Szülinapozik az Aliexpress, de a bútorakciók és a 90 ezerrel olcsóbb telefon is jó üzlet a héten

Van élet a húsvéti sonkákon és játékokon túl is a héten, össze is szedtük, milyen kedvezményekre számíthat. Az Aliexpress szülinapot tart, amit kuponokkal és akciókkal ünnepelnek. Két nagyon jó ajánlat is lesz a héten azoknak, akik csúcsmobilt vennének: az Emagnál Huawei Mate S, az Edigitalnál a Samsung S6 és Edge+ lesz majdnem százezer forinttal olcsóbb, de kompresszort és az Éhezők Viadala részeket is megveheti egyben. 

Műszaki cikkek

Az Emag húsvét alkalmából nem csak játékokat akciózott le, hanem például úgy vehet 10 ezer forintos kedvezményekkel akciós Lenovo telefonokat, hogy kiegészítő ajándékot is választhat hozzájuk (például memóriakártyát), de akciósak az okosórák vagy éppen a drónok is. Az egyik legjobb ajánlat egyébként a Huawei Mate S 32 GB-os csúcstelefonja: bár a cég néhány nap múlva jelenti be a P-széria új készülékét, aki a Mate  phablet típusú legújabbját szeretné, annak ez most egy nagyon kedvező ajánlat a 44 ezer forintos kedvezménnyel. Így 159.900 forintért veheti meg, és még kap is hozzá egy Huawei Band B0 okoskarkötőt is, ami egyébként 29.900 forintba kerülne. Ha a kommunikáció hidegen hagyja, darálógépet és kenyérpirítót is vehet olcsóbban.

Az Extreme Digitalban is húsvétoznak és ott is telefonok és tabletek kerültek az akciós kínálatba, de a húsvéti ünnepek alatt az akciós villanófényes szőrtelenítőt, vagy a szintén akciós fűnyírót is kipróbálhatja. Innen az egyik legjobb ajánlat a Samsung S6 Edge telefon, aminek a 128 GB-os és a 64 GB Edge+-os változatát is 90 ezer forint kedvezménnyel veheti meg, így mindkettő kétszázezer forint alatt beszerezhető.

A Mediamarktban Samsung mulitroom hangfalakat vehet egyet fizet kettőt kap akcióban, így sokkal könnyebben tudja kialakítani az egész lakás hangrendszerét, ráadásul egy százezres hangfal esetében ez azért elég jó ajánlat. A Nespresso kávégépeihez pedig kapszulautalványt kap. 

155654945
Sean Gallup / Europress / Getty

Hiper- és szupermarketek

Az Aldiban az Éhezők Viadala sorozatot veheti meg, ha nem tetszik a húsvéti tévéműsor. A kimondottan húsvéti ajánlatok mellett ágyneműt és serpenyőt tud akciósan vásárolni, vagy éppen kompresszort és kerti bútorokat, de 4999 forintért gőzölős vasalót is vehet.

Az Auchanban a Naturella termékek 30 százalék kedvezménnyel vásárolhatóak meg, de az akciók többsége a húsvétra fókuszál.

A Lidlben eperpalánta mellett húsvéti nárciszt és gerberát is talál a cserepes növények között, ezen kívül a héten fehérneműket vehet, vagy akár fűnyírót, sőt komposztálót is beszerezhet 9990 forintért. A konyháját pedig vízforralóval, szendvicssütővel vagy éppen fánkkészítővel szerelheti fel.

Az Intersparban az Old Spice deo 30 százalék, a Palette Perfect Care Color hajfestékek 26 százalék, a Gilette férfi és női borotvakészülékek és borotvahabok pedig 25 százalék kedvezménnyel kaphatóak. Bambusz vágódeszkát féláron tud vásárolni, március 29-én kedden a Tomi mosóport szerezheti be 1-et fizet 2-t kap akcióban.

A Tescoban a Wiesbauer virslik 20 százalékkal, a fagyasztott gomba 25 százalékkal, a Tefal seprenyőszett pedig 63 százalékkal olcsóbb. 

456452832
Bloomberg / Europress / Getty

Egyéb

Hatodik születésnapját ünnepli az Aliexpress március 29-én, ez pedig nagy akciózást jelent. Kuponokat már most elkezdhet gyűjteni, azonban az akció nagy része és a kupongyűjtés is átkerült az okostelefonos alkalmazásra.  

Az Extreme Digitalban 12 részes, mosógépben mosható rozsdamentes, kerámiabevonatos edénykészletet vehet, és minden díszpárnára, függönyre, ágytakarítóra és terítőre is 25 százalék kedvezményt kap, a Converse cipőkre pedig 20 százalékos kedvezményt adnak.

A Jysk 25-50 százalékkal adja olcsóbban a rugós matracokat, padokat, íróasztalokat és fürdőszobaszőnyeget, a Hervisben pedig gyereksportszerek kaphatóak kedvezménnyel. A Butlersben készletkisöprést tartanak bútorokból a webshopban, néhány darabot 50 százalék kedvezménnyel lehet megvenni. 

85978150
Justin Sullivan / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek