A H&M-bikiniárban alázza az összes többit

Elárasztották a fürdőruhák a boltokat, csak éppen a nyár nem érkezett még meg. A legolcsóbb bikini kétezerhatszáz, a legdrágább huszonegyezer forintba kerül.

Még nincs is strandszezon, sőt, még az érzete sem érkezett el hazánkba, az üzletekben mégis zsúfolásig állnak a bikinik. Ezt látva úgy döntöttünk, megpróbáljuk megtalálni az ideális bikinit, amelyik olcsó, de eszméletlenül jól néz ki. Nyilván nem mindegy, hogy milyen alakon…

A hiperekben nagyon jó a felhozatal!

A Tescóban rengeteg nagyon olcsó fürdőruha van: a felsőért 1790 forintot, az alsóért jobb esetben csak egy ezrest kell kicsengetni. A mintaválaszték is ütős, a hagyományos tengerészcsíkoson át a mi körünkben nem annyira kedvelt párducmintásig minden megvehető. Mivel a fürdőruhát egy nyárra tervezzük, nem érdemes több tízezret kiadni egy darabra, inkább vegyen többet olcsóbban!

Az Auchan nem annyira a dizájnra, inkább a színekre ment rá, azok közül is az idén nagyon divatos rikítókra. Az áruk vetekszik a tescósokéval, de ezeket inkább tiniknek ajánljuk. Igazi nagymamás fürdőruhát is láttunk. Annak, aki szeretné meglepni az anyósát egy nem túl szexi darabbal, nyert ügye van!

A Cora 1499 forintért árulja a felsőket és az alsókat is: színesek, fodrosak. Itt a nagymellűeknek sem kell aggódniuk, hogy nem találnak megfelelő méretet!

Ami a legjobban tetszett a hiperekben, hogy mivel külön árulják a fürdőruharészeket, simán lehet kombinálni a színeket, és ha netán valakinek S-es lenne a bugyimérete és például XL-es melltartót hord, az is megtalálhatja a magának valót!

Persze most megint lehet azzal jönni, hogy a minőség bizony fontos! Igen, ezt én sem vitatom, de szívesebben adok ki 3000 forintot egy menő fürdőruhára, mint tízezret. Sajnos már jártam úgy, hogy a méregdrága Calzedoniám a kukában végezte egy spanyolországi nyaralás után…

A plázákban a pasztellszínek hódítanak

Az egyetlen üzlet, ahol színes, vidám bikiniket láttunk, a Hervis üzlete volt. Igaz, hogy nem valami olcsó, ráadásul a választék sem túl nagy. Aki szerencsés, talál az alkatához illő fürdőruhát, de itt nem lehet összeválogatni a részeket, és a kismellűeké a főszerep! Az árak változóak, a legdrágábbat tizenötezerért kínálják.

Amennyire picike az üzlete a Mammutban lévő J.Press-nek, annyira nagy a bezsúfolt árukészlet, ami azért nem szerencsés, mert átláthatatlan. A fürdőrucik elég unalmasak: csíkosak, kockásak és elég visszafogottak. Ja, és 9500 forinttól indulnak!

A Women’s Secrettől már megszokhattuk, hogy csak vézna, manöken alkatú csajoknak kínálják a fehérneműiket, nincs ez másként a fürdőruháikkal sem.

Mivel a szerkesztőségben többen vagyunk olyanok, akik nem ehhez a csoporthoz tartoznak, lebiggyesztett ajakkal hagytuk el a terepet. A felhozatal egyébként elég helyes, csak borzasztóan átlagos. Van megkötős – tanga – francia-bugyi, háromszög alakú és merevítős felső. A színek sem valami változatosak, viszont nyolcezerből megúszható egy szett.

A Tenezisben szintén az a probléma, hogy 80-as mellmérettől a legnagyobb is csak bimbótakarásra jó. Elképesztően jó lenne pici, filigrán lánynak lenni, hogy ezeket a fürdőrucikat hordhassuk, mert mind árban, mind mintában akad egy-egy nagyon trendi darab, bár színesnek ezek sem mondhatók. Többen felsóhajtottunk: de jó volt 18 évesnek lenni!, és ismét csak szomorúan nyugtáztuk, hogy sem fiatalabbak, sem vékonyabbak nem leszünk. Legalábbis idén nyáron már nem… A bugyik és a felsők is háromezer körül megvehetőek. Pluszpontot kapnak ők is, mert össze lehet válogatni a különböző méreteket!

Ha H&M, akkor szupertrendi! Legalábbis így alakult ki a köztudatban. Azt már tudjuk, hogy a fürdőruhamodelljeiket photoshoppal színezték feketére, hogy jobban mutassanak a plakátokon, most viszont az áraikat és a kínálatukat vettük szemügyre. Kicsit fakók, de legalább a szivárvány összes színében fellelhetőek a bikinik. A svéd cég arra buzdít, hogy nyugodtan kombinálja össze a különböző mintákat és fazonokat. Azért a cipzáras felső a megkötős bugyival igen bizarr látvány! A legolcsóbb bikini 2580 forintba kerül, de ezt az árat és a termékeket sajnos csak a kismellűek élvezhetik.

A Calzedoniában idén is tízezer forint körül vannak a szebb fürdőruhák; színesek, guszták (főleg a csoki modelleken a katalógusban), ám irgalmatlanul drágák, és sajnos a minőség nem egyenesen arányos az árakkal. Jó hír viszont, hogy a teltkarcsú és nagymellű hölgyek is találnak megfelelő szettet az olasz cég üzletében. Érdekes, hogy nem tudunk leállni ezzel a gusztustalan halálfejes mintával, sőt a Calzedonia potom 24 000 forintért (!) kínál egy teljesen egyszerű szabású, háromszög alakú felsőt és hozzávaló megkötős bugyogót ezzel a mintával. De komolyan, mi ebben a menő?!

Zimány Lindával reklámozza 2012-es kollekcióját a Konkurencia. Nem tudtuk eldönteni, hogy az igencsak termetes keblű és túlságosan is vastag ajkú modell eltántorít-e vagy éppen kedvet hoz-e a vásárláshoz.

zimanyclk1
Konkurencia

Miután az összes, valószínűleg Photoshoppal vagy más képszerkesztő programmal retusált képet átfutottuk, egyöntetűen megnyugodtunk: nem baj, ha egy nőnek van egy kis úszógumija, melle, feneke és combja! Ha hazánk szépe ezeket mind megengedheti magának, akkor mi, halandók sem vagyunk nagy bajban! Igenis jó választás volt a szőke szirén! Egyébként az általa bemutatott bikinik nem túl konszolidáltak, áruk 9999-11 990 forint. 13 999 forintért van egy-két hordhatóbb darab, de ezek szettben vásárolhatóak meg. Jónak jók a portékák, de az áraik a Calzedonia áraival versenyeznek, ami elég ciki.

Személyes kedvenc a Victoria's Secret

A Victoria’s Secret a fürdőruhaboltok csimborasszója! Igaz, hogy a dollár 230 forint körül mozog mostanság, de ha már elhatározta, hogy idén valami egészen egyedire és szemgyönyörködtető darabra áldozza pénzét, nézze meg a VS kollekcióját, megéri! Bármilyen felsőt össze tud kombinálni tetszőleges alsóval, és 7300 forint körül már álmai együttesét is megveheti! A szállítási költség Magyarországra egy kicsit húzós, de ha összeáll kolléganőivel/barátnőivel, és közösen fizetik a cechet, mindenki jól jár! Én biztosan idén is innen fogok rendelni… és természetesen a kiegészítőket is! Arról nem is beszélve, hogy a 90E méretű melltartót hordók is simán találnak szexi darabokat!

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Oszd meg másokkal is!
Mustra