 százalékkal, a Sudocrem, Bepanthenés Himalaya krémek 20 százalékkal olcsóbb. Rengeteg kerti játék lesz akciós gyereknapra, úgyhogy vehet csúszdát vagy medencét, 

Egyéb

A Hervisben a héten 2-t fizet, 3-at vihet akció van a ruházati termékekre. Bútor akciót tartanak a Butlersben, ráadásul a szállítás is ingyenes. Ezen a héten már kinyit vasárnap is az Ikea, ahol a nyáresti kert partikra is felkészülhet, már ha egyszer beköszönt a jó idő. Ha a Kikában nézett ki valamit, akkor azt szombaton vegye meg, ugyanis aznap 12 százalék kedvezményt kap minden bútorra. Szintén kinyit vasárnap a Jysk is, ahol ezen a hétvégén párnát vehet, akár 60 százalékkal olcsóbban. A Body Shop webshopjából pedig 7000 forintos vásárlás felett ingyenes a szállítás, sőt 15 ezer forint felett egy rúzst is kap ajándékba. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra