Az Auchanban hetven forint egy addag

Már az is elég bizarr, hogy az óbudai Auchanban a Grill osztályon árulják a fagylaltot, de az még meglepőbb, hogy hatalmas betűkkel hirdetik: 70 forint egy addag fagyi.

divany

A minap az óbudai Auchanban vásároltam be a jégkrémkörképhez a nyalánkságokat, amikor csaknem belebotlottam az üzletsor elé helyezett hirdetőtáblába. Ez önmagában nem is lett volna annyira abszurd (sőt, szokásosnak mondható), de az, amit a táblán olvastam annál inkább! Értem én, hogy meleg van, és ilyenkor kevésbé tud koncentrálni az ember – inkább a strandon hűsítené a tagjait, ám a vásárlók és a dolgozók csak holmi fagylalttal elégíthetik ki a vágyaikat. Talán még ezzel sincsen semmi baj, de az tényleg nem szúrt szemet senkinek, hogy a táblán lévő kiírást elütötték?

divany

Persze, azt sem ártott volna egyidejűleg tudatni, hogy ennyiért mekkora mennyiségű az adag, amivel meglepik a nagyérdeműt…

Kedves Auchan, tiszteletre méltó az enyhet kínáló igyekezet ekkora kánikulában, de a részletekre is érdemes odafigyelni. (Vagy netán diszkréten arra akarták felhívni a nagyközönség figyelmét, hogy a fagyi teltkarcsúságot kölcsönöz?)

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon !

Oszd meg másokkal is!
Mustra