Itt vásárolhat december 27-én!

Unja már a halászlevet, de nincs otthon semmi hozzávaló? Van egy jó hírünk: bár december 27-e vasárnapra esik, szerencsére elég sok bolt lesz nyitva: a szolnokiak pedig mehetnek az Auchanba, Intersparok közül több is nyitva lesz országszerte és természetesen a CBA-k és Ronik is várják a vásárlókat, tudtuk meg a Mindenár.hu-tól.

Lassan visszaállunk a március 15-e óta "megszokott" rendszerhez: bár az adventi időszakhoz képest jóval kevesebb bolt lesz nyitva, azért most sem marad éhesen az, aki már unja a karácsonyi menüt. A Spar több száz üzletét nyitja ki, a nyolc vidéki Intersparja mellett pedig egyet Budapesten is kinyit a XX. kerületben.

lista.PNG
mindenar.hu

A benzinkutakon lévő üzletekben is feltankolhat élelmiszerekből is - az OMV kutatkon Spar expresszeket talál, a MOL pedig Fresh Cornerekkel száll harcba. A Shell kutakon szokás szerint megtalálja a Tesco üzleteit, a martonvásáriak pedig az Agig kúton található Coopban vehetnek maguknak enni. Ha elektronikai cikkre vágyik vagy elromlott a karácsonyi ajándék, akkor elmondjuk, hogy 7 vidéki mellett 4 budapesti Media Markt is nyitva tart. A részletes listát ide vagy a fenti képre kattintva találja!

Ui.: Ha ruhát venne, akkor is örülhet, ugyanis többek között a Westend, a Mammut és az Aréna Plaza is kinyitja az üzleteit (utóbbi a Tesco kivételével mindet), ráadásul a leárazások is 27-én indulnak.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek