Játszóház macskáknak: menő vagy ciki?

Csinos kis összeget, 23.873 eurót (körülbelül 7.3 millió forint) dobtak össze a cicarajongók a Poopy Cat névre keresztelt márka alkotóinak, akik egy macska játszóházra kalapoztak a Kickstarter.com oldalán a közelmúltban. A Blocks néven futó moduláris csomag egy biológiailag 100 százalékban lebontható, újrahasznosított anyagból készült kollekciót tartalmaz, mely könnyű, de strapabíró kartonból készült, egymásba illeszthető elemeket, kockákat valamint egy átjárót is tartalmaz – írja a desingmilk.com.

A minden korosztály számára ajánlott kreatív macskalak másik nagy előnye, hogy az összecsukható elemeknek köszönhetően könnyen szállítható és pofonegyszerűen bárhol felállítható. „A terméket széles körben, különböző fajtájú, méretű és kedélyállapotú macskán teszteltük. Az egymásba csatlakoztatható elemek minden oldalról nyitottak, aminek köszönhetően a macskák maximálisan szabad mozgásteret kapnak a blokkok között” - mondja művéről a tervező.

„A macskák szeretnek játszani, de ez nemcsak jó móka számukra, hanem a fejlődésükben is nagy szerepet játszik. A Blocks természetes módon serkenti a macskák szellemi és fizikai aktivitását minden korosztály számára. Különösen a lakásban tartott macskáknak segít az unalom és az elhízás ellen” – mondják az alkotók a személyre szabható termékről. Az ötletes macskaszett tavasszal kerül majd forgalomba és várhatóan 30-40 eurót (9300-12.409 forint) kell majd fizetni érte. Egy szintén kartonból készült, macskaalom-tálcával kiegészített darabért pedig 55 eurót (17.059 forint) kérnek majd a készítők. Ön menőnek vagy cikinek találja a kis helyet foglaló macska játszóházat?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1576) (1332) Ciki!
Mustra