no

Ilyen cipőt kap 250 forintért

Trendi, fiatalos, legújabb divat, elérhető árakon rengeteg plussz (sic!) kedvezménnyel" – így hirdeti magát az Invázió nevű bolt az internetes oldalán. Sajnos ezeken az információkon és az ötven százalékos lábbeliakción kívül semmit nem lehet megtudni a honlapról. Nemrég azonban az egyik üzletük előtt sétáltunk el, ahol egészen vicces bizonyítékát találtuk annak, hogy valóban komolyan gondolják a féláras cipőket: ezért az egyébként is viccesen olcsó, 495 forintos műanyag csótányroppantóért csak 250 forintot kellett fizetni! Persze, értjük, így akarnak megszabadulni ezektől a daraboktól, de ha már a tényleg röhejes, ötszáz forint alatti áron se vitték el, miért gondolják, hogy feleannyiért elviszik?

cipo

Próbáltunk rájönni, hogy mire lehetne hasznosítani e remekművet, és bár első ránézésre kokaincsempészésre kifejezetten alkalmasnak tűnik, azért a reptéri személyzet ehhez valószínűleg nem kellően hülye. Önvédelmi fegyvernek viszont kiválóan használható, főleg, ha egy Chuck Norris-féle félköríves fejrúgással kombináljuk. Ha kokaint nem is, de különféle kisebb értéktárgyakat elrejthetünk benne otthon, egyfajta háziszéfként alkalmazva, mert hát lássuk be, ezt biztosan nem viszi magával a betörő, sőt, inkább hoz nekünk egy cipőt sajnálatból. Leghasznosabb talán, ha a frissen beszerzett kutyakölykök játékszerének használjuk – persze, csak ha kellően nagytestű és erős állkapcsú kutyakölykökről van szó (mondjuk harminc kiló felett), azok talán már nem halnak szörnyet, ha egyik véletlenül a másikra ejti a játékát.

Azért reméljük, hogy ez a bizarr darab az olcsósága ellenére nem viselkedik majd márkanevéhez hűen, és nem lepik el hazánk utcáit – a régen oly közkedvelt és méregdrága Buffalo cipőkre hajazó – bóvli és ormótlan Inváziós birodalmi lépegetők.

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

 
Oszd meg másokkal is!
no
Mustra