Bostonban feltalálták a luxus menedékházat

Ismerős az, amikor elmegy nyaralni, aztán még fáradtabban és stresszesebben érkezik haza, mint ahogy elment? Ráadásul egy csomó pénzbe is került és rengeteget kellett hozzá utazni! Na, most ezekkel akar leszámolni a Getaway névre hallgató startup, ami a Boston közeli erdőkben húzott fel konténerméretű faházakat, hogy a nyaralók tényleg ki tudják pihenni magukat.

A cég három, egyenként 14 négyzetméteres házikót tart fent a massachussetts-i erdőkben, amiket éjszakánként 99 dollárért, azaz 27 ezer forintért lehet kibérelni, írja a TechInsider. A víkendházak pontos helye szigorúan titkos, de annyit elárultak, hogy Bostontól kétórányi autóútra vannak. Mondjuk addig titkos, amíg valaki egyszer el nem megy, utána már...

A Tech Insidernek nyilatkozott Jon Staff, a Getaway vezetője, aki egyébként a Harvard hallgatója. „Tényleg csak annyit akarunk, hogy semmit ne csinálj, ha ott vagy, csak szakadj el a világtól" - foglalta össze a projektjük célját röviden. A kis lakásokat a kötelező felszerelés mellett rágcsálnivalókkal, klasszikus olvasnivalókkal és társasjátékokkal is telepakolták, az elektromosságot (beleértve a vécét is) pedig napelemek biztosítják. Mutatunk egy galériát is, hogy megnézhesse, miként fest a nagy ötlet, bennünk pedig csak egyetlen kérdés merült fel: azért wifi van...?

Oszd meg másokkal is!
Mustra