Menő vagy ciki a növényhajú Troll?

Furcsa összeborulásra lett figyelmes az incrediblethings.com a napokban, aminek köszönhetően mi is megismerhettük a crystoll.com néven futó oldalt, melynek ötletgazdája a kilencvenes évek trendjeinek visszatérését meglovagolva nem a rave korszak vagy a choker nyakláncok iránt érzett nosztalgiát, hanem a csúnya és színes hajú Troll babákra pörgött rá és piacra dobta annak növényes változatát.

Ciki lenne 25 év felett ilyet tartani a lakásban?
Ciki lenne 25 év felett ilyet tartani a lakásban?crystroll.com

Bár a márka Instagram oldalának kommentelői szerint kannabiszt kellett volna ültetni a szerethető figurák fejébe, az ötletgazda azért mégsem volt ennyire bevállalós és Tillandsiákkal pótolta a hatvanas évek óta piacon lévő Trollok haját. Ami egyébként nem volt rossz választás, mivel ezek a növények nem igényelnek olyan sok törődést, talaj és víz nélkül is vígan elvannak, gyökeret sem eresztenek, így sokukat fára vagy kőre illesztik. Ezek a növények hazánkban szakállbroméliák vagy levegőbroméliák néven is ismertek.

Hát nem imádnivalóak?
Hát nem imádnivalóak?crystroll.com

Az év egyik legmenőbb ajándék ötletét egyébként 35 dollárért, 9535 forintot ön is berendelheti a márka webáruházából vagy az etsy.comról, de előtte szavazzon, menő a növényhajat kapott Troll vagy inkább cikinek és gyerekesnek érzi az efféle figurák gyűjtését?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1709) (1288) Ciki!
Mustra