RAKTÁR

Jó, itt a tél, de attól még tarthat kerti partit!

ST 2016. november 18., péntek 19:05

A kerti szezonnak legtöbben az első csípősebb esték beköszöntével búcsút intenek, ami teljesen logikus, hiszen se beszélgetni, se iszogatni, se táncolni nem nagyon lehet úgy, ha az embernek közben hangosan csattognak a fogai. De hideg ide vagy oda, azért ha szépen süt a nap, sokakban feltámad a késztetés, milyen jó volna még egy kicsit kitolni a kerti partik időszakát! Nem véletlen, hogy erre a megfelelő gyártók boldogan szállítják is a megoldásokat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Halál a ronda vezetékekre!

ST 2016. november 18., péntek 13:21

Az otthoni rendrakás többé-kevésbé napi, de minimum heti feladat, amit mindenki próbál a minimálisra csökkenteni. És sajnos hiába dolgozunk vele, mindig lesznek olyan részletek, amik akkor is a rendetlenség látszatát keltik, ha még a szőnyeg rojtjait is elvágólagosra fésülte. Igen, a kábelekről, a belógó, lelógó, össze-vissza csavarodó és indarengetegként az életünket keserítő kötegekről van szó. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szegedi szállodáé a hotel dizájn Oscar-díja!

Dívány 2016. november 17., csütörtök 10:45

Varró Zoltán vehette át New Yorkban a hotel- és étterem design Oscar-díjaként is emlegetett Gold Key Awards díját a „Legjobb Lobbi” kategóriában. A VarroDesign egyike volt azon két jelöltnek, akik több különböző munkával is döntőbe jutottak. A magyar tervező-csapat a Science Hotel Szeged és a budapesti Onyx Étterem miatt izgulhatott a díjátadó gálán; végül a győzelmet a Science Hotellel aratták. A díjátadót a patinás New York-i Waldorf Astoriában rendezték meg.

Idén minden eddiginél többen pályáztak a díjra; 506 beérkezett pályázatból 21 kategóriában hirdettek győztest.

A Gold Key Award for Excellence in Hospitality Design, a vendéglátóipari design kiválóság díja, a szakma legnagyobb presztízzsel rendelkező elismerése, amelyet minden év novemberében a New York-i Waldorf Astoria Grand Ballroomjában adnak át 1000 fős gálavacsora keretén belül. A díj a legnagyobb hatású és leginnovatívabb design munkákat jutalmazza a vendéglátóipar összes szektorában. Megszokott, hogy a New York-i gálára a hotel design legfontosabb városaiból kerülnek be hotelek: New Yorkból, Chicagóból, Los Angeles-ből, Londonból, Amszterdamból, Torontóból, Hong Kongból vagy éppen Pekingből. Mindenkinek nagy meglepetést okozott, hogy idén egy szegedi hotel is nyert, hiszen erről a városról a résztvevők többsége még nem hallott.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Növesszen magának bútort gombából!

Dívány 2016. november 16., szerda 15:40

Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy szárított gombából szinte minden elkészíthet magának az esküvői ruhától kezdve a lámpaburán át a székig? Igen, van ilyen, az Ecovative cég alapítója és vezérigazgatója, Eben Bayer ugyanis rájött, hogyan lehetne kiváltani az építőiparban használt anyagokat a fenntarthatóság jegyében magunk által növesztett bioanyagokkal. Az ő választása a gombákra, pontosabban a gombafonalakra esett, és most már bárki megrendelheti tőlük a kezdőcsomagot, ami a szárított micéliumot és kukoricaszárat tartalmazza.

A honlapjuk szerint elég egy kis vizet és lisztet adni a keverékhez, és máris "életre kel" az építőanyag, amit természetesen formába kell önteni ahhoz, hogy használati tárgyakat tudjunk alkotni belőle. Egy csomag 10 dollárba (kb. 2900 forintba) kerül, és ha formát is akarunk hozzá, az 6,50 dollárral (kb. 1900 forinttal) fog többe kerülni, és a mellékelt videóban megnézheti, hogyan is működik ez a valóságban: 

Az Ecovative egyébként szeretettel várja az ötleket, és ha valaki tömeggyártásba szeretne kezdeni, szívesen támogatják abban is. Persze ha nincs kedve alkotni, akkor rendelhet tőlük kész bútorokat is, mondjuk ez már húzósabb lesz, mert egy ilyen asztal 340 ezer forintba kerül, de egy kulcstartó tálka csak 1500 forint. Ezekhez a lakberendezési tárgyakhoz természetesen a saját, gombafonalakból készült bútorlapjaikat és egyéb termékeiket használják.

A leírás szerint az előállításhoz helyi farmerektől vásárolnak mezőgazdasági hulladékot, amelyet a megfelelő tisztítási folyamat összekevernek a gombafonalakkal, és miután ezek felzabálva a tápanyagot elég erős szövedéket alkotnak, szétdarabolják azt. Ezután egy olyan szerkezetbe teszik, ahol tényleg egy szilárd és ellenálló anyag lesz a belőlük, és ezután jön a szárítás, hogy ne nőjenek és szaporodjanak tovább. 

Látta már, hogyan készültek régen a földgömbök?

be 2016. november 15., kedd 15:52

Szinte felrobbantotta az internetet az a videó, ami bemutatja, hogyan készítették régen, a nagyüzemi tömeggyártás előtt (?) a kézműves földgömböket. Az alábbi videó 1955-ben készült, és tökéletesen végigkalauzolja a nézőt, hogyan is nyerték el végső formájukat az általános iskolában és a gimnáziumi földrajzórákon annyit bambult földgömbök.

Az alapgömb állagának masszívnak kellett lennie, ezért többféle fából és rétegből készült el, amit egy öntőforma alapján formáztak ki. Következő lépésként több réteg papírmasé vakolatot visznek fel a falabdára, majd félreteszik száradni. Ezt követi a narancsgerezdek külső felszínére emlékeztető formájú világtérkép-csíkok felragasztása következik, ami nagyon pontos munkát igényel, hisz ha az északi féltekén csak fél milliméterrel elcsúszik az illesztés, a déli féltekén eltűnhet fél Ausztrália. Persze a precizitásba így is csúszhatnak apróbb hibák, de ezek azért javíthatóak: azokon a részeken, ahol mégis minimális eltérés vagy hézag maradt, megfelelő színnel átfestik. Végül az utolsó munkafolyamat a fényezés, ami megadja a földgömbnek azt a csillogást, ami még látványosabbá teszi a földrajzórákat.

Lehet egyedi laptop- és telefonmatricája egyszerűen

ST 2016. november 14., hétfő 16:18

A laptopok és telefonok egyedivé tétele nem csak azért hasznos, mert ezzel majd milyen jól kitűnhet velük a szürke tömegből. A leragasztott felületek ugyanis kevésbé sérülnek, ami a folyamatosan magunkkal hurcolt kütyük esetében kifejezetten előnyös. A designsponge.com oldalon ráadásul felvetettek ehhez egy egészen jó ötletet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kávézna ön a nagypapából?

Menő/Ciki

Dívány 2016. november 13., vasárnap 10:24

Elhunyt szeretteink hamvait gyémánttá tömöríteni már több mint tíz éve lehetséges, Justin Crowe amerikai dizájnernek azonban sikerült megújítania a gyász és emlékezés módszereit. Egy szívéhez közel álló hozzátartozója elvesztése után a tervező meglehetősen szokatlan módot talált a gyász feldolgozására és szeretteink emlékének megőrzésére: a Nourish projekt keretében, 200 elhunyt hamvait felhasználva készített kerámiatárgyakat. Ebből nőtte ki magát a Chronicle Cremation Designs nevű cége, ahol emberi és házi kedvencek hamvaiból készítenek a megrendelő igénye szerinti használati tárgyakat, melyeket aztán a szintén a hamvakból készült különleges mázzal vonnak be. A forma lehet váza vagy mécses, de akár csésze vagy tányér is (ha pedig valaki saját kezűleg készített kerámiát szeretne bevonatni a speciális mázzal, azt is vállalják). Sőt, ha esetleg ön halála után korábban elhunyt kedvese/hörcsöge ölelésében szeretne nyugodni, akár urnát is rendelhet a hamvaiból - írja a My Modern Met.

Érdekesnek, izgalmasnak, bizarrnak, vagy egyenesen felháborítónak tartja az ötletet? Vázát végül is miért ne lehetne csináltatni a nagypapából, de azért teáscsésze formájában már mégiscsak durva volna használni? Ha így érzi, egészen biztosan nincs egyedül, Crowe elismeri, hogy gyakran kap kritikákat, sőt fenyegető megjegyzéseket is, de azt állítja, általában sikerült meggyőzni az ellenzőket arról, hogy ez valójában egy nagyon is méltó és csodálatos megemlékezés. "Ahelyett, hogy egy polcra helyezett urnát vagy egy fotót nézegetnénk, így interaktív módon idézhetjük fel a kedves emlékeket" - tette hozzá. 

És akkor jöjjenek a piszkos anyagiak: egy bögre ára 199 dollár (azaz 55 ezer forint), egy elegánsabb gyertyatartóért 649 dollárt (180 ezer forintot) kérnek, és ha vázát szeretne, az már 850 dollárjába (kb 240 ezer forint) fog kerülni. Ha pedig ennél is közelebb szeretné tudni magához az elhunytat, készülhet a hamvaiból csepp formájú kis medál 189 dollárért (kicsit több mint 53 ezer forint). A rendelést a honlapjukon keresztül lehet leadni, az ügyfél cserébe megkapja a csomagot, amiben elküldheti nekik a hamvakat, és 30-60 nap alatt el is készülnek a tárgyak. Ha saját kerámiát szeretne festeni, az elhunyt hamvaiból készült máz egy adagja 25 tárgyhoz elég, és ezeket két évig tárolja a cég. És persze jó tudni azt is, hogy az elhunyt rokonokból és kisállatokból készült kerámiák és a mázak mikrózhatóak és mosogatógépben is elmoshatóak.

332 szavazat 210 szavazat

Virágállványra a cserepes növényekkel!

ST 2016. november 12., szombat 18:25

A hideg idő mostanra már mindenkit rákényszerített, hogy az eddig esetleg a kertben tartott, nem hidegtűrő cserepes növényeit bemenekítse a lakásba. Ez nem is gond, hiszen így sokkal több zöld lesz a szobákban, de ilyenkor azért mindenki rádöbben, milyen sok helyet foglalnak a cserepek. Ilyenkor jön az ötlet, mennyivel jobb volna virágállványra rendezni őket, így lényegesen kisebb területet foglalnak el a lakás alapterületéből. Ez látványnak sem utolsó, öntözni is egyszerűbb, ráadásul a mikroklíma kialakítása is lényegesen egyszerűbb lesz, vagyis nemcsak mi, de a növények is jobban érzik magukat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hány fürdőszobája van Lorelai Gilmore-nak?

aa 2016. november 12., szombat 16:32

Nem teljesen értjük, a miértjét, de idén különösen felkapottak voltak azok az illusztrációk, amiket az olyan kultikus filmek és sorozatok belső terei ihlettek, mint a Stanley Kubrick féle Mechanikus narancs, a Twin Peaks, a Jóbarátok vagy a Simpsons család. Ezúttal a homes.com készített egy szemléletes sorozatot, melyen többek között a Szívek szállodájából, a Breaking Bad – Totál szívásból, a Stranger Thingsből vagy éppen a Felhőtlen Philadephiából ismert házak alaprajzai láthatóak. A lakberendezési tippekben profi oldalt érdemes követni az Instagrammon is, mivel hasznos inspirációkkal látják el azokat, akik felújítás vagy dekorálás előtt-alatt állnak. De a hajtás után most a filmes kedvenceinket mutatjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Burkolni mindenki tud!

ermiz 2016. november 10., csütörtök 11:15

Ez hangzott el azon a beszélgetésen, ahol megtudtam, hogy megtanulok hidegburkolni, azaz csempézni, hogy megmutassuk: erre a munkára sem kell feltétlenül szakembert hívni. Eleinte bevallom szkeptikus voltam, és nem egy Hundertwasser kecó teljes újraburkolása lebegett a szemem előtt, amikor Dinával együtt igent mondtunk a feladatra. A tét nem kevesebb, mint, hogy kiderüljön, meg lehet-e otthon, mintegy DIY módszerrel csinálni a burkolást, vagy ez a sztori nem úszható meg szakember nélkül. Festettem én már csempét (igen, két éve szuperül működik, vágjon bele nyugodtan) fektettem le laminált padlót, nem is beszélve egy lakókocsi átalakításáról, mit nekem egy kis burkolás, gondoltam, főleg ha Dina besegít.

Az egész burkolósdiban az a rossz, hogy sok kosszal jár, és mindig várni kell valamire: hol ez szárad, hol az köt, és bár ennek ellenére az előkészítés egyáltalán nem egy nagy truváj, de azért azt javaslom, ne egyedül csinálja. Egyrészt sokkal jobb móka, másrészt meg gyorsabban is fognak haladni. Videósorozatunk első részében megmutatjuk, hogyan kell bontani, és mi az, ami nélkül ne álljon neki a munkának!

A tengeri sün és az origami találkozása az építészettel az Ékszerek Éjszakáján

bb 2016. november 9., szerda 19:30

Legnagyobb örömünkre idén is megrendezték az Ékszerek Éjszakáját, melyen közel 50 dizájner 30 helyszínen mutathatta be alkotásait, kortárs ékszereit és alkalmazott művészeti tárgyait. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen formákban, anyagokban és újdonságokban gondolkodtak a budapesti műhely- és ékszergalériákban, ajándékboltokban, bútorboltban, antik szalonban és fodrászatban kiállító kortárs ékszertervezők!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szíriai lakásbelsővel sokkolt az IKEA

Dívány 2016. november 8., kedd 14:32

Azt már eddig is tudtuk, hogy az IKEA reklámszakemberei (illetve az általuk megbízott reklámügynökségek) általában zseniális ötletekkel jönnek elő, és ezek az ötletek nemcsak arra vonatkoznak, hogy hogyan lehet minél több Klippan kanapét a vevőkre sózni. A svéd bútoráruház emberjogi kérdésekben is többször kampányolt már, és a mostani projekt is ennek jegyében készült, méghozzá a Vöröskereszt megbízásából. 

Mint az Adweek.com is beszámolt róla, az akcióban a svéd cég a szíriai háború nyomán kialakult krízishelyzetet próbálja testközelbe hozni. És elég erősen sikerül is nekik: a gyanútlan vásárló sétálgat Norvégiában (közelebbről a slependeni Ikeában), kipróbálja az előre összeállított mintaszobákat, ugrál egy kicsit a kiállított ágyakon, majd beleütközik valami váratlanba; egy nyomorúságos szíriai lakás 25 négyzetméteres replikájába, salaktégla falakkal, szegényes bútorzattal.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lakberendezzen az Instagramról!

bb 2016. november 7., hétfő 18:38

“Nincs semmi a házadban, ha semmiről nem gondolod azt, hogy hasznos vagy szép” – jegyezte meg egyszer az angol Arts and Crafts mozgalomhoz szorosan köthető művész, William Morris, aki szerint olyan dologgal sincs értelme foglalkozni, ami nem feltűnően szép. Elképzelhető, hogy ezen a vonalon indult a sleek-mag.com szerkesztője is, mikor összeállította Instagram ajánlóját a legtrendibb lakberendezési lapokról és skandináv stílusú üzletekről, ami alapján mi is elkészítettük a saját listánkat. A hajtás után mutatjuk a kedvenceinket!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fényben fürdő szoba egyetlen ablakkal? Simán!

ST 2016. november 6., vasárnap 17:54

Egyablakos szobája sokaknak van, hiszen a kislakások olcsóbbak, könnyebb őket fenntartani. De ez nem jelenti azt, hogy könnyű az élet bennük, hiszen az egyetlen ablak azért feladja a leckét, ha otthonosnak és tágasnak szeretné érezni a lakást.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki Kendall Jenner 14 milliós kanapéja?

Menő/Ciki

bb 2016. november 6., vasárnap 17:14

A legfiatalabb Kardashian-híresség, Kendall Jenner még a nyáron csapott le Emily Blunt és John Krasinski keleti parti villájára, amiért 6.5 millió dollárt, azaz kb. 1.8 milliárd forintot perkált le. Úgy tűnik, a modellé avanzsált valóságshow-sztár csak most kezdi berendezni a 445 négyzetméteres ingatlant, de az már látszik, hogy - a közeli családtagokhoz hasonlóan - a 20 éves celebgyereknek is jó szeme van a minél drágább dizájnercuccokhoz.

Ebbe a csodába fektetett bele Kendall Jenner.
Ebbe a csodába fektetett bele Kendall Jenner.
Fotó: edra.com
Távolról sincs vége, olvasson még »
310 szavazat 186 szavazat

Mi lesz abból, ha a dizájnernél elgurul a gyógyszer?

aa 2016. november 5., szombat 19:17

A kreatív tervezők általában olyan koncepciókkal rukkolnak elő, amik valóban hasznosabbá, kényelmesebbé és szórakoztatóbbá teszik a hétköznapjainkat. Néha azonban nekik is megszalad a fantáziájuk, ilyenkor jönnek azok a termékek, amik azon kívül, hogy rendkívül ötletesek, nem feltétlenül praktikusak vagy létfontosságúak, de még így is képesek . A galériára kattintva mutatunk néhány ilyen szerethető találmányt a hordozható lépcsőtől az apanyergen vagy a cserélhető sarkú cipőn át a buborékkádig!

Napelem helyett most már termelhet energiát a tetőcseréppel

Szűcs Gyula 2016. november 4., péntek 16:41

Nem kell többé ronda napelem-kollektorokkal elcsúfítani a háztetőt, ráadásul azon se kell tipródnia, hová tegye, ha az egyik oldal csak délelőtt, a másik meg délután kap elég fényt. A XXI. század Tony Starkja, Elon Musk, a SpaceX űrtechnológiai vállalat és az elektromos autókban utazó Tesla Motors alapítója és első embere olyan napelemes tetőcserepeket fejlesztett ki, amelyekkel az egész tetőt befedheti, és már simán vannak annyira szépek, mint a hagyományos tetőcserepek - írja a Techcrunch.com.

section-hero
Fotó: Tesla.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

A ragyogó fehér fürdő titka

etelka 2016. november 4., péntek 12:32

A fehér fürdőszoba akkor néz ki jól, ha ragyogóan tiszta is, de ez elég sok melóba kerül, amit pedig, valljuk be, kevéssé szeretünk. Az elszíneződött fuga, a csendben megbúvó penész a fehér fürdőszobának is rosszul áll. Szerencsére a luxushotelekben tudják, mi a ragyogóan tiszta fürdő titka, és meg is osztják velünk. A The Mark nevű New York-i szállodában állításuk szerint minden egyes fürdőszobát fehér kendő-teszttel ellenőriznek le takarítás után, hogy biztosan makulátlanul tiszták-e. Persze otthon ilyen túlzásba felesleges esni, de a The Mark trükkjei, amiket az Elle magazinnak árultak el, mindenkinek jól jönnek.   

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudta, mi mindenre használhatja az üvegtéglát?

ST 2016. november 3., csütörtök 18:08

Sok olyan lehetőség rejlik körülöttünk, amit megszokásból, vagy szabálykövetésből egyszerűen nem veszünk észre. Megszoktuk, hogy adott dolgokat csak bizonyos helyeken használunk, és már nem is gondolkodunk abban, hol lehetne még helyük. 

Pontosan ilyen az üvegtégla is, amit mindenki egyértelműen a fürdőszobához kapcsol. Lehet belőle kisebb ablak, zuhanykabin vagy térelválasztó, de a kád oldalának már kevesebben használják fel, pedig erre is alkalmas lenne. Ráadásul nem is kell megmaradni egyetlen helyiségnél vele, sőt még csak a házon belül sem!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így hekkelhet Ikeás lámpákból dizájndarabokat!

aa 2016. november 2., szerda 17:59

Nemcsak a sztárépítészek és bútortervezők látnak fantáziát az Ikea bútorok és kiegészítők újragondolásában, hanem azok a lelkes DIY (Csináld magad) rajongók és hobbiasztalosok is, akik szívesen töltik a szabadidejüket fúrással-faragással vagy festéssel. A hajtás után kreatív ötleteket mutatunk lámpákra!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Készítse elő a kertet a télre

ST 2016. november 1., kedd 15:42

Közeledik a tél, ami a kert számára a pihenés időszaka. Mielőtt azonban elkezdődne a fagyos szendergés, fel kell készíteni a területet, hiszen ha nem elég körültekintő, a tél rengeteg kárt is okozhat.

shutterstock 153715040
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezt a házat bérli 37 millióért Justin Bieber Londonban

bb 2016. november 1., kedd 14:43

Míg Johnny Depp most adott túl Los Angelesi-i art-deco stílusú lakásán, addig a 22 éves kanadai popsztár, Justin Bieber Észak-London egyik legpuccosabb környékén nézett ki magának egy divatos kastélyt, amiért nem sokallja a 108 ezer fontot (kb. 37 millió forintot) sem kicsengetni havonta. Igen, jól számolja, ez több, mint 1 millió fontba, közel 344 millió forintba fáj neki évente. Szó se róla, megteheti, mégiscsak az egyik legjobban kereső popsztár napjainkban, még ha a művészetét nem is méltatnánk. De mutatjuk a hajtás után, mi kerül ennyibe!

Reméljük, hogy kellőképpen tágas lesz a ház Biebernek.
Reméljük, hogy kellőképpen tágas lesz a ház Biebernek.
Fotó: facebook.com/KnightFrank
Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki a retrósított R2-D2?

Menő/Ciki

bb 2016. október 31., hétfő 17:19

Nem gondoltuk volna, hogy a Star Warsos bútorok, furábbnál-furább lakáskiegészítők és konyhai kütyük után még bárki tud újat mutatni a témában, de úgy tűnik, hogy a gyerekkönyvíróként és robotkészítőként ismert Kurt Zimmermannak sikerült újragondolnia George Lucas 1977-es klasszikusának androidját, R2-D2-t (Artut) – írja a NerdApproved.com az R/C “Artoo Deco” nevű kis robotról, ami stílusában olyan, mintha azt az 50-es években gyártották volna.

Távolról sincs vége, olvasson még »
259 szavazat 326 szavazat

Zöldnek lenni nemcsak trendi, de kifizetődő is!

ST 2016. október 31., hétfő 08:00

Zöldnek lenni, zölden élni ma már szerencsére divatnak számít, de mindenképpen követendő trendnek. Azonban sokan nem igazán értik, mit is jelent ez a kifejezés, mitől lesz "zöld", azaz környezettudatos az életük, vagy éppen az otthonuk. Hogy a lehetőségeinket, és a fejlődési irányt tisztázzuk, prof. dr. Ürge-Vorsatz Diana fizikus, klímakutatóval, a Közép Európai Egyetem professzorával, az ENSZ Éghajlat-változási Kormányközi Testületének (IPCC) egyik alelnökével beszélgettünk.

shutterstock 84054178
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ha van négy és fél millió dollárja, építészeti ritkaságot kap érte

Szvetlana 2016. október 30., vasárnap 14:50

The Case Study Houses néven váltak ismertté azok a kísérleti jelleggel épült lakóházak, amelyek 1945-66 közt épültek Kaliforniában egy különleges projekt keretein belül, az Art & Architecture magazin támogatásával. Az épületek közül már csak alig húsz van a piacon, ha továbbkattint, mutatjuk, milyen az az egy, amit most megvehet. Ha van 4.500.000 dollárja.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62

Blogok, amiket olvasunk

OTTHONTÉRKÉP Megéri lakást venni átalakuló környéken?

Nézzük a Józsefváros metrótól és a belvárostól is mindössze 10 percnyire lévő Magdolna negyedét, aminek a rehabilitációjára nemrég 3,8 milliárd forintot költöttek. Jó befektetés?

STRANGE Két tavaszi fotósorozat Axente Vanessával

Két képsorozat fiatal magyar büszkeségünkről, az elsőt Charlotte Wales, a másodikat Vincent van de Wijngaard készítette.

PRAXIS Orvos vagyok, de a mentősöktől meghalhattam volna

Orvos vagyok. December elsején kaptam a második infarktusomat, a mentők helyszínen hagytak. Annak ellenére, hogy közöltem, hogy ez a második, felismerem, EKG pozitív volt. A büntetőeljárás folyik.
Ajánlok blogbejegyzést

OnGo beszámolók

Hirdetés