18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Már a vibrátora is lehet minimalista

A vibrátorokból néha készülnek egészen extrém darabok is, most viszont olyanba futottunk bele a dezeen oldalán, amelyet akár nyugodtan elöl is hagyhat, mert dekorációnak sem utolsó. Az ötlet a cseh tervező, Anna Maresova fejéből pattant ki, aki azokat a nőket célozza meg, akik nem az égbekiáltóan vulgáris dolgokhoz vonzódnak.

A kollekcióban található vibrátor, vaginafal-erősítő golyók és két tojás is – utóbbiak külső és belső izgatásra is használhatóak. A minimalista, lekerekített dizájn fehér szilikonborítással párosul és a célja – a szórakoztatáson kívül – az, hogy segítsen a nőknek abban, hogy úgy beszélhessenek a játékaikról, hogy nem érzik azt cikinek.

„A szépség az egyszerűségben rejlik" – durrogtatott el egy klisét Maresova a dezeennek, majd hozzátette, hogy a kütyük minőségi bevonattal rendelkeznek és nincs rajtunk semmilyen kiálló vagy nyitott rész és a baktériumok sem telepednek meg rajta. Az ötlet egyébként akkor pattant ki a tervezőnő fejéből, amikor a mesterdiplomáját készítette – ez egyébként az erotikus segítségnyújtásról szólt. „A szexshopokban sokszor olyan ordenáré termékeket árulnak, hogy a legtöbb embernek elmegy tőle a kedve. Olyan termékeket akartam tervezni, amelyek eloszlatják a nők aggodalmait" – mondta Maresova.

Whoop-de-doo-sex-toys-by-Anna-Maresova dezeen ban
Anna Maresova

A vibrátor mellé előrendelhető egy dupla vénuszgolyó is, amely két 3,2 centiméter átmérőjű golyóból áll, amelyek úgy helyezkednek el egy rúdon, mintha nyalókák lennének. Ezekből külön változat készült azoknak, akik nemrég szültek és azoknak, akik a kicsit keményebb edzést kedvelik.

Ha most rögtön szeretne magáénak tudni egy elegáns dizájnvibrátort, esetleg a vénuszgolyót is tartalmazó csomagot, van egy rossz hírünk: a projekt jelenleg még csak a pénzgyűjtési fázisban van. Az IndieGogón július 10-ig várják a pénzt, a kitűzött 100 ezer dollárnak (2,8 millió forintnak) eddig közel a negyede gyűlt össze. A Whoop.de.doo vibrátor önmagában 195 dollárért (54 ezer forintért), a vénuszgolyóval szettben 230 dollárért (65 ezer forintért) előrendelhető, a szöveg tanúsága szerint ez utóbbival például a jövőbeni piaci árhoz képest 75 dollárt (21 ezer forintot) spórolhat. A vibrátor a teljes simaság érdekében egy különleges, mágneses csatlakozón keresztül tölthető USB-n keresztül és ha összejön a támogatás rá, jövőre kezdik el gyártani.

Ha még több fotót szeretne látni a termékről, ide kattintva megnézheti őket.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra