Ingyen Uberezhet a hétvégén

Óriási mázli, hogy rengeteg jó program adódik Budapesten a hétvégére, mivel péntek reggeltől egészen a vasárnap éjfélig ingyen utazhatnak azok, akik az Uber alkalmazással rendelnek autót, írja a HVG. A három nap alatt akár tízszer is.

485571193
The Washington Post / Europress / Getty

Az Uber ugye az a cég, amit a világon sok helyen a (hagyományos) taxisok rémálmának tartanak. Az iPhone-ra, androidos telefonokra és windowsos készülékekre is letölthető, mobilos alkalmazásra épülő szolgáltatás lényege, hogy az utas az appon belül, a telefon GPS-e segítségével rendelhet autót, láthatja a sofőr értékeléseit, az alkalmazáson belül fizethet az útért, majd maga is értékelheti sofőrjét és az utazást.

Az Uber közlése szerint ezen a hétvégén szeretnék megköszönni a budapesti felhasználóknak az elmúlt három hónapot, ezért aztán pénteken reggel 8 órától vasárnap 23:59-ig mindenkinek 10 ingyenes utat biztosítanak. Arra azért készüljön fel, hogy az átlagos 6 és fél perc helyett most valószínűleg többet kell majd várnia, és a külvárosiaknak továbbra is csak a vakszerencse lehet a segítségükre a hazajutásban.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra