Vizsgálja a Spar a műanyagos csirkemell sonkát

Egy szegedi Spar üzletben Délmagyar egyik olvasója 40 dekagramm gépsonkát akart vásárolni, és szelés közben az eladó észrevette, hogy a megkezdett egész rúdból egy műanyagláda sarka kandikál ki. "Ironikusan megjegyezte, legközelebb egy egész ládát tesznek bele, majd kimérte a kért mennyiséget" - írja a lap. A vásárlónak azonban nem volt szerencséje, mert otthon uzsonnakészítés közben még előkerült néhány fekete műanyagdarab is, sőt, egy 2 cm-es csontszilánk is volt a sonkában.

"Cégünk megkezdte a belső vizsgálatot a kérdéses termék (Her-Csi csirkemell sonka) minőségi hibájával összefüggésbe hozhatóan, melynek során felvettük a kapcsolatot a termék gyártójával. A termékhibával szembesülő vásárlónktól pedig ezúton kérünk elnézést,. Egyúttal arra is kérjük, hogy fáradjon vissza abba az áruházba, ahol a terméket vásárolta és kollégáim készséggel vissza fogják adni neki a termék árát" - írta a Spar kommunikációs vezetője, Maczelka Márk megkeresésünkre.

Ha pedig kíváncsi mit egyen, olvasson itt pulykasonka tesztet, itt pedig gépsonkát, de mi inkább arra biztatjuk, csináljon inkább házilag sonkát, abban nincsenek műanyagok!

Az eladó ironikusan megjegyezte, hogy legközelebb egy egész ládát tesznek bele.

Posted by Delmagyar.hu on Sunday, June 21, 2015
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek