Mutatjuk: itt vásárolhat október 18-án

Mint minden héten, a Mindenár most is összegyűjtötte a vasárnap nyitva tartó üzleteket: kiderült, Lidl közül csak kettőben, Sparok közül 16-ban lehet majd vásárolni. A Manna és a Roni a frekventált helyeken lévő boltjaikat nyitják ki (összesen 25-öt), de 13 benzinkúton (10 Mol Fresh Corner, 2 Shell-kutas Tesco, 1 Agip kúton található Coop) is vásárolhat.

A gyűjtésből kiderül, hogy a múlt héthez képest a Lidl kicsit visszafogta magát, a Spar viszont belehúz: a minden vasárnap nyitva tartó hét üzlete mellett még további kilenc (köztük hat budapesti) ajtaját nyitja ki a vásárlók számára. A magyar kézben lévő boltok közül a CBA-nak 15, a Reálnak 13 lesz nyitva, de több Coopban is vásárolhat – igaz, ezek nyitva tartásáról nincs információ, hanem a cég azt javasolja, telefonon érdeklődjenek (?), hogy valóban nyitva tart-e a kiszemelt üzlet most vasárnap.

Z303266Ldhegyi D303241Vid / Google Maps

A Mindenár olvasói és tulajdonosi információk alapján a kisebb boltokat is szemlézte – ezekből kiderül, hogy a Belvárosban még a fentieken kívül több kis üzlet is nyitva tart. Ha önnek van olyan egysége, ami nincs a listában, de szeretné, ha tudnának róla az emberek, itt ajánlhatja. Az oldal egy térképet is készített (a fenti képre kattintva elérhető), amit talán kicsit könnyebb böngészni (és a patikák is szerepelnek rajta), de ha a tételes listára kíváncsi, ide kattintson!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek