Menő vagy ciki Kendall Jenner 14 milliós kanapéja?

A legfiatalabb Kardashian-híresség, Kendall Jenner még a nyáron csapott le Emily Blunt és John Krasinski keleti parti villájára, amiért 6.5 millió dollárt, azaz kb. 1.8 milliárd forintot perkált le. Úgy tűnik, a modellé avanzsált valóságshow-sztár csak most kezdi berendezni a 445 négyzetméteres ingatlant, de az már látszik, hogy - a közeli családtagokhoz hasonlóan - a 20 éves celebgyereknek is jó szeme van a minél drágább dizájnercuccokhoz.

Ebbe a csodába fektetett bele Kendall Jenner.
Ebbe a csodába fektetett bele Kendall Jenner.edra.com

Legújabb szerzeménye ugyanis egy 52 ezer dolláros, azaz kb. 14.4 millió forintos kanapé, amit az olasz bútormárka, az Edra kollekciójából választott. “Tökéletesen illik a térbe” – jegyezte meg blogjában a sasszemű modell, aki igazán klassznak találja a ‘Boa' fantázianéven futó, sötétkék-lila színű, csomózott heverőt.

Nem is pihenhet máson egy A-listás modell.
Nem is pihenhet máson egy A-listás modell.Noel Vasquez / Getty Images Hungary

Kendall Jenner merész bútorválasztására kétségtelenül nagy hatással volt a család házi belsőépítésze, Martyn Lawrence Bullard, aki Kourtney és Khloe Kardashian családi házának lakberendezéséért is felelt – mutat rá a Glamour.com Jenner kifinomult választásának lehetséges inspirálójára

A mutatós kanapén egyébként gyártója szerint négy ember dolgozik egy teljes héten át. Ön mit gondol: jó helyre ment a milliós modellgázsi, vagy inkább cikinek érzi az effajta flancolást egy huszonévestől? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1127) (1172) Ciki!
Mustra