Ezek az idei legbizarrabb ajándékok Valentin-napra

Valentin-nap előtt a legtöbb pár megfogadja, hogy mivel ennek az ünnepnek aztán semmi értelme, meg amúgy is csak a virágboltos-lobbi találta ki, ezért ők aztán semmit sem vesznek egymásnak. De aztán mindig szembejön valami, ami olyan borzasztó, hogy kihagyhatatlan, legalábbis, ha széttrollkodná a szerelmesek ünnepét. A szívecskés plüssállatok vagy a fényképes bögrék ideje lejárt, mutatunk sokkal különlegesebb dolgokat!

Szerelemre őrölt kávé

A Lidl minden évben előáll valami kimondottan ünnepivel, tavaly a szívecske alakú csirkefalatokat imádtunk, most viszont itt a kávéőrlemény, ami kimondottan Valentin-napi szerelmi keverék. A hatása nincs kifejtve, valószínűleg ettől jobban pörög mint a sima kávétól, vagy éppen finomabb mint bármi más. Arról sincs szó, hogy mit kezdjen az egy napig tartó ünnep után a maradék kávéval és mi van akkor, ha ez lesz a legjobb keverék, amit valaha fogyasztott és többé nem jut hozzá. Mindenesetre annyi biztos, hogy 125 gramm 1159 forintba kerül belőle. Egyébként a Lidlben vehet még szívecskés tésztát és gumicukrot is, valamint hálóinget és pomponos papucsot is. 

1
Lidl

Vicceskedős párna

A Tescoba kell menni azért a párnáért, ami ajándéknak meglehetősen szomorú. A "Ma igen drágám" feliratú párna nagyjából annyira vicces mint bármelyik benzinkúton kapható poénos rendszámtábla (és akkor még nem is kötözködtünk az "igen" és a "drágám" közt fájón hiányzó vessző miatt). 1290 forintot kell a rózsaszín plüsspárnáért fizetni, ami semmi másra nem fogja emlékeztetni minden nap, mint hogy a szerelmesek napját ön maximum kívülállóként szemléli. 

3
Tesco

Színváltó LEDes kristály macska lámpa

Igen, olvassa el még egyszer nyugodtan és hagyja ülepedni kicsit ezt a nevet, ami gyakorlatilag mindent elmond, de azért megpróbáljuk kifejteni mi is az, amit 1250 forintért lehet beszerezni. Szóval, képzeljen el egy macskát. Na, az nem úgy fog kinézni, mint ez a tárgy, amire akár azt is ráfoghatja, hogy csivava vagy éppen bébi sarkiróka, és senkinek sem fog feltűnni, hogy eltért a valódi definíciójától, mert a közelében sincs egy macskának, sőt a csomagolás képétől eltérően a terméken már cicabajusz sincs. Szóval ez a lény apró (műanyag) kristályokból áll, a nyakában karácsonyról maradt fenyőfadísz található, és a szivárvány színeiben világít. És persze nem egyszerre teszi mindezt, hanem színváltósan. Valamihez biztos megadja az alaphangulatot, de ha ön már elmúlt 6 éves és szintetikus drogokat sem fogyaszt, akkor nagyon nehéz megmondani, hogy pontosan mihez. Mindenesetre most éppen akciós. 

2
Akcióswebáruház.hu

Rúgjon bele szerelmébe egy könyvvel

Az Akadémia Kiadó is Valentin-napi akciókkal várja a szerelmeseket, három kategóriában lehet olvasnivalót venni kedvesének. Vannak focis könyvek, hadi könyvek és önismereti olvasnivalók. Így remek ajándéknak ígérkezik olyan olvasnivalók közül válogatni, mint a "Kapd össze magad!" vagy éppen a "Paranormalitás" de az "Amin változtathatsz... és amin nem" című könyv is jó kis vitaindítónak ígérkezik, már ha egy orbitális nagy összeveszéssel szeretné indítani az ünnepi vacsorát. 

4
Akadémiai Kiadó

Erotika matrac

Eddig biztos azt hitte, hogy az ágyban lévő drága, extra derékalátámasztásos biomatraca az aztán mindenre jó. Pedig nem. Ugyanis vannak olyan események, amihez külön matrac jár, de ne aggódjon, a Valentin-nap miatt ez most éppen akciós, ráadásul nem is kell érte akármilyen szexshopba menni, hanem a "matrac biomanufaktúrában" megtalálja, amit keres. A hirdetés egész egyszerűen ennyit ígér: "Ne hagyja, hogy csökkenjen a vágya partnere iránt! Lepje meg egy exkluzív szexmatraccal és élvezze a boldog perceket!" Ebből mi úgy gondoljuk, hogy a vágy fenntartásának leghatékonyabb eszköze, ha kedvese ön elé áll a hóna alatt egy szexmatraccal, mire ön felmutatja a Tescoban vásárolt "ma igen drágám" felíratú párnát. A kisebb matrac 9990 forintba kerül, a nagyobbat 16.990 forintért vásárolhatja meg. 

matrac
matrac.hu / Novetex

Pénzváltás Valentin napra

Tudunk egy nagyon jó romantikus programot: az akciós pénzváltást! A Pécs Plázában Valentin-nap alkalmából a pénzváltás kezelési költségének felét elengedik. Az akció részleteiről nem esik szó, így nem tudjuk, hogy ez csak akkor érvényes-e ha párban megy euróért az ember, vagy magányos szívek is fel tudják-e használni a külföldi párkereső úthoz, mindenesetre a szerelmesek napján megéri valutával bizniszelni!

Világító virág

Úgy látszik a hagyományos romatika már túl unalmas, mert tényleg mennyie maradi dolog egy csokor virággal meglepni a kedvesét bármilyen alkalomra, ami aztán csak úgy hervad a vázában és kész. Erre megoldás a Tescoban 699 forintért kapható világító rózsa, ami pontosan ugyanúgy működik, mint bármelyik foszforeszkáló tárgy. A napon vagy a világítás mellett feltöltődik, aztán világít. Állítólag ez egyáltalán nem árt a virágnak, amit el is hiszünk, hiszen hogyan is árthatna a már egyébként is levágott virágnak? A legtöbb nő valószínűleg sokkot kapna, ha éjjel arra ébredne, hogy a rózsa világít mint a horrorfilmekben a gonosz babák szeme, persze az is lehet, hogy csak mi néztünk túl sok horrorfilmet vagy Nébih hírt

flavatar4
tesco.hu
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek