RAKTÁR

Magyar bor csomagolását imádja a világ

Edicsek 2015. december 20., vasárnap 12:01

A Pastor borászat címkéit már a Packaging of the World oldal is méltatja a különleges címkéje miatt. A kreatív csomagási technikákat bemutató lap a 2015-ös borok címkéibe szeretett bele. A borászat már szerepelt az újságban, akkor a vörösbor kollekciójukat emelték ki, szintén a címke miatt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Csillagok háborúját minden lakásba!

ermiz 2015. december 18., péntek 18:02

Ha azt hitte, hogy a bútorgyártók nem ragadják meg a lehetőséget, hogy egy kis extra bevételhez jussanak? Hát dehogynem. És ez idén nem más, mint a Star Wars, mely 18-án kerül a hazai mozikba, és ami iránt akkora a minden bizonnyal mesterségesen gerjesztett érdeklődés, hogy arra nehéz szavakat találni. Ezért is szedtünk össze néhány bútort vagy kiegészítőt amivel tovább élheti a kultikus filmet otthonában. A hisztériát jól mutatja, hogy az Amazonon 1661 bútort és lakáskiegészítőt árulnak, míg a Bed bath and beyond oldalon 286-ot.

lampa26990

Ez a lámpa 26071 forintba kerül, és LED izzóval működik. Díszdobozban szállítják Darth Vedert jelentsen ez bármit is, és bárhol nyomja meg a fejét világítani fog. Elemes, tehát utazáshoz is magával viheti. 

r2d2

R2D2 imádók számára kihagyhatatlan ez a zuhanyfej, ami alapvetően sok újdonságot nem okoz, viszont biztosan mosolyra készteti az embert a reggeli zuhanyozásnál. 7793 forintba kerül, és elérhető Dart Vaderes változatban is. 

toaster

Ez azért egy elég ütős darab,és itt a bizonyíték, hogy nem csak holmi lámpák meg zuhanyrózsák alakulhatnak át sci-fi hősökké, hanem a kenyérpirító is, ami ráadásul beleégeti a film logóját a kenyérbe, bár van olyan vásárló, aki szerint ez nem elég olvasható. A pirító 15000 forintba kerül.

61WArKMA9XL. SX522

Zenél, kivetít, cuki és 16000 forintba kerül az R2D2 óra, mely ébresztőóraként is funkcionál és mindenféle hanghatásokkal igyekszik az embert kirángatni az álmából. A kis szerkezet nagyban vetíti az időt a falra, hogy nehogy elkéssen a melóból. 

STARWARS 127152-01-XXL SlideProductPage 733x350.png

Star Wars őrült gyerekek számára készült el a Velux kollekciója -mi sosem gondoltuk volna, hogy a fényzáró rolók piacán is megjelenik a film - mely négy féle verzióban érhető el, értelemszerűen Velux ablakokra. 100 százalékos fénykizárás 27.000 forinttól. 

darthverder

Még nem jöttem rá, miért szeretik ennyire Anakin Skywalkert a tervezők, de itt egy újabb ajánlat a sötét oldal kedvelőinek, de leginkább gyerekeknek. Adott tehát ez a huzatféle, amibe bele lehet bújni mint egy hálózsákba, de egy mozdulattal be is lehet ágyazni. A 100 százalék poliészterből készült termék 12470 forintba kerül.

81U3Q5XbDiL. SX466

Kéne egy jó asztal? Nem probléma, van az is Csillagok háborújás változatban. 18900 forintba kerül, de ha valaki sajnálna érte ennyi pénzt kiadni - amit megértünk, vegyen helyette egy öntapadós fóliát a témában, és máris jóval olcsóbban megússza a bulit. 

61Yc9x2ZywL. SX522

Tagadhatatlanul ez a legütősebb darab, és ránézésre elég kényelmes is. A 33000 forintért kapható fotel, mely szerencsére elérhető Chewbaccás változatban is, ráadásul az szőrös és nem műbőr borítású.Egyetlen hibája van, hogy meglehetősen kicsi, ezért nem is ajánlják nagyobb gyerekek és felnőttek számára. 

Ennél egyszerűbb ágyat biztosan nem látott

mzd 2015. december 17., csütörtök 21:51

Aki albérletben lakik és/vagy sokat költözik, az tudja, hogy az ággyal mindig szívás van: vagy nincs a lakásban, vagy nem fér be a mi régink, alig találni jót és a szállításnál sem kellemes emeleteken keresztül cipelni. Ezek a valós problémák ihlették a The Floyd Platform elnevezésű új bútorát is, amit könnyű összeszerelni, alig van súlya, és éppen pénzt gyűjtenek rá a Kickstarteren.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az Erzsébet téri Adományfa karácsony után tűzifaként segíti a szegényeket

Edicsek 2015. december 17., csütörtök 11:55

Hivatalosan is átadták az Erzsébet Téren a Hello Wood karácsonyi installációját, az Adományfát. Az Ökomenikus Segélyszervezet kampányában idén 16 méter magas, 30 m2 alapterületű installációt lehet megnézni, melyet Budapest Főváros Önkormányzata, a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft., a Design Terminál, a Vodafone Magyarország és a Hello Wood állított fel 40 tonna tűzifából. Az Adományfa tetején kilátó is helyet kapott, alapanyaga az ünnepek után rászoruló családokhoz kerül.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szentendrei eklektika patakparttal

LS 2015. december 16., szerda 10:43

Különös hirdetésre bukkantunk a Youtube-on: ritka, hogy házat animációval próbáljanak eladni. Nem lepődtünk meg, amikor kiderült, a ház gazdái mindketten film- és színházközeli emberek, akiknek az ingatlana csöppet sem hasonlít a lakberendezési magazinokban mutogatott házakra, viszont nagyon szerethető. Úgyhogy megmutatjuk, milyen az, ha nem designbútorokkal és konyhaszigettel rendelkezik egy ház, hanem egy csomó, látszólag össze nem illő bútorral, amelyek valahogy mégis elműködnek együtt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A téli díszek nem csak a karácsonyról szólhatnak

ST 2015. december 16., szerda 08:23

A téli időszak a legtöbb esetben a karácsonyról szól, a hangulat, a dekoráció, minden ennek a pár napos ünnepnek van alárendelve. Ez azonban nem kell, hogy törvényszerű legyen: ki mondta, hogy a teljes tél mindhárom hónapja 3 napnyi ünnepről kell szóljon?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezt csinálja utánuk, ha tudja

ST 2015. december 14., hétfő 19:27

Az ember szívesen néz olyan videókat, amiben szép dolgok készülnek, és az ígéretük szerint akár mi magunk is megalkothatjuk őket. Azonban az néző egy – egy alkalommal utólag döbben csak rá – már a videó nézése közben –, hogy bár valóban lépésről lépésre mutatják a teendőket, de ez azért nem az ő asztala.

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 növény, amit sötétebb szobákba is bátran tehet

ST 2015. december 13., vasárnap 10:38

Minden növény igényli a gondoskodást és az öntözést, a fény pedig mindegyiküknél ugyanilyen létfontosságú - ám a mennyiségben itt is eltérnek az igényeik. Bár egy természetes fénytől teljesen elzárt helyiségben a legstrapabíróbb növények sem fognak túlélni, sok esetben a félárnyék már elegendő lehet olyan szépségeknek, amikkel tökéletesen feldobhatja a kissé sötétebb szobákat is. Hogy mik lehetnek ezek, arra a Housebeautiful.com ad 10 ötletet

Távolról sincs vége, olvasson még »

Filléres madáretető – házilag

Becca 2015. december 11., péntek 16:39

Hetek óta arra várok, hogy végre hideg legyen. Na, nem azért, mert annyira odáig vagyok a télért, hanem mert akkor végre látnám értelmét, hogy elkészítettem a madáretetőket. Jó, persze, eső és hó nélkül is jönnek enni a madarak (szóval, az etetők semmiképpen sem vesznek kárba), de mennyivel jobb érzés azt látni, hogy zord időben akár meg is tudják valahol húzni magukat! 

A házi madáretetőt elkészíteni nem csak jó időtöltés, de sokkal olcsóbb is, mint megvenni a boltban – ráadásul tökéletesen megfelel a szabadon élő, kisebb madarak etetéséhez, és még fel is dobják a teraszt. Mutatjuk a hajtás után, hogyan álljon neki.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ne csak a növényeket, az egész kertet téliesítse!

ST 2015. december 10., csütörtök 15:15

Ahogy az idő egyre hidegebb lesz, a kerti munkák is véget érnek. Ilyenkor viszont nemcsak a kertet kell felkészíteni a hidegre, hanem a szerszámokat, eszközöket is téliesíteni kell. Ezzel ugyanis megnöveli az élettartamukat, vagyis jelentős összegeket spórolhat meg.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egy kattintással is segíthet a cserdi romáknak

Edicsek 2015. december 10., csütörtök 13:12

Cserdi egy roma többségű település Baranyában, ami a mai Magyarországon nem lehetne sikertörténet – csakhogy mióta közel három éve a roma származású Bogdán László lett a polgármester, a kis falu életében hatalmas változás állt be. Az addig 98 százalékos munkanélküliség 6 százalék alá csökkent, a lakók gazdálkodnak, a házakat felújították, a gyerekek pedig tanulnak, mert aki szorgalmas, az jutalmat kap. Nem véletlen, hogy a média is felkapta őket, így az Index is tudósított arról, amikor két éve karácsonyra már ők küldtek egy tonna saját termesztésű zöldséget a budapesti rászorulóknak, a tavalyi adományuk már 5 tonnányi saját termesztésű zöldség volt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Must have szerszámok mindenkinek

ermiz 2015. december 9., szerda 16:32

Kiszakad, eltörik, hiányzik, laza - csak néhány probléma a ház körül, amit nem lehet szerszámok nélkül megoldani. Na de mi kell egy átlagos háztartásba?

Először is attól függ, hogy házban vagy lakásban lakik, és van-e bármiféle ingerenciája a szerelésre. Ha ez utóbbi áll fenn, akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy mi az amit feltétlenül be kell szerezni, és mi az amit helyettesíteni lehet, bár vészhelyzetben szinte mindent lehet helyettesíteni. 

A gyártók már árulnak női szerszámkészleteket is, ám ezek többnyire kimerülnek annyiban, hogy a szerszámok rózsaszínek, ami valljuk be, 18 éves kor fölött a nők 99 százaléka számára nemhogy menő volna, hanem egyenesen kínos (még ha amúgy a szerszámokkal semmi baj sincs). 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A WWF pandás logóban teknős és gorilla is megbújik

Divany.hu 2015. december 9., szerda 11:48

A WWF ikonikus pandáját alakította át egy belorusz grafikus, bizonyos Yana Makarevich egyéb veszélyeztetett állatfajokra, mondván, ez a szimbólum könnyedén variálható, ráadásul nem is csak a pandák vannak kitéve veszélynek, adta hírül a designboom. A grafikus három másik állatfajt – a hegyi gorillát, a galapagosi pingvint és a madagaszkári teknőst rejtette el a logókon úgy, hogy csak az eredeti pandát alkotó formákat vette hozzá alapul. A grafikus azt reméli, hogy az emberek ezáltal még többet fognak beszélni majd a szervezetről mint eddig, hiszen a panda logójuk amúgy is nagy sikernek örvend.  

panda-transormation-designboom-818.gif
Fotó: Yana Makarevich

Ez a legmenőbb szőnyeg, amit valaha is láttunk!

ermiz 2015. december 8., kedd 13:30

Semmiféle csúcsdizájnerhez nincs köze, viszont közösségi alapon készült, egy kis közösség saját képére formálva, és ezzel a Mosonszolnoki Ifjúságért Hagyományőrző Egyesület készítette el az ország legmenőbb szőnyegét. Komolyan mondjuk.

Az egész úgy kezdődött, hogy van egy 1800 lelkes település, Mosonszolnok, ahol úgy gondolják, jó ha a falu együtt is csinál valamit. Ezért pályáztak a Norvég Alapnál némi pénzre, és egy nyolc fordulós játékot hirdettek meg, ahol a falu összes utcája versenyzett egymással: volt, hogy az utca legszebb nyulát keresték, volt kaszálóverseny, de építettek együtt fűzfaágakból egy 5 méteres Szentkoronát is, köztéri alkotás jelleggel, ami szintén jól összehozta a település lakóit.

Végül eljutottak odáig, hogy a Retextil Alapítvánnyal közösen egy hatalmas, 3x4 méteres szőnyeget készítsenek el. A hatalmas szőnyeget mintegy két héten át készítették különböző technikával, és a végén a falu összes háza rákerült. A Retextil segített a mintával, azaz az úthálózatot rajzolta rá egy fekete vászonra, és megtanította a technikára a lelkes önkénteseket. 

A helyiek örültek volna, ha a szőnyeg a sportcsarnokba kerül, ahol nagyon sokan megfordulnak, mert itt rendezik a térség kézilabda meccseit, ám úgy tűnik erre nem lesz lehetőség. Így a helyi művelődési ház fogadta be a hatalmas alkotást, ami csak azért kár, mert feltehetően itt sokkal kevesebben fogják látni. Ezért is mutatjuk meg most mi, íme:

Igényes lakás olcsón: mutatjuk a praktikákat

Becca 2015. december 7., hétfő 09:46

A Király utcához, bulinegyedhez közel eső lakások most a fénykorukat élik. Andrea is ezért döntött a Mozsár utcai ingatlan megvétele mellett, mert tudta, hogy ha egyszer el akarja adni, biztosan sokkal többet tud érte kapni, mint amennyiért vette plusz, amit beletett. Egyelőre azonban esze ágában sincs megválni tőle, sőt, büszkén mutogatja.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek lettek 2015 legdizájnosabb éttermei és bárjai

aa 2015. december 4., péntek 20:11

Idén is átadták a legdizájnosabb éttermeknek és bároknak járó elismerést, a Restaurant & Bar Design Awardsot, melyen nem csak az Egyesült Királyságban található látványos és olykor hatásvadász projektek kaptak helyet, hanem a nemzetközi vonalról is talált innovatív munkákat a szakmai zsűri. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy mi most a legmenőbb hely Bukarestben, Londonban, Párizsban, Japánban vagy Antwerpenben!

Ez lett a Baumax helyett

ermiz 2015. december 3., csütörtök 11:19

A Baumax helyén nyílik meg Óbudán az osztrák Mömax bútorlánc első budapesti üzlete. A hatalmas bútoráruház szerdán nyit meg hivatalosan, és mivel  a Möbelix bútoráruházak is a cégcsoportba tartoznak, ottjártunkkor a Möbelix törzsvásárlói kártyával rendelkezőket várták. Arra voltunk kíváncsiak, vajon milyen konkurenciát teremtenek a meglévő üzleteknek, milyen árakkal dolgoznak és milyen a kínálat.

Az üzlet koncepciója szerint két részre oszlik, az alsó szinten a kisebb tárgyak, kiegészítők találhatóak, fent pedig a nagybútorok és berendezett lakások kaptak helyett. A cég igyekszik széles réteget megszólítani, ami annyit jelent, hogy mind az olcsó termékeket keresők, mind a többet költők találhatnak maguknak megfelelő kínálatot. 

Az ön szobájának is szüksége van fókuszpontra!

ST 2015. december 2., szerda 14:23

A lakberendezés lényege, hogy az otthona még szebb, látványosabb, meghittebb és kellemesebb legyen. Ennek pedig az egyik alapeleme az, hogy a szobában kialakítsa az úgynevezett fókuszpontot. Ezzel könnyedén megadhatja a szoba alaphangulatát és rendezett, egységes képet alakíthat ki a segítségével. Hogy mit választ annak, az teljességgel önre van bízva, egyvalamit kell tudjon: azt, hogy a belépőnek megakadjon rajta a szeme. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki a döglött csirkéből készült bútor?

Menő/Ciki

aa 2015. december 1., kedd 18:50

Különös módját választotta a madárinfluenzás csirkék feldolgozásának a neves Delft University of Technology frissen végzett hallgatója, Emilie van Spronsen, aki a nemrég lement holland dizájn héten mutatta be azt az általa tervezett széket és urnát, amit a H5N8-vírussal megfertőzött csirkék betakarított csontjából és tollából készített el. – hívja fel a figyelmet a bizarr ötletre a designboom.com.

Műgyantába öntött színezett tollak.
Műgyantába öntött színezett tollak.
Fotó: emilievanspronsen.com
Távolról sincs vége, olvasson még »
630 szavazat 977 szavazat

Kilencmilliárdért londoni pecót?

Divany.hu 2015. november 28., szombat 12:58

Kéne?

 • 49
  Kéne
 • 19
  Nem kéne
 • 97
  A pénz kéne
 • 36
  Na jó, elég a jutalék is...

A piac hal meg utoljára, nem a remény, újra van legdrágább eladó ház Londonban, ha esetleg menőzni akarna Habony Árpi (már ha van még ennyi pénz a magyar államkasszában), vagy valami apróságot keres Kedves Fecó Zimány Lindának. Ez a kétemeletes sarki ház 20 millió angol fontért került fel a netre, ami akárhonnan is nézzük majdnem kilenc milliárd forint. És hogy ezért mi jár? Hát, például kilenc hálóterem, igen ocsmány tapétával; kilátás egy másik házra, és könyvtárszoba, meg ugyanolyan kandalló mindenhova.

A tulajdonos igen bizakodó, nála már csak az ingatlanos a bizakodóbb, akik ezen a környéken általában házanként olyan négyszázezer font (178 millió forint) körül keresnek, de ha ezt az üzletet nyélbe üti, akkor akár nyugdíjba is vonulhat, hiszen a kilencszázezer fontot (négyszáz millió forintot) is elérheti a jutaléka. Igen, ez csak a jutalék.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Julia Roberts közel négyszáz milliót keresett ezen a lakáson

Divany.hu 2015. november 27., péntek 18:01

A hollywoodi sztárok nemcsak a vásznon keresnek nagyon jól, a nevükkel házaik és lakásaik is jóval áron felül kelnek el a piacon. Négy hónappal azután, hogy Julia Roberts meghirdette Greenwich Village-i  penthouse apartmanját, potom 4,5 millió dollárért (kb. 1,3 milliárd forint), már túl is adott rajta, írja a housebeautiful.com. Ez is szép kis summa lenne, ha nem adtak volna érte jóval többet, egészen pontosan 5,35 milliót (1,5 milliárd), ami akárhogyan is számoljuk, 850 ezer dollárral (közel 250 millió forinttal) több, mint amennyit kért érte. 

A 185 négyzetméteres lakás három szobával nem az egyetlen ingatlan, amit az A-listás színésznő el szeretne adni, éppen most kíván hawaii birtokától is megszabadulni. Ehhez a most eladott ingatlanhoz még 2010-ben jutott hozzá 3,9 millió dolláért (1,14 milliárd), így pár száz milliót már eleve nyert volna az eladáson, ám így még sokkal jobban járt. 

Nézegesse, hol kelt fel a színésznő, honnan nézte a kilátást és milyen teraszon kávézgathatott ebéd után, amikor éppen ebben a lakásban lakott. 

Tuti lakberendezési trükkök, ha Airbnbzne

etelka 2015. november 26., csütörtök 15:45

Viktor huszonkét év után szakított a multiléttel, és inkább a nyugodtabbnak gondolt rövid távú lakáskiadás mellett döntött. Azóta túlvan a tanulóleckén, a multivilág tapasztalatait is beleépítette a lakásokba, melyek Budapest belvárosában várják a vendégeket. Utolsó befektetése nemrég lett kész, még érezni benne a frissen felújított lakások egyedi illatát, amiben keveredik a falfesték és a frissen csiszolt parketta illata. A közepes méretű lakás nem volt rossz állapotban, a tulajdonosa néhány éve hagyta maga után, azóta üresen állt.

Le volt pusztulva?

Azt nem mondanám, olyan volt, mint amikor átment az ember a nagymamájához, aki 70 éve ugyanolyan környezetben él. Ugyanazok a szagok, bemész a fürdőszobába és a nagyinál is meglévő illat csapta meg az orrod. De nem baj, mert praktikus volt, jó volt az elrendezése, és ez a fontos. 

Ebbe a lakásba amikor beléptem, azonnal láttam, hogy jó lesz. A bejárati ajtótól jobbra és balra helyezkednek el a szobák, ami pont megfelelő. Már elég praktikusan látom ezeket a tereket, azt kell kitalálni, hogy 30-40 négyzetméterig 3-4 ember elhelyezését hogyan lehet megoldani. Egy nagyobb  lakást ennek az üzletnek a fényében akkor érdemes megvásárolni, ha tudod szeparálni. Az viszonylag ritka – tapasztalatom szerint –, hogy egyszerre jöjjenek öten-hatan, jellemzően 2-4 ember érkezik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Piranesi különdíjat kapott az ELTE világháborús emlékműve

bb 2015. november 24., kedd 19:52

November 21-én vette kezdetét a régió egyik legmeghatározóbb nemzetközi építészeti konferenciája, a 33. Piráni Építészeti Napok és ezzel együtt a Nemzetközi Piranesi Építészeti Kiállítás, melyen az év legkiemelkedőbb épületeit díjazzák.

A díjért öt magyarországi projekt szállhatott versenybe, köztük Ekler Dezső DLA győrújbaráti szőlőléüzeme, Kovács Zoltán (KZ Építésziroda) és Ligervári István dabasi ravatalozója, Kovács Péter DLA (Archiko) debreceni műteremháza, Tamás Anna Mária és Kovács-Andor Krisztián (A+ Építész Stúdió) Visegrád városközpontjának I.ütemterve, valamint az ELTE Bölcsészkarának II. világháborús emlékműve. Az egyetem halottai című munkát az MM Csoport és a Hetedik Műterem tervezői, Albert Farkas, Bujdosó Ildikó, Fajcsák Dénes, Lukács Eszter, Polgárdi Ákos, Róth János DLA, Szabó Levente DLA és Szigeti Nóra készítették – írja az epiteszforum.hu.

Dinko Peračić díjnyertes piaca Horvátországban.
Dinko Peračić díjnyertes piaca Horvátországban.
Fotó: pida.si
Távolról sincs vége, olvasson még »

Dán dizájn, tényleg fillérekért

ermiz 2015. november 23., hétfő 15:16

Lehet örömködni, a méregdrága dizájnboltok jóárasított verziója nyílt meg a Váci utcában, és ígéretük szerint dán dizájnt kínálnak elérhető áron. Hogy miért épp az (egykor jobb napokat látott) bevásárlóutcát találták az első, 300 négyzetméteres magyarországi üzlet legjobb helyszínének, azt nem tudni, mindenesetre a masszívan terjeszkedő dán cég, a Tiger Store  jelenleg 556 üzlettel rendelkezik világszerte. És eggyel most már Magyarországon is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így indul be egy magyar startup Chilében

aa 2015. november 22., vasárnap 19:19

Napjaink egyik legnagyobb üzleti lehetőségeként tartják számon a startup vállalkozásokat, mi is nagy érdeklődéssel követjük a számos esetben sok kérdést felvető jelenséget, több figyelemfelkeltő és hasznos ötletet be is mutattunk már az elmúlt években az oldalon. A kifejezés egyébként röviden annyit jelent, hogy a korai fázisban lévő technikai fejlesztésen alapuló vállalkozásokat rövid idő alatt globális méretűre növelik.

Mialatt Budapest is nagy erőkkel dolgozik azon, hogy startup paradicsommá nőjje ki magát, addig a világ másik végén, Chilében tárt karokkal várják az innovatív ötletekkel rendelkező, vállalkozó szellemű fiatalokat, hogy a Start-Up Chile programon belül indíthassák be üzletüket. Ezúttal a 3D nyomtatott szemüvegben utazó Forma lelkes készítőit kérdeztük arról, hogy hogyan lehet bekerülni a számos lehetőséggel kecsegtető chilei programba és mik a személyes tapasztalataik a rendszerről. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ A 30-as évek fotókon

Graffitik, autók, emberek, hatalom, Amerika - John Gutmann a kamera segítségével megtanulta máshogyan látni a világot.

SZUBKULTÚR Utcai divat, de konkrétan, szó szerint

Ki hitte volna, hogy egy csatornafedél vagy irányítótábla ilyen tökéletes mintát ad a textilen. Utcai divat - szó szerint

FILMVILÁG Forog az új krimi Kulkával

Az X egy fordulatokban gazdag, skandináv típusú krimi. Kulka János a forgatás minden percét élvezte, tetszik neki a sztori is, és az általa játszott szereplő is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés