Ez van, ha ötvözzük a modernizmust a babaházakkal

Polc lett a modernista házakból.
Polc lett a modernista házakból.straightlinedesigns.com

Falra szerelhető babaházakkal rukkolt elő a kanadai származású bútorkészítő mester, Judson Beaumont, melyben semmi meglepő nem lenne, ha a klasszikus értelemben vett játékházak helyett nem a kaliforniai Palm Springs posztmodern építészete inspirálta volna a művészt a tervezés során – írja a Straight Line Design kissé Pán Péter-szindrómás alapítójáról a curbed.com.

Az ötvenes éveket idéző, mára ikonikussá vált berendezési tárgyakkal, Jacobsen és Eames által tervezett székekkel felturbózott kisházaknak funkciójuk is van, mivel Beaumont szerint olyan felnőttes használati tárgyakat pakolhatunk rá, mint például a kocsikulcs, a rúzs, az iPhone, az olvasószemüveg, a bornyitó, a kávés csésze vagy éppen a pezsgős pohár.

Judson-Beaumont-House-Shelves-4
straightlinedesigns.com

„A „Floating House Shelves” névre keresztelt kollekció teljes egészében megmaradt és újrahasznosított anyagokból, laminált műanyagból és parafából készült. Ez az első ilyen sorozatom, de a későbbiekben szeretném kibővíteni, és egyéb építészeti ikonok munkáit, raktárakat vagy éppen magházakat is elkészíteni a műhelyben megmaradt anyagokból. Ezzel a fantáziadús kiegészítővel az egyik legnépszerűbb gyerekjátékot hoztam össze az egyik legismertebb építészeti stílussal. ” – mondja az igényesen kidolgozott, több funkciós minicsaládi házakról a mester. Az árakról és a rendelési feltételekről ide kattintva érdeklődhet, de addig is szavazzon! Menő polcrendszert csinálni a legendás formából vagy inkább cikinek találja a modernista babaházakat?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1125) (1029) Ciki!
Mustra