D&G+Smeg: robotgép ilyen csicsás még nem volt!

A Smeg gépek letisztult formavilága, és a D&G még a szokásosnál is csiricsárébb, de most egyszerre régies hangulatot is keltő mintái úgy tűnik jól megférnek egymás mellett. Csicsás új kollekció konyhai sznoboknak.

Összeállt a Smeg és a Dolce & Gabbana egy konyhai kollekcióra, amelyben létrehozták a világegyetem minden bizonnyal legcsicsásabb robotgépét (és kenyérpirítóját, stb). Mivel az árak egyelőre nem ismertek, a kérdés csak az, vajon a csillagászati áron kínált hűtők és konyhai eszközök, és a hasonlóan elérhetetlen luxusmárka árai összeszorzódnak-e.

Létrejön-e minden idők legdrágább konyhai kollekciója, vagy egy mezei Smeg kenyérpirítót használó háztartás számára is opció lesz a kis vitorlásokat és tudományos nevükön „színes verebeket” felvonultató Smeg x Dolce pirító beszerzése? 

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

A „Szerelmem, Szicília” (Sicily Is My Love) néven napvilágot látott kollekció Domenico Dolce és Stefano Gabbana otthonának zengi dicshimnuszát. Ennek megfelelően a szicíliai folklór gyakori szimbólumaiba öltöznek a turmixgépek és konyhai robotok. A már említett verebek mellett citromok, akantusz levelek, tenger, napfény, és rengeteg virág díszíti majd a gépeket. Géppuskák, maffia kivégzések, szafttól foltos atlétatrikóban pompázó öregurak egyelőre nincsenek.

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

A virágokkal kivarrt gépek színvilága és mintái kifejezetten magyarosnak is tűnhetnek, ha valaki elég vastag pénztárcával rendelkezik, jó ötlet lehet egy-egy darabot titokban becsempészni a nagyi konyhájába, vagy elhelyezni egy falusi kocsmában, abszurd, de esztétikai szempontból mégis egységes csendéleteket létrehozva így.

A post shared by SMEG USA (@smegusa) on

Az októberben érkező kollekció egyébként nem az első együttműködés a 2 márka között, tavaly 100 darab kézzel festett hűtő is napvilágot látott egy kollab eredményeként. A hűtők egy dizájn vásárra készültek, egy darabért közel 10 millió forintot kell kicsengetni, és gyönyörűek.

Na de kérdés, hogy menő-e egy ilyen Smeg x Dolce konyhai gép?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (808) (690) Ciki!
Mustra