RAKTÁR

Lakna ön nyilvános vécében?

bb 2014. június 6., péntek 21:19

Bár egy városi minden bizonnyal nem lepődik meg, ha egy aluljáróban található nyilvános WC helyén egyik pillanatról a másikra kifőzde, talponálló vagy tetoválószalon lesz, de az azért még bennünket is meg tudott lepni, hogy egy brit építész egy lepukkant, használaton kívüli Dél-Londoni nyilvános illemhelyet alakított át luxusapartmanná. Bár az utóbbi jelzővel nem minden tekintetben értünk egyet, hiszen miért neveznénk egy ablak és terasz nélkül felújított pincehelyiséget luxus lakásnak, de el kellett ismernünk: azért közel jár.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így lesz az unalmas lépcsőből vidám házicsúszda

bb 2014. június 5., csütörtök 19:51

„Csúszdát minden háztartásba!” – ezzel a felkiáltással jártak örömtáncot a buzzfeed.com szerkesztői, mikor meglátták a minnesotai Trisha Cleveland kék-piros színű infantilis találmányát a SlideRidert.

A lépcsőre könnyedén kihajtogatható - időnként azért össze is csukható - szerkezetben természetesen nem Cleveland látott legelőször fantáziát, hiszen számos hasonló ötlet terjed az interneten, az egyik legolcsóbban megvalósítható prototípus például mindössze pár nagyméretű kartondoboz újrahasznosításával készül, a lépcső aljára pedig a balesetek elkerülésének érdekében babzsákot, pokrócot, párnákat halmozhatnak az aggódóbb típusú szülők. Ha tehát nem adna pénzt egy amúgy is kézenfekvő ötletért, ide kattintva megnézheti, hogyan tudja nagyjából zéró költségvetésből lépésről lépésre elkészíteni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

80 éve főzzük kotyogósban a kávét

bb 2014. június 4., szerda 21:24

Az olaszok őrült eszpresszó fogyasztók, de azért rajonganak a kotyogós kávéért is, mivel az mindig emlékezteti őket gyermekkorukra, otthonukra és a családi összejövetelekre. A kotyogós kávé a vendéglátás, a meleg fogadtatás szimbóluma, egy ilyen szerkezettel készített kávé határozottan szimbolizálja az olaszok gondolkodásának és kultúrájának lényegét.

Ennek tudatában valószínűleg mondanunk sem kell, hogya kotyogóst egy olasz találta fel: Luigi De Ponti ötletének köszönhetjük, hogy az emberek drága gépek beszerzése nélküli is kávézhatnak otthonukban. De Ponti ötletét azonban Alfonso Bialetti vette meg és járatta csúcsra 1933-ban, akinek sikerült elérnie, hogy a jellegzetes nyolcszögletű forma még nyolcvan évvel később is ugyanolyan keresett legyen világszerte, mint piacra dobásának pillanatában.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Helytakarékos és adósságmentes élet miniatűr-házban

gr 2014. június 3., kedd 20:21

Életstílusunk és az életünkkel kapcsolatos elvárásaink évről évre változnak, ezzel párhuzamosan pedig az ideális otthonról kialakított képünk is folyamatosan formálódik. A miniatűr ház-mozgalom körülbelül öt éve kezdődött, egyelőre pedig csak az USA-ban nagyon népszerű, de a jövőben nagy valószínűséggel máshol is el fog terjedni. A mozgalom lényege a praktikus, helytakarékos, környezetbarát lakhatás, melyet a kilenc-harminchét négyzetméteres alapterület közt mozogó mini lakások tesznek lehetővé.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Amire nem is tudta, hogy szüksége van: a táskavilágítás

bb 2014. június 2., hétfő 18:15

A Studio Banana két nemzetközileg elismert tervezője, Portilla-Kawamura és Ali Ganjavian a legutóbbi sikeres projektjük, a strucc párna után egy újabb látványos és innovatív termékkel rukkolt elő. A Kangaroo lámpa néven futó, összehajtható, háromszögekből álló, LED-es megvilágítású világítótestre feltételezhetően gyorsan lecsapnak majd azok, akiket a félhomály gondolatától is kiver a víz. v

Az 1990-es évek óta együtt dolgozó, madridi székhelyű duó működtet irodát Lausanne-ban, Brüsszelben, Londonban és Párizsban is, új találmányuk finanszírozásához a manapság már megkerülhetetlennek tűnő Kickstarteren gyűjtenek pénzt – írja a fascodesign.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Írhat Rotringgal is a kijelzőre

bb 2014. június 1., vasárnap 14:31

Új családtaggal bővítette termékeit a német Rotring, melynek neve 1928 óta egyet jelent a tölthető ceruzákkal, és nagyjából egyeduralkodók is a téren. Legalábbis az építészek, ipari és grafikus tervezők, valamint olyan, pontosságot igénylő kreatív szakmák körében, ahol a fém borítású íróeszköz mind súlya, mind pontossága tekintetében a legideálisabb a munkavégzésre.

Íme a két funkciós Rotring
Íme a két funkciós Rotring
Fotó: rotring.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Meghalt a New York-i metrótérkép atyja

bb 2014. június 1., vasárnap 10:28

Május 27-én, 83 éves korában elhunyt Massimo Vignelli, a huszadik század egyik legmeghatározóbb grafikusa, aki munkássága alatt számos területen kipróbálta magát a háztartási eszköz-gyártástól a bútortervezésen át a logótervezésig. Széles körű munkásságát talán egyik aranyköpése ismerteti a legjobban, miszerint „Ha meg tudsz tervezni egy dolgot, akkor meg tudsz tervezni mindent”. Az alapvető geometriai formákkal dolgozó, modernista hagyományokat követő designer feleségével, Lellával együtt alapította meg a saját nevén futó Vignelli Associates céget 1971-ben.

Szárítsa ruháit sündisznóval!

Menő/Ciki

bb 2014. május 31., szombat 20:00

Már nem csak a tűzhely mellől menőzhetünk trendi állatos szerelésekkel, hanem az amerikai Kikkerlandnak köszönhetően a mosókonyhában is. A márka ugyanis, kihasználva a vásárlók különös fogékonyságát az állatos kütyükre, piacra dobta sündisznó formájú szárító labdáját, melyekre elég csak ránézni ahhoz, hogy jobb kedvvel folytassuk a házimunkát. Persze, ez nyilván nem így van, de azért jól hangzik.

hedgehog-dryer-balls-1
Fotó: allmodern.com
Távolról sincs vége, olvasson még »
695 szavazat 819 szavazat

A Google elől a hálóban sem bújhat el

LS 2014. május 30., péntek 16:27

A Google keresőóriás a VIII. kerületben húzta fel Ground névre hallgató oktatóközpontját, ahol egy lakást is berendeztek, hogy megmutassák, hogyan lehet otthon használni a Google termékeit, a konyhától a hálószobáig. A cég nem sokat cicózik, úgy tűnik a teljes élettér meghódítása a cél. Többek közt a hálószobába is betette a lábát, a cég szerint itthon a hálókban már plazmatévén szörfözve néz filmet a magyar.

A nappali

A magyar internetezők 32 százaléka tévénézés közben is netezik, és baromira nem érdekli a tévé mint közösségi élmény. Ezért egy huszárvágással megoldották a problémát, és piacra dobták a Chromecast nevű 35-40 dolláért (10000 ft kb.)  beszerezhető kütyüt, ami gyakorlatilag bármilyen 40 évnél fiatalabb tévére rácsatlakoztatható a HDMI porton keresztül. A pendrive-nál nem sokkal nagyobb eszközt az otthoni wifi hálózatra csatlakoztatjuk egyszer, és onnantól kezdve nincs semmi dolgunk vele. A Chromecast segítségével a telefonunkon vagy más eszközön nézett Youtube videókat a tévén nézhetjük, ergo az élmény is megoszthatóvá válik.

Mit csinálunk a konyhában?

Nyilván főzünk, vagy legalábbis próbálkozunk vele, ezért a Google szerint a vásárlást is a Now nevű rendszerrel oldjuk meg, cetliírás helyett. Az intelligens assziszesként funkcionáló program automatikusan megjeleníti a programjainkat, szól, ha el kell indulnunk a reptérre, és kijelzi, hogy adott helytől hány percnyire vagyunk otthon. Azt is megmondja, hogy mennyi annak az országnak a valutaárfolyama, ahová éppen betettük a lábunkat, de arra is képes, hogy adott területhez adatokat rendeljünk, ami jó segítség lehet olyan geekeknek, akik képesek a vásárolnivalókat adott bolthoz kapcsolni. Ha a területen járunk - azaz betesszük a lábunkat a boltba - a Now szól nekünk, hogy "halló, vegyél tejet meg zsebkendőt, mert elfogyott!".  Persze emelett kereshetünk recepteket (a magyarok 26 százaléka műveli ezt), vagy megnézhetjük, hogy kell húst füstölni (32 százalék néz oktatóvideókat).

A hálószoba

Alváskutatású publikációk nem győzik hangsúlyozni, mennyire nem jó, ha a hálóban bármilyen elektronikai eszköz van, ennek ellenére a netezők 25 százalékának első dolga, hogy megnézze, mi történt, amíg ő aludt.

Ha olvasna, akkor a cég a Google Play Könyvek alkalmazását kaphatjuk elő, ahonnan 5 millió könyv közül számos magyart is találni, igaz ezek nem olcsóak. Kivételesen nem azért, mert a Google mocsok módon magasan tartja az árakat, hanem mert Magyarországon az ebookokra 27 százalék áfa van a normál könyvek 5 százalékos áfájával szemben. Androidos és ios-os rendszerű készülékeken elérhető, sőt egyes e-book readerekre is feltölthetőek a könyvek. A könyv mellett lehet zenét hallgatni, vagy megtervezni az utazásunkat, szállásfoglalással, útitervvel együtt.

Gyerekszoba/dolgozó

A gyerek tuti egész nap a neten lóg, ami bizonyos esetekben méltányolandó - mondjuk, ha dolgozathoz vagy beadandóhoz gyűjt anyagokat, vagy tanul. Mily meglepő, a Google ehhez is kínál több programot! Az egyik ilyen a Drive, amely felhő alapúan képes a dokumentumainkat kezelni - azaz, ha írunk benne valamit, nem kell szenvedni a pendrive-ra rátöltéssel, másik géppel való összekötéssel. Táblázatkezelőt, szövegszerkesztőt vagy fotókat, hangot lehet megosztani vele, ráadásul bárki szerkesztheti, akivel megosztunk egy elemet.

Ha pedig kulturálódna a büdös kölyke, akkor jöhet a Street Art és Art Projekts - ami számomra az egyik legkedvesebb és legszimpatikusabb ötlete a cégnek. Az egyikkel megnézhetünk olyan képeket, amellyekkel sosem találkoznánk - mondjuk mert a világ túlfelén vannak -, vagy három méternél nem nézhetőek közelebbről, mert két marcona őr elállja az utunkat. Itt viszont egészen közelről aprólékosan megfigyelhetjük őket, úgy, ahogy a múzeumban sem. A Street View segítségével pedig bóklászhatunk is a világ rengeteg híres múzeumában, melyek közt öt magyar is van. Ha ez sem lenne elég, akkor ott a World Wonders, amellyel a világörökség részeit nézhetjük meg.

Nyaralna puccos buboréksátorban?

bb 2014. május 30., péntek 11:11

A sátorozást és a szabad ég alatt alvást eddig csuklóból elvetőknek kínál mégis megfontolandó újfajta alternatívát a Párizs közelében élő építész, Pierre-Stéphane Dumas, és a fél lábbal az Egyesült Államokban élő Frédéric Richard Casa Bubble névre keresztelt projektje. A két francia tervezőt ugyanis nagyon aggasztja bolygónk jövője, így feltétlenül olyan ötletben gondolkodtak, ami minimális anyag- és energiafelhasználást igényel, de mindemellett esztétikus és dizájnos is egyben – írja a dailymail.co.uk a látványos buboréksátorról, ami állítólag nagy sikernek örvend Amerikában és Ausztráliában is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen, mikor divattervezők lakberendezésben utaznak

bb 2014. május 29., csütörtök 18:46

Izgalmas szezonra számíthatunk az olyan lakberendezésben utazó cégektől, mint a belga Omexco vagy a dán textildesign cég, a Kvadrat, akik a divatszakmából választottak maguknak egy-egy sztártervezőt egy közös kapszulakollekcióra. Az Omexco a milánói Salone del Mobile-n mutatta be közös munkáját a rejtélyes belgaként elhíresült dizájnerrel, Maison Martin Margielával, aki egy öt stílusjegyből álló falvédőgyűjteménnyel rukkolt elő.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szeretné Manhattan felhőkarcolóin szárítani az edényeit?

Menő/Ciki

bb 2014. május 28., szerda 08:44

A tavaszi szezonban nemcsak Európa legmenőbb városaiban állítják ki a kortárs dizájnerek legújabb munkáit, hanem New Yorkban is, ahol május 16-19-ig voltak láthatóak a jövő meghatározó trendjei. A Nagy Almában vonultatta fel 'Inception' névre keresztelt edényszárító szettjét az 1976-os születésű tervező, Luca Nichetto is, aki Selettivel karöltve készítette el Manhattan belső negyedét ábrázoló 3D-s termékét.

10367608 10152077292236485 3685256503758716695 n
Fotó: facebook.com/Seletti.Spa
Távolról sincs vége, olvasson még »
677 szavazat 778 szavazat

Nyitottabbak leszünk a dizájnra, ha mások lakásaiban nyaralunk

bb 2014. május 26., hétfő 10:58

A napokban tartották az idei, szeptember 13-21 között megrendezendő London Design Festival sajtótájékoztatóját a V&A múzeumban, ami az egyik központi helye lesz az egész városban zajló kiállítás- és rendezvénysorozatnak.A tájékoztatón ott volt London egyik legmenőbb belsőépítésze, Ilse Crawford is, aki más belsőépítészekkel – mint például Jasper Morrison, a Patternity és a Raw Edges –együtt a 2008 óta működő lakás- és szobaközvetítő oldallal, az Airbnb-vel kollaborál majd.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez a lámpa mindig olyan formájú, amilyennek ön szeretné

bb 2014. május 25., vasárnap 19:49

Első ránézésre semmi különöset nem fedeztünk fel az olasz dizájner, Laura Modoni Filó névre keresztelt lámpa kollekciójában, mellyel több díjat is bezsebelt az elmúlt időszakban. 2013-ban például az FSC-n, azaz Italy Design Awardson ítélték oda munkájáért az első díjat, de különdíjban is részesítették az Atelier dell'Innovazione-n, röviden az ADI-n.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Örülne, ha a nescafés üvege ébresztené?

bb 2014. május 24., szombat 13:45

A kérdés csak elsőre értelmetlen: bár a Nescafé instant termékeitől nekünk még sosem sikerült felébrednünk, ez a legújabb, ébresztőórával ellátott kiszerelésüknek köszönhetően akár még változhat is a jövőben. Feltéve ha hajlandóak vagyunk lecserélni kotyogós kávéfőzőnket és a friss kávé illatát a márka pár másodperc alatt összedobható kávéporaira.

0c470571-d76e-4177-86b4-2a9f6dd75b2b
Fotó: psfk.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Magyar bronzérem a Velux nemzetközi dizájnversenyén

zezse 2014. május 23., péntek 18:38

Két fiatal magyar végzett a harmadik helyen a Velux nemzetközi pályázatán, melyet csütörtökön adtak át a hollandiai Einhovenben. Kárpáti Eszter és Esteban De La Torre mindketten a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem diákjai, közös munkájuk a Cromorph, mely mind hőre, mind napfényre reagáló mintával operál. A különleges festék segítségével, mely mind a hő, mind a fény hatására megváltoztatja a színét,  A  döntőbe hét csapat jutott be, közülük végzett a Jekka a harmadik helyen.

 
   

Távolról sincs vége, olvasson még »

6+1 kertészkedős tipp kezdő Bree Van De Kampeknek

Steiner Kristóf 2014. május 23., péntek 15:48

Amikor még futott a Született feleségek, minden alkalommal megfogadtam magamban ha Bree Van De Kamp kertészkedett: egy napon én is ilyen üdvözült mosollyal fogok kurkászni a veteményesben, mint ő. Erre baromi kevés esélyem volt, amíg egy lestrapált belvárosi lakásban éldegélve még a szobanövényeim életbentartása is extrém kihívást jelentett, ám most, hogy lett egy mintegy két négyzetméternyi szabad földterületem, belevetettem magam a breevandekampség örömeibe.

Bree
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez a leggyönyörűbb Weöres Sándor kötet, amit valaha láttunk

bb 2014. május 22., csütörtök 12:53

Somogyi Éva papírművész még 2011-ben hívta fel a figyelmet tehetségérea Radnóti Naptár pop-up feldolgozásával, mellyel több hazai és nemzetközi szakmai elismerést is bezsebelhetett. A Pécsi Művészeti Szakközépiskolában alkalmazott grafika szakon, majd a soproni Nyugat-Magyarországi Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetében formatervezőként végzett Somogyi ezúttal Weöres Sándor ABC-s könyvéből készítette el második pop-up könyvét.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudja, milyen a szomszéd lakása?

etelka 2014. május 21., szerda 14:22

Egyszerű, kicsit giccses, láthatóan unalmas - valami ilyesmi kép élhet sok ember fejében, amikor az osztrák belsőépítészet vagy design szóba kerül. Ennél azért jóval megnyugtatóbb a helyzet, bár az tény, hogy szomszédaink hihetetlenül kötődnek a hagyományos értékekhez, és azt szeretik újragondolva viszontlátni.

A szomszéd lakása című rendezvény apropóján beszélgettünk Manuela Freigang designerrel, arról, hogy hogyan látja ő az osztrákokat, és tényleg kakukkos óra meg dirndlis láda van-e mindegyik lakásban.

"Érdekes, hogy Ausztria egyes régiónak nem csak a gasztronómiája, hanem a bútorai, építeszete is jelentősen el tud térni egymástól. Alsó-Ausztia, mely a borairól ismert, sok mindent vett át a szomszédos országoktól, ugyanakkor erősen érezni rajta, hogy a bor áll a középpontban" -magyarázta Freigang.

A vidék egyik ismert épületét, mégsem egy osztrák, hanem az amerikai Steven Holl tervezte. A Langenloisban található Loisium bormúzeumként funkcionál, a tömör épületet lágyítják az ablakok

Loisium bormúzeum
Loisium bormúzeum
Fotó: Robert Herbst/Loisium

Az osztrák lakásokban hagyományosan sok a fa, a bükköt és a furnért majdnem minden lakásban megtaláljuk, mégis arra a kérdésre, hogy mi az a bútor, amely szinte minden háztartásban fellelhető, az Ikea Billy polcára tippelt volna. 

Amit nagyon kedvelnek a szomszédok, az a thonet szék, a tervezők gyakran modernizálják, játszanak el a formájával, és adnak új értelmezést neki. Michael Thonet ugyan német volt, de mivel cégét a Gebrüder Thonet-et Bécsben alapította, és itt kezdődött a híres szék sorozatgyártása, ezért a mai napig is osztrákként tartják számon.Többek közt Hermann Czech vagy Robert Stadler gondolta tovább a formavilágot, hogy valami teljesen újat hozzon létre belőle.

Manuela Freigang szerint ami mindenképp fontos, hogy a fenntartható fejlődésre milyen nagy hangsúlyt fektetnek. Ennek egyik oka, hogy Ausztriának nincs atomerőműve, a megújuló energia száma véges, ezért igyekeznek a napot és a szelet is maguk mellé állítani, amit a most megépítésre kerülő házakban, középületekben egyaránt megtaláljuk.

A kiállításon a Hussl cég a tiroli hegyek által inspirált székeit lehet megnézni, a Stuben21 letisztult parasztbútorait, Jahn Kaht textilművész szőnyegeit, aki a Rahimi&Rahimi cég számára tervezett kopott hatású perzsaszőnyegeket, a Bene irodabútorait és a fiatalokat tömörítő Das Möbelt

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kecses porcelánbabák tengerésztetkókkal az új menőség

bb 2014. május 20., kedd 15:31

Párizsban a napokban nyílt meg a Galerie LJ-ben a skót származású művész, Jessica Harrison legelső egyéni kiállítása „Flash" címmel, melyen az 1982-ben született kézműves szobrait és kerámiákra készített variációit állítják ki június 24-ig – írja a nerdist.com, akik szerint ha a szezonban érdemben történik valami Párizsban, akkor ez a tárlat lesz az.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Papírtörlőtartó, ami az iPadet is elbírja: menő vagy ciki?

Menő/Ciki

bb 2014. május 19., hétfő 22:14

Az életüket aktívan a közösségi oldalakon élők nagy örömére a videojátékokban és különböző innovatív termékekben utazó CTA Digital a napokban piacra dobta legújabb fejlesztését, egy minden bizonnyal hiánypótló terméket, az iPad tartóval ellátott papírtörlő állványt – írja nagy meglepetésünkre a gizmodiva.com.

digital-paper-towel-holder-1
Fotó: amazon.com
Távolról sincs vége, olvasson még »
673 szavazat 677 szavazat

Ezekkel fognak a pasik élvezkedni a nyáron

etelka 2014. május 19., hétfő 15:14

A világ egyik legjobb játéka magasnyomású mosóval nekiesni a terasznak vagy a kerti lépcsőnek, de szinte bármire használható, tavasszal pedig mindenkire rájön a takaríthatnék. A németek évente 500 ezer mosót vásárolnak, a tipikus vásárló férfi, és nem kevesebbet vár el, mint a gyerekbicikli lecsutakolását, a kert bútor megszépítését, és az alga eltüntetését a télre leengedett kerti tóból. Na és mindez történjen vegyszerek nélkül.

A német Test magazin végignézte a kínálatot, hogy milyen magasnyomású mosók elérhetőek a piacon, és hosszú tesztelésnek vetették alá őket. Németországban a Kärcher cég szinonimája a mosóknak, ezért tőlük 3 készüléket is teszteltek, hogy kiderüljön, tényleg érdemes-e ezt venni, vagy felesleges a márkatermék, jó a sajátmárkás is.

A teszt helyszínéül kiválasztott út azóta ragyog, bár sikerült a lerakott kövek közül a homokot is eltávolítani a lelkes próbálkozóknak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ellepik a berlini repülőteret a dizájnercuccok

bb 2014. május 18., vasárnap 18:42

Alig dolgoztuk fel a Milánói Designhéten látottakat, máris nyakunkon a következő ígéretesen hangzó program dizájnmániásoknak. A nemzetközi design fesztivál résztvevőjeként a Berlin Tempelhof repülőtér, vagy ahogy a helyiek hívják „ City Airport” május 28. és június 1. között ad otthont a DMY Berlinnek, mely immár 12. alkalommal mutatja a legújabb kortárs építészeti, belsőépítészeti és formatervezői terveket.

DMY News 2014.png
Fotó: facebook.com/dmyberlin
Távolról sincs vége, olvasson még »

Talpalatnyi kelet az udvarban: készítsen japánkertet!

Toma 2014. május 17., szombat 15:45

Ahány ember, annyi kert, ám ha valaki kerttervezésre adja a fejét, érdemes figyelembe vennie, hogy vannak bizonyos stílusok, melyek meghatározzák az egész hangulatát. Akárcsak a lakberendezésnél vagy az öltözködésnél, itt sem feltétlen érdemes ezeket keverni, mivel akkor zűrzavarossá válik az egész és nem fog egységes, harmonikus képet mutatni. Sorozatunk első részében bemutatjuk, hogy mi jellemzi a japán stílusú kertet, illetve, hogy milyen növényekben, kiegészítőkben célszerű ilyenkor gondolkodni. Cikkünk megírásában segítségünkre volt Ónozó Krisztián kertészmérnök,és az Evergreengarden külső szakértője, Kaszab László.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Meztelencsigás fejhallgató: menő vagy ciki?

Menő/Ciki

bb 2014. május 17., szombat 09:13

Nem hittük volna, hogy egyhamar felül lehet múlni a japánok csótány formájú iPhone tokját, pedig a prágai székhelyű Klára Pernicovának sikerült még az óriáscsótánynál is visszataszítóbbat alkotnia. A művész ugyanis egy rendkívül zavarbaejtő és hátborzongató fülhallgatót tervezett, melynek egyik végére egy élethű csigát, a másik oldalára pedig annak meztelen mását applikálta. – írja a boingboing.net.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1060 szavazat 963 szavazat
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ A 30-as évek fotókon

Graffitik, autók, emberek, hatalom, Amerika - John Gutmann a kamera segítségével megtanulta máshogyan látni a világot.

SZUBKULTÚR Utcai divat, de konkrétan, szó szerint

Ki hitte volna, hogy egy csatornafedél vagy irányítótábla ilyen tökéletes mintát ad a textilen. Utcai divat - szó szerint

FILMVILÁG Forog az új krimi Kulkával

Az X egy fordulatokban gazdag, skandináv típusú krimi. Kulka János a forgatás minden percét élvezte, tetszik neki a sztori is, és az általa játszott szereplő is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés