no

A hajgöndörítő, amit nem teszteltek Bambin

A minap drogériákat mustráztam és benéztem a drogerie marktba is, ahol megpróbáltam találni egy jó kis hajgöndörítőt. A Naked Body Care terméke volt az első amin megakadt a szemem. Hogy miért? Mert a cég logója fölött ez olvasható: 97% natural.

IMAG3605

Kíváncsiságból levettem a polcról egy flakonnal és gyorsan átfutottam az összetevőlistát, aminek a végén egy roppant kedves mondatban közlik a fogyasztókkal, hogy nem tesztelnek állatokon: „we don’t believe in testing our ingredients on Bambi, Lassie or Skippy".

Már az meggyőző volt számomra, hogy gyerekkorom kedvenc mesefiguráival reklámozzák magukat de az is nagyon szimpatikus, hogy nem mondják azt magukról; teljesen bio és natúr termékeik vannak. A honlapjukon még meg is magyarázzák annak okát, hogy miért nem 100 százalékban natúrak készítményeik: a fennmaradó 3 százalék tartósítószer, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a termék ne romoljon meg felbontás után. Tartalmaznak még csekély mennyiségben emulgeáló szereket is, hogy az összetevők ne váljanak szét egymástól és meg tudják őrizni állagukat.

Aki esetleg ismeri a terméket szívesen veszem a hozzászólásokat és véleményeket!

Igaz, rengeteg termék van a piacon úgyhogy elhatároztam, hogy ki is fogjuk próbálni (és elemezni összetevő szempontjából is) a göndörítőket, köztük a Naked termékét is, hogy megtaláljuk a legideálisabbat!

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon !

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek