56 ezer forinttal olcsóbb az iPad, 63 ezer forinttal a csúcstelefon és 125 ezerrel a fényképezőgép

Múlt héten mindenki kuponozott, de ha hiányzik, most is lesznek kuponos akciók. Kiárusít az Emag, akciózik az Edigital de vehet 0 százalékos hitelre biciklit, de babaruhákból is bevásárolhat ezen a héten. 

Kozmetikai szerek

Csütörtöktől új akciók indulnak a Drogerie Marktban, például az Aussi samponok és balzsamok lesznek átlagosan 20%-kal olcsóbbak. De akkor is jól jár ha most tölti fel a szekrényeit, ugyanis samponok, fogkrémek és tusfürdők közül is válogathat, ha kettőnél többet vesz, akkor máris nagyobb kedvezményt kap a pénztárnál. A Rossmannban pedig a Garnier micellás víz lesz 25 százalékkal, a L'oreal ránctalanító pedig 25 százalékkal lesz olcsóbb, de megéri saját márkás vattakorongot venni, mert azt meg féláron kapja, 599 forint helyett 299 forint lesz a 140 darabos kiszerelés. Az Auchanban is sok kozmetikai cikk lesz akciós, a Dove, Libresse, Veet és Dettol termékek például 20 százalékkal lesznek olcsóbbak. 

Műszaki cikkek

Az iStyle-nál vannak akciók azoknak, akik Apple cuccokat szeretnének olcsóbban venni. Az iPad mini 3 56 ezer forinttal olcsóbb, a 128 és 256 GB-os Macbook Air pedig 60 ezer forinttal kerül kevesebbe, de iPhone-t is vehet olcsóbban, az audio kiegészítők egy része pedig féláron kapható. Az Edigitalban vasárnapig tartanak az őrült akciók, ahol például 50 ezer forinttal olcsóbban vehet klímát, hogy felkészüljön a kánikulára, de az iPhone 5s-en is 30 ezer forintot spórolhat és mosógépet valamint hűtőt is talál olcsóbban, na meg több középkategóriás telefont is. Április közepéig tart a készletkisöprés az Emagnál is, rengeteg TV-t, fényképezőgépet, projektort, hangrendszert sőt még játékkonzolt is vehet akciósan. Például az Olympus E-P5 fényképezőgép 264.900 forint helyett 139.900 forintba kerül, az LG G4 telefont pedig 179.900 forint helyett 116.900 forintért viheti haza, sőt a nemrég bemutatott Samsung AddWash mosógépet is tízezer forinttal olcsóbban viheti haza, hogy utána ne kelljen aggódnia, hogy kihagyott egy zoknit a mosásból, merthogy ebbe a program elindítása után is bepakolhat néhány ruhadarabot, ráadásul a telefonjáról irányíthatja az egészet. 

155654945
Sean Gallup / Europress / Getty

Hiper és szupermarketek

Az Aldi kampányt indított a méhek érdekeiért és ezen a héten például rendeget olyan termék lesz akciós, amiktől a méhek nélkül búcsút kellene venni, úgyhogy amellett, hogy az akciók között válogat, nézze meg mennyi mindenhez nélkülözhetetlen a méhek jelenléte.  Felkészülhet a grillezésre, ugyanis begyújtók, műanyag tányérok, szószok, fűszerek és még grillszerkezet is szerepel az akciós kínálatban. Ha az esti sütögetés a lakásfelújítás vagy a tavaszi takarítás jutalma lenne, semmi gond, ugyanis ezekhez a munkálatokhoz a gőztisztítót, porszívót vagy éppen a festéket is beszerezheti a boltokból. Új Aldi nyílik a IV. kerületi Óceánárok utcában, ahol extra akciókkal is várják a vásárlókat. 

Az Auchanban külön kerti akciókkal készültek, ahol gyakorlatilag bármit beszerezhet, ami csak a kerttel kapcsolatos. Ezen kívül füstölt sajt vásárt tartanak, a Monte desszertek és tejtermékek 10 százalékkal, a Zubrowka vodka 20 százalékkal, Ripp-ropp hústermékek 30 százalékkal lesznek olcsóbbak. Vehet rengeteg fajta ruhát és vászoncipőt akciósan, de a női balerina cipőket is nagyon olcsón, 1990 forintért tudja beszerezni, ha pedig takarítana, akkor 1990 forintért vehet meg minden típusú papír porzsákot a porszívójába. 

Babaruhákkal készült erre a hétre a Lidl, de kismama melltartót és kismama alsót is vehet, valamint multifunkciós lázmérőt, amivel nem csak a gyerek, de a folyadékok hőmérsékletét is mérheti. Nagyobb gyerekeknek mintás pólóval, ágyneműhuzattal és könyvekkel készültek. A konyhába tojásfőzőt, serpenyőszettet, zöldségreszelőt vagy éppen egykaros mosócsaptelepet is vehet. Ha pedig már most foglalkoztatja a nyaralása alatt a lakás biztonsága, akkor TV-szimulátort, élkamerát és mozgásérzékelős LED-világítást is vehet. De a fürdőszobába is vehet most szőnyeget, tárolószekrényt sőt családi elektromos fogkefét vagy epilátort is. 

Egyet fizet kettőt kap akció lesz az Intesparban a Soba zacskós tésztalevesekre, de ugyanilyen akcióval várják a Pick visli, a Mizo Flört joghurt, a Soós tészta, vagy éppen a Norbi Update puding rajongóit is.  A Simpley serpenyők és az edények is 20 százalék kedvezménnyel kaphatóak, a Cirio paradicsomszószok, a sparos biokávé 20 százalék, a BelVia jóreggelt keksz pedig 28 százalék kedvezménnyel vásárolható meg. Szintén 20 százalék kedvezményt adnak az Alufix termékekre, vagyis most érdemes alufóliát venni, de a Metaltex konyhai kiegészítői is 25 százalékkal olcsóbbak. Hétvégén a Hamé termékek 30 százalékkal, a Kubu italok 40 százalékkal, Coccolino öblítők 30 százalékkal, míg egyes Colgate termékek 35 százalékkal lesznek olcsóbbak. A hétindító akcióban pedig Zewa háztartási papírtörlőt lehet venni 25 százalékkal olcsóbban. 

Mostantól Frico sajtokat is vehet a Tescoban, ha a holland sajtok szerelmese, ráadásul akciósan és egy kis Pick párizsit is vehet hozzá, mert 20 százalékkal lesznek olcsóbbak ezen a héten. Kettőt fizet, hármat kap akció lesz a tortelini töltött tésztákra és a Haribo gumicikrokra. Nagy borválasztékkal készülnek , de akciós söröket és cidereket is talál és a DC plüssfiguráit is kiegészítheti kuponokkal, gyűjtőfüzet sem kell most hozzá. 

Kuponok

Lassan nincs is már hét kuponok nélkül, most éppen a Corvin Plázában lesznek kuponos napok, átlagosan 20 százalék kedvezménnyel vásárolhat az üzletekben. 

Egyéb

A Libriben 30-50 százalék kedvezményt adnak népszerű tudományos könyvekre, vagyis kedvezményesen olvashat utána a májtisztításnak, horgolásnak vagy a játékos térmértannak is. A Hervisben pedig bicikliket vehet akciósan ráadásul 0 százalék THM-es hitelt is vehet fel hozzá 4 vagy 6 hónapos futamidővel. Tavaszi árleszállítások várják a Vivre.hu-n is, ha bútorokat vagy kiegészítőket keres. Az Edigitalban 20 százalékkal olcsóbban vehet Converse cipőt vasárnapig, de a létrákra is kedvezményt kap. A Mall.hu-ban a kirándulós szezonra lehet felkészülni, túracipőket, kempingfelszereléseket és sátrat is lehet akciósan venni, sőt hogy tényleg mindenre felkészüljön, most még alkoholszondát is beszerezhet. 

shutterstock 270805166
Shutterstock
Oszd meg másokkal is!
Mustra