Én kicsi Tesco-pontjaim, viszlát!

A Tesco júliusban készített egy applikációt, Én kicsi Tescóm címmel, melyben egy virtuális áruházat kell üzemeltetni. A Gamestar szerint a játék meglehetősen jól sikerült, sokan töltötték le, gyűltek a virtuális pontok, mindenki boldog volt. Egy darabig.

Amíg az Apple elő nem állt azzal a teljességel váratlan és bejósolhatatlan (nem) húzással hogy piacra dobta az iOS8-at, amire persze sokan ráfrissítettek, mondhatni mindenki, akinek a vasa bírja. És itt jött a dráma: a program és az új rendszer nem kompatibilis egymással, a nehezen megszerzett pontok elvesznek.

screen1136x1136

„IOS 8-as frissítés óta, elveszett a 60-as szintem! De h tuti utáljam, minden kilépés után 0-ról kezdek! Gratulálok" - ilyen és ehhez hasonló üzenetekkel bombázzák az áruházat a játékosok az App store oldalán. 

Kolléganőnk is hasonlóképp érez, ő azt sérelmezte, hogy az alkalmazásban nem figyelmeztették előre a felhasználókat arra, hogy ha frissítenek, bukják a pontokat. Mindenesetre jelenleg az App store-ban már azt olvasható: „A fejlesztő csapat dolgozik azon, hogy az alkalmazás iOS 8 kompatibilis legyen, addig is türelmeteket kérjük". Ez persze nem vigasztalja azokat, akik nem olvassák végig a letöltés előtt a véleményeket és pontos leírást.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek