Erre elég 3 gigabite

A Vodafone jelenleg a nevető harmadik a Telekom és a Telenor áremelős bulijában, így gyorsan reagáltak is a történtekre és az új ügyfeleket bekínálták 3 GB ingyenes adattal. Az, hogy ez piti dolog, mert nyugaton már mindenhonnan dőlnek számolatlanul a gigabyte-ok, vagy jófejség, azt döntse el. Ami miatt  örültünk a közleménynek, az az, hogy végre kézzelfoghatóvá lett, mennyi is 3 GB, mert valljuk be, ez sokaknak - köztük nekem is - semmit nem mond. 

Jöjjön azért a pontos kiírás, mielőtt váltana, és arra kérjük olvassa el pontosan az ÁSZF-t, nehogy később probléma legyen belőle!

Mire eleg 3GB.png

Az extra adat egy telefonszámra egyszer igényelhető és szeptember végéig lehet felhasználni Magyarországon .Az egyszeri 3GB extra adatot a Vodafone valamennyi ügyfele igényelheti, egyes már nem forgalmazott havidíjas szolgáltatások esetében azonban az ügyfeleknek valamelyik ma is forgalmazott csomagra kell váltaniuk, amennyiben szeretnék felhasználni ezt a 3GB adatot.

A 3GB-os adatkeret mellett a lakossági előfizetéses ügyfelek júliusban egyes kijelölt készülékeket 1 forintos áron, havi 2 ezer forintos kiegészítő havidíj helyett havi 1 ezer forintért vehetnek meg. A 2 éves határozott idejű szerződés időtartama alatt így 24 ezer forintot lehet megtakarítani, amit akár tablet vásárlásra is lehet fordítani, így a Vodafone Smart Tab 3G-hez díjmentesen lehet hozzájutni. A 3GB-os extra adatcsomagot az új feltöltőkártyás ügyfeleknek az első feltöltést követően aktiválja a Vodafone. Új előfizetéses ügyfelek pedig az immár Windows Phone-on is elérhető Mobil Vodafone alkalmazáson keresztül tudják aktiválni az adatopciót.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra