Akciós lesz a színházjegy, lecserélheti az Xboxot és kerti bútort vehet olcsón a héten

Anyák napja lesz a hétvégén és ballagások, vagyis ezen a hétvégén a legtöbb ember ajándékozni fog. Mutatjuk, hol talál akciós ajándékokat. Például a csokor virág helyett szépségápolási eszközöket, ballagásra pedig Xboxot. 

Anyák napjára vagy ballagásra

Az Emagnál tud rendelni akciós szépségápolási termékeket.  Hajszárítók, epilátorok, hajegyenesítők kaphatóak akciósan. A Drogerie Marktban is készültek anyák napi ajánlatokkal. Ebben például Police parfüm szerepel 2500 forinttal olcsóbban, L'Oreal arckrémek 20 százalékkal olcsóbban, de bőven talál még akciós darabokat a kínálatban. A Supershopnál is anyák napi akciók vannak a PrímaNet partnernél akciósak a sütéssel kapcsolatos termékek. A 20 százalékos kedvezmény mellett dupla Supershop pontot kap a termékekért. Ha közös élményre vágyik az édesanyjával, akkor a Vígszínházba is elviheti, az egyik jegyet ők állják. A Deichmanban pedig táskákat vásárolhat kedvezménnyel, ha ismeri a kuponkódot. Az Aldiban anyák napi tortát tud vásárolni, de pralinékat csokoládékat is vihet édesanyjának, sőt akciós borral is koccinthatnak. A Tescoban is akciós lesz a torta, anyák napi feliratos fekete erdőt vehet 1699 forintos kilónkénti áron, de vehet virágot és vihet hozzá akciós vázát is a boltból. 

shutterstock 197884757
Shutterstock

Műszaki cikkek

Gamer napok vannak a Media Markt webáruházában, ez egészen pontosan azt jelenti, hogy kimondottan számítógépes játékok futtatására összerakott notebookot akár 50 ezer forint kedvezménnyel vehet, akciós lesz az autós játékokhoz az ülés, de szoftverek és konzoljátékok is kedvezményesen vásárolhatóak, úgyhogy akár a gyereknapot is megoldhatja innen. Ráadásul a konzolcsere akció keretében felújított Xbox One-t is vehet, aminek árába beleszámítják az előző generációs konzolokat. Az Edigitalnál Phillips termékeket vehet kedvezménnyel, ehhez csak a kuponkódot kell tudnia. Az Emagnál hó végi akciók vannak, nagyon sok terméket talál 10-15 százalékos kedvezménnyel. 

Kertészkedés és barkácsolás

A Praktikerben kerti bútor szetteket vehet. Műrattan, fa és műanyagbútorokat is talál, de akciós a hintaágy, napozóágy és a sörpad is. 159.990 forintért már jó nagy medencét is vehet a nyári kánikula átvészelésére, de 139.990 forintért cserébe felfújható pezsgőfürdőt vehet, igaz ilyet az Auchanban is kap 99.990 forintért. Nagyon sok a virág és akár házi vízművet is vásárolhat ha van kútja, így könnyedén tudja locsolni a virágoskertet és a medencéjébe is jut víz. Az Obiban is a kerteké a főszerep. Itt kerti dekorációk, fagyás- és UV-álló kaspók lesznek még akciósak, de sok zöldség és gyümölcspalánta közül is választhat. A Bauhausban is a kertek kerültek a középpontba, de ha a sok virág mellett már semmi kedve nincs füvet nyírni, akkor itt akciósan vehet robotfűnyírót, de rengeteg hagyományos fűnyírót is talál. 

Hiperek és szupermarketek

Az Aldiban felkészülhet a majálisozásra egy kis adagos whiskey válogatással 1990 forintért, 4X40 ml whiskeyt vehet és ez a mennyiség talán még a másnapi munkát sem befolyásolja negatív irányba. Fagylaltöntetet, tölcséreket és mini jégrémeket is beszerezhet a majálisozáshoz. 89.990 forintért vehet túrakerékpárt. Ha azonban a szomszédokat idegesíteni a munka ünnepén vagy a hétvégén, vagy szimplán csak felújít, akkor akkus fúrót, vagy hordozható kompresszort vásárolhat akciósan. Ha ön is tenne a méhekért, akkor vehet méhmenedéket 2999 forintért. A Sparban a Raffaello akciós, 599 forint a 150 grammos kiszerelés.

GettyImages-453550750
Bloomberg / Europress / Getty

18 éves az Auchan, a nagykorúvá válást akciókkal ünneplik, például a Maasdamer Gouda sajtot 40 százalékkal olcsóbban, 1299 forintos kilónkénti áron lehet megvenni. A Barilla tésztaszószok 15 százalékkal a Baba és Dove testápolók 30 százalékkal, Fructis samponok és balzsamok 25 százalékkal kerülnek kevesebbe. Ezen kívül nyári gumiabroncs akció is van az áruházban. 

Minden Tefal termék árából 30 százalék kedvezményt kap az Intersparban, ráadásul a 25 év alkalmából 25 százalék kedvezménnyel kapja a Magyar vajat, a Hamé ananászkonzervet, az instant porkávét, a vödrös ostyát vagy éppen Dove testápolót. 649 forint helyett 399 forintért veheti meg a vödrös tejfölt, a Jamie Oliver termékek 30 százalék kedvezménnyel kaphatóak. Kilós edényvásárt tartanak, 2499 forintos kilónkénti áron turizhat a lábasok között. Hétvégén a Merci csokoládé, a Lenor öblítő és a Rama margarin is 30 százalékkal, a Persil mosópor pedig 40 százalékkal lesz olcsóbb. A hét elején pedig a Jar mosogatószerekből kap 30 százalék kedvezményt, a Vöslauer 1 literes ásványvíz  pedig 28 százalékkal lesz olcsóbb. 

A Tescos akciós magazinból megtanulhatnak a gyerekek szívet hajtogatni, sőt még egyszerű receptötletet is kapnak. Pick termékek lesznek akciósak, a párizsik, virslik és májasok is 20 százalékkal olcsóbbak, de két oldalnyi akciós grilltermék is várja a hamburger összetevőktől kezdve, a baconba tekert kolbászon át az előre pácolt húsokig. Dove termékekre és L'Oreal Revitalift krémekre 25 százalék kedvezményt, Nivea arckrémekre és napozó termékekre  20 százalékot, a Veet szőrtelenítőkre pedig 25 százalék kedvezményt kap. A legnagyobb kedvezményt pedig a 11 darabos edényszettre kap, amit 43199 forint helyett 19990 forintért vehet meg. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra