Virág helyett küldjön Bibliát, plüssbilincset vagy hologramot nőnapra!

Virágcsokorral köszönteni valakit teljesen megszokott dolog, virágot küldetni szintén, de ha valami egyedibb ötlettel szeretne villantani nőnapra, és inkább ajándékot küldene, már erre is van lehetőség. Körülnéztünk az ajándékküldő oldalakon, és mi is meglepődtünk, mennyi mindent rendelhet náluk a csokiba mártott epertől egészen az aranyozott Bibliáig.

 Ezekre figyeljen mikor ajándékot rendel

  • Mindig győződjön meg arról, hogy az árhoz még pluszban számolják-e fel a szállítási költséget, vagy már benne van a végösszegben.
  • Figyeljen oda, hogy a kiválasztott termékeknél hány nap a szállítási idő, és hogy van-e raktáron az ajándékból, nehogy a nagy nap után érkezzen meg a csomag
  • Olvassa el figyelmesen az apróbetűs részeket, és kérdezzen is rá, hogy mi az eljárás abban az esetben, ha nem tudják kézbesíteni a terméket. Ha meglepetésnek szánja, mégsem mondhatja azt a megajándékozott félnek, hogy jó lenne ha egész nap ki sem mozdulna otthonról.
  • Arról is mindig győződjön meg, hogy az adott napon is van-e kézbesítés, mikor meg szeretne lepni valakit, tehát például hétvégén is eljut-e a csomag ahhoz, akit meg szeretne ajándékozni.
  • Ha titokban szeretné tartani, hogy ki küldte a csomagot arra is van lehetőség, érdeklődjön erről megrendeléskor. Ha szeretné, akár azt is letilthatja, hogy adatait kiadják az ajándékozott félnek, de szólunk: ebben az esetben nem ér megsértődni, ha nem jön rá az illető, hogy kitől kapta a csomagot, főleg ha ez az első alkalom, mikor így lepte meg.
  • Gyümölcskosarak, csokik, gyümölcsök rendelése a legtöbb esetben csak Budapestre lehetséges, erre figyeljen mikor ajándékot választ.

Ajándékcsomagküldés

Mikor úgy érzi, hogy egy szelet csoki semmiképpen sem elég, akkor küldhet például ajándékkosarat. Különféle alkalmakra, ünnepekre válogathat, de akár értékhatár szerint is böngészhet az ajándékcsomagok között, amiket Magyarország, Románia és Szlovákia egész területén kiszállítanak. A csomagokban általában bonbont, pezsgőt, vagy más alkoholt talál, de kerülhet melléjük orchidea, plüssmackó, virág is, attól függően, milyen alkalomra szánja.

000 Par7419129
Philippe Merle

Választhat bio csomagot, magyaros ajándékkosarat szalámival, sőt akár egészséges ajándékcsomagot is.

A hónap ajándéka

Egy fokkal olcsóbb megoldást nyújt ez az ajándékküldő, mint sok másik, itt már 5000 forint alatt is küldhet ajándékot, igaz az egy gyümölcscsokor, amiből viszont választhat akár eprek között megbúvó Pókembereset vagy Hello Kitty változatot is. Ha nem kimondottan nőnapra rendel, hanem mondjuk el szeretné kápráztatni kedvesét azzal, hogy soha nem felejti el a hónapfordulókat, akkor megrendelheti az ajándékelőfizetést, majd pályázhat az év gavallérja címre. Innen a virágok és gyümölcscsokrok mellett rendelhet csokoládét, boros vagy pálinkás csomagot, esetleg teákat is.

Elementdesign

Míg a többi bolt általában különleges gourmet csokikkal és élelmiszerekkel készült, itt  akár olyan csomagot is rendelhet, amiben narancslé is van. De egy egész oldalnyi magyaros ajándék közül válogathat, vagy küldhet szeretteinek olyan csomagot, amiben kuglóf és plüssmaci mellett csupa vodkás ajándék kapott helyet. Valamiért itt a horgászoknak külön kategória jár, ahol például olyan csomagot rendelhet, amit ponty alakú fatálban szállítanak ki. Sőt ha eddig kínozta a kérdés, honnan rendeljen és szállítasson ki akár névtelenül hologramokat, akkor elmondjuk: innen

Szerelempláza

Egy külön pláza és ajándékküldő a szerelmeseknek, ahol aztán tényleg minden romantikus alkalomra lehet választani ajándékot giccshatáron innen és túl. Talál itt mindent az egészen komoly és drága termékektől az apróságokig, a 24 karátos arannyal bevont, Swarowski kristályokkal díszített piperetükörtől a pár száz forintos "I Love You" bélyegzőig. Az eljegyzési vagy esküvői ajándékok mellett külön szekciót talál a keresztény ajándékoknak, így akár Bibliát, keresztény könyveket és ajándéktárgyat is vehet, szerintünk egy bibliai idézetes elefántos bögre bármilyen alkalomra stílusos és ízléses választás. Persze, ha nem fél az elkárhozástól, akár egy rózsaszín plüssbilinccsel is elmondhatja, milyen érzések kavarognak szívében. 

Virágneked

shutterstock 27070822

A nevével ellentétben ez a weboldal sem szimpla virágküldő szolgáltatás: virágok mellett például szarvasgombás ínyencségeket is küldhet, például szószt, hiszen melyik nő ne örülne egy konzervnek, főleg ha még egy szép üzenet is jár hozzá, például, hogy "este aztán ebből legyen a vacsora, drágám"!. De rendelhet pezsgőtasztaldíszt, sőt méregdrága, de „finom és lightos” gyümölcstortát is kérhet (ami talán azért "lightos", mert 12 ezer forintért csak 8 szeletes tortát kap). Ha egészen biztosra akar menni szerelmi ügyekben, akkor a „bombasztikus udvarlás”  csomagot ajánljuk majdnem 52 ezer forintért, amiben pezsgő, rózsa és csokoládé kerül kiszállításra. Ehhez a 3500 forintos Love Zseton már igazán aprócska kiegészítés  hiszen fontos, hogy szíve választottja is érezze mire megy ki ez az egész hajcihő, és legalább a „Csókolj meg!” zsetont kapjuk meg tőle cserébe.

+ 1 Shopline

Ha eddig egyik helyen sem találta meg az igazit, vagy sokalja értük a néhol tényleg irreálisan magas árat, esetleg teljesen másban gondolkozik, akkor nézze meg a Shopline  ajándékküldő funkcióját. Ezzel saját maga állíthatja össze a csomagokat, küldhet könyv mellé táskát, CD mellé parfümöt, minden megoldható. Melléjük természetesen üdvözlőkártyát is válogathat, hogy legyen sejtése az ajándékozottnak kitől érkezett a szállítmány.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek