43 millió forintnyi kacatot kaptak ajándékba az Oscar-jelöltek

Tegnap osztották ki Los Angelesben a legrangosabbnak filmes díjat, az Oscart. A nyertesek mellett a többi jelöltnek sem kellett üres kézzel távozni, hiszen elég menő és drága ajándékcsomagot kapnak. Ugyanez jár azoknak is, akik felléptek vagy éppen díjat adtak át. A csomagok értéke idén egyenként 160 ezer dollár, azaz 43 millió forint. És hogy mi kerül ennyibe? Mutatjuk.

Az átadós ajándékcsomagok eddig sem voltak rosszak, de azért az idei Oscar-csomag bőven túlszárnyal mindent. Az eddigi legdrágább ajándékcsomagot állították össze ugyanis a jelölteknek, aminek ára majdnem kétszer annyi volt, mint a tavalyi csomagé. Ebbe az idei 43 millióba a legolcsóbb hülyeségektől elkezdve a nagyon drága baromságokig sok minden belefért. Az előző években kaptak zsírleszívást, fogyitablettát és hajbeültetést is, sőt intim plasztika is került már a csomagba. Az utazásokat persze irigyeljük, de a többi igazából több tíz milliónyi kacat. 

Utazások 11 millió forintért

Az idei Oscar-résztvevők elutazhatnak Dél-Franciaországba, ahol felfedezhetik a különleges sóvidéket és megismerkedhetnek La Baleine só őshazájával. Sőt még ebédet is kapnak! Ennek a kis utazásnak az értéke 417 ezer forint. Innen rögtön folytathatják egy olasz körutazással, ahol a toszkán vidéket ismerhetik meg és bekóborolhatják a környéket, meg persze kipróbálhatják a legjobb villákat és szállodákat 3 millió forint értékben. Ha még van kedvük utazgatni és ráérnek, akkor a közel 3,5 milliós kempingezést is megejthetik: az egyhetes kalandtúrán háromfogásos gourmet étkezés, masszőr, memóriahab matracos ágyak, borbár és persze költöztethető luxusfürdőszoba segít megélni a természetközeliséget. És még mindig nincs vége, ugyanis Kanadába is lehet menni, ahol a Sziklás Hegységben vehetnek részt vonatos túrán. A hálókocsik teteje üveg, így romantikusan nézegethetik a csillagos eget a 4 millió forintos nyaraláson. 

shutterstock 204128374

Új embert csinálnak belőlük

Hogy kipihenjék a fáradalmakat és az esetleges kudarcot, kaptak egy olyan csomagot is, aminek a végösszege majdnem 4 millió forint. Ennyiért még csak meg sem műtik, szimplán kap egy kis hajpakolást, virágokat, néhány jótanácsot, hogy hogyan főzzön (a házvezetőnője) biokajákat, meg persze bőrkezelést is. De ezeken kívül is kaptak egy rakat öregedésgátló, fogyasztó és hajszépítő terméket és kezelést is. 

5 milliós horoszkóp

20 ezer dollárba, azaz majdnem 5 és fél millió forintba kerül majd az, hogy Olessia Kantor horoszkópkészítő szakember elrepül hozzájuk, ahová kérik, és egyrészt gyorsan összedobja nekik a 2015-ös horoszkópjukat, meg valószínűleg olyan okos dolgokat mond majd, hogy azonnal sorra érkeznek majd az új felkérések. Ha ez nem volna elég, az álmaikat is elemzi nekik, sőt megtanítja őket, hogyan "irányítsanak a tudatukkal". 

Diszkrét ajándékok másfél millió forintért

Kijutott bőven az diszkrét ajándékokból is, kezdve a luxusóvszerrel, ami egyébként 15 ezer forintba kerülne, de kaptak 67 ezer forintos vibrátort is, sőt egy olyan eljárást, amivel a szexuális életüket tudják helyrerakni egy jól irányzott "orgazmus lövéssel". Tényleg ez az eljárás neve, és egyébként 1,3 millió forintba kerülne. 

a-250-vibrator-from-afterglow-science
Afterglow

Izzadásgátló és nyakkendőragasztó

Biztosak vagyunk benne, hogy a színészek is emberek és ugyanúgy izzadnak mint bárki más, de vajon milyen megfontolásból gondolták úgy a szponzorok, hogy mindenképpen jó ajándék lesz a csalódott Michael Keaton számára egy Dove izzadásgátló spray? Mint ahogy az sem valószínű, hogy a 6 ezer forintos nyakkendő ragasztó is nélkülözhetetlen számukra. De kaptak vegán, gluténmentes pattogatott kukoricát is, ami egyébként 1000 forintba kerülne, vagy éppen szájszag elleni mentolos cukorkát, és járt még a csomagba 6 ezer forintos kulacs. A kedvencük azért talán az a 15 ezer forintos sarok, amivel nem süllyed el a magassarkú cipője a sárban, ellenben rémesen ronda. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek