Kínai piacozzon a nappaliból

Folytatódik az online vásárlás körképünk, ahol olyan oldalakat ajánlunk, ahol nem kell a szállítási költség miatt aggódni, mert ingyenesen küldik a megvásárolt árukat. Ez azért jó, mert olcsóbban kaphat levelet Hong Kongból, mint Gyomaendrődről, és ebben még ajándék is lesz. A most összegyűjtött helyek már gyűjtőoldalként funkcionálnak, így előfordulhat, hogy ugyanazt a terméket egy másik eladónál olcsóbban találja meg, de az is, hogy egyes eladók felszámítanak postaköltséget, mások viszont nem.

Ebay

A legnagyobb és legismertebb oldal, ahol licitálni is lehet termékekre, de aki nem bírja az izgalmakat, elviheti fix áron is a kinézett darabot. Tényleg mindent lehet vásárolni a világ minden pontjáról, ezért elveszni is nehéz a keresgélés közepette. Sok eladó kínál ingyenes szállítást, éppen ezért nagyon jó dolgokat lehet kifogni. Csak állítsa be az országot, így akár úgy is ki tudja listázni a rendszer az ár szerinti keresési eredményeket, hogy a szállítási költséget is belekalkulálja. Ingyenes szállítás miatt a bizsu ékszerek rajongói igazi fellegvára ez az oldal, ahol csak fülbevalóra, ingyenes szállítással, egy és öt dollár közötti árral is 85 ezer találat érkezik. Az ingyenes szállítás sztárjai még a kisebb technikai eszközök, például utángyártott, de annál színesebb telefonkábelek, telefon tokok, és ha vannak olyan elvetemült egyének, akik így rendelnek táplálék kiegészítőket, ők itt nagy választékban megtalálják az erős emberekkel díszített, jobb esetben szőlőcukrot rejtő adagjukat.

stockfresh 1084207 friends-planning-winter-holidays-online sizeM
Stockfresh

Made in China

A házi kínai piac, a sok olcsó koncepcióra építve. Arra azért figyeljen, hogy vannak olyan termékek, amiket csak nagyobb kiszerelésben lehet kapni, mint például ez a szemüveg, amiért igazán nagy kár, de tényleg legyen körültekintő, mert sajnos valóban hordható termékeknél is előfordul, és mihez kezd tíz ugyanolyan karkötővel. Rengeteg divatos kiegészítőt lehet vásárolni, ruhákat, ahol a méret zsákbamacska, de aki jártas a kínai boltok szabadon értelmezett mérethatáraiban, az kifoghat olcsó darabokat. Az is tény, hogy többek között kutyaágy kategóriában simán verik bármelyik bútorbolt hálószobarészlegének kínálatát.

Néhány jótanács

- Győződjön meg a termék végső áráról, méretéről.

- Nézze meg a mérettáblázatot, hogy ne legyen gondja a megfelelő méret kiválasztásával.

- Mindig nézze meg, hogy a szállítás valóban ingyen van-e, és az eladó biztos, hogy         Magyarországra is szállít.

- Minden eladóról van ajánlás. Rendelés előtt ellenőrizze hányan adtak neki pozitív visszajelzést, és milyen az általános vélekedés róla. Rengeteg olyan eladót lehet látni, akiknek szinte száz százalékos az értékelésük, inkább tőlük vásároljon.

- Mindig PayPal fiztést válasszon, mert ez a legbiztonságosabb.

Könnyen belefuthat hamisítványokba is. Higyjen nekünk, nem kap eredeti Gucci táskát vagy Nike cipőt 3000 forintért, és a sminkekkel is nagyon vigyázzon.

Ha bármi kérdése felmerül a termékkel kapcsolatban, tud írni az eladóknak, akik készséggel válaszolnak.

Etsy

Ez a netes áruház nem az olcsósága miatt érdekes, sőt néhány dolog kimondottan drága, de eredetisége miatt megéri átböngészni. Sok kézzel készített, egyedi darab vásárolható, extravagáns ruhák, selyemsálak, ékszerek, de aki szeret kézműveskedni, alapanyagokat is vásárolhat innen. Mi is itt vettük a szegecseket, amikkel olcsón feldobtuk a ruháinkat. Itt is kifogható ingyenes szállítás, posztereket, falimatricákat, ékszereket lehet vásárolni. A legnagyobb előnye az oldalnak mégis az ötletgyűjtés. Minimális szépérzékkel és újrahasznosított anyagdarabokkal otthon is pofonegyszerűen is elkészíthetünk egy ilyen tartót, erről a festményről nem is beszélve.

És mi a helyzet itthon?

Egyre több magyar webáruház is szállít házhoz kedvező feltételekkel, gyorsan, és néha ingyenesen is. Sőt, létezik egy olyan kezdeményezés, hogy minden hónap első hétfőjén webáruházak egy kis csoportja ingyenes szállítási napot tart, azaz ha aznap rendel tőlük, akkor nincs szállítási költség. Erről bővebben itt talál infót.

Oszd meg másokkal is!
Mustra