RAKTÁR

Az Erzsébet téri Adományfa karácsony után tűzifaként segíti a szegényeket

2015. december 17., csütörtök 11:55

Hivatalosan is átadták az Erzsébet Téren a Hello Wood karácsonyi installációját, az Adományfát. Az Ökomenikus Segélyszervezet kampányában idén 16 méter magas, 30 m2 alapterületű installációt lehet megnézni, melyet Budapest Főváros Önkormányzata, a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft., a Design Terminál, a Vodafone Magyarország és a Hello Wood állított fel 40 tonna tűzifából. Az Adományfa tetején kilátó is helyet kapott, alapanyaga az ünnepek után rászoruló családokhoz kerül.

Az installáció Vízkeresztig lesz látható és hívja fel a figyelmet arra, hogy az otthon melegének megteremtése több ezer családnak okoz nehézséget. 2015-ben már nem csak installációként, hanem adománypontként is működik a gigantikus karácsonyfa. Lehetőség van közvetlen pénzadomány felajánlására, melyből a Magyar Ökomenikus Szeretetszolgálat további tűzifához juttatja a rászorulókat. Az országos összefogáshoz bárki csatlakozhat a 1353-as adományvonalon keresztül. Egy telefonhívás, vagy sms 250 forint adományt jelent.

Elkészült a Design Terminál, a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft., a Vodafone Hungary és a Hello Wood közös kará...

Szerző: Design Terminál2015. december 8.

Blogok, amiket olvasunk

STíLER 5 tipp úszógumi ellen

Hiába edzünk és diétázunk, az a fránya úszógumi csak nem akar leolvadni? Ez az öt tipp bármilyen diétába vagy életmódba könnyedén beilleszthető, és segít a lapos has elérésében.

MÁS TÉSZTA Bögrés kefíres süti

Akkorát estem, hogy muszáj volt sütnöm valami vigasztalót. De isteni reggelire vagy vendégvárónak egy pohár finom tea mellé is.

HATÁRÁTKELŐ Los Angelesben az élet...

Egy idő után nem mondod az itthoniaknak, hogy jól vagy, mert mindenki csak arra vár, hogy mondjak végre valami rosszat
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés