RAKTÁR

Tériszonyosok lehetőleg kerüljék ezt az éttermet!

2016. március 12., szombat 09:08

Bár még egyelőre csak terv fázisban van, hamarosan megszületik a Copper Canyon Cocktail Bar nevű hely, aminek nemcsak az lesz a különlegessége, hogy üvegből van a padlója, de az is, hogy az egész épület egy sziklából lóg ki egy kanyon fölé. Az épületet a Tall Arquitectos tervezte és a Basaseachi-vízesésnél keressék majd, Mexikóban.

Ha elkészül, kétszintes lesz: az egyiken egy bár kap helyet, a másikon pedig egy étterem, amiben patkó alakban helyezik majd el az asztalokat, hogy mindenkinek páratlan rálátása legyen a kanyonra. De nemcsak enni vagy inni lehet: a komplexumnak lesz egy medencéje is, amiben megmártózhatnak az arra fogékonyak. Mutatunk egy videót is, amiben megnézheti a látványterveket, ha pedig ide kattint, az építésziroda egyéb munkáit is.

A legmagasabb étterem címét jelenleg egyébként az At.mosphere birtokolja: a 122. emeleten, azaz 411 méter magasban lévő hely Dubajban található.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ A 30-as évek fotókon

Graffitik, autók, emberek, hatalom, Amerika - John Gutmann a kamera segítségével megtanulta máshogyan látni a világot.

SZUBKULTÚR Utcai divat, de konkrétan, szó szerint

Ki hitte volna, hogy egy csatornafedél vagy irányítótábla ilyen tökéletes mintát ad a textilen. Utcai divat - szó szerint

FILMVILÁG Forog az új krimi Kulkával

Az X egy fordulatokban gazdag, skandináv típusú krimi. Kulka János a forgatás minden percét élvezte, tetszik neki a sztori is, és az általa játszott szereplő is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés