Ha trendi lakásra vágyik, akkor a Marsala lesz az ön színe!

Nem tudni, vége lesz-e a lakberendezésben a cukorkaszíneknek, mindenesetre 2015-ben egy merőben más szín fogja uralni a piacot, már amennyiben a gyártók fejet hajtanak a trendeknek. 2015 színe a Marsala névre hallgat (Pantone 18-1438), és a burgundi és a barna közti árnyalatot képviseli. 

Marsala wallpaper Pantone Color of the Year 2015-1920x1200

A hivatalos megfogalmazás szerint: „A burgundi és a barna között található 18-1438-as kódszámú Marsalának gazdag, földes színvílága van, ami egy olyan semleges, de más színekkel kontrasztos árnyalat, melyet kiválóan lehet alkalmazni a belső terek kialakításánál is. A Marsala egy merészen hívogató, vakmerő szín, ami magabiztosságot és stabilitást nyújt, miközben táplálja a testet és a lelket. A robusztus borpárlathoz hasonlóan, amiről a nevét is kapta, a Marsala egy ízletes és kiadós étkezés gazdagságát foglalja magában, míg a szín vörösesbarna gyökerei egy kifinomult, természetes földközeli érzést keltenek". Azért nem kell összeomlani, egyrészt divatok jönnek mennek, másrészt bárhol ki lehet kevertetni a Marsalát. A Trilak Festékstúdióiban minta alapján kevernek színeket, egy kütyü segítségével analizálják a megfelelő színt, majd kikeverik az igényelt festéket.

A nemzetközi designerek azonnal lecsaptak a színre, megmutatjuk, mi mindent dobtak máris piacra.

Baccaratnál kapható ez a csodálatos mécses, amely a vörös árnyalataiban szórja szét a fényt. A kristály mécses 250 euróba kerül (77300 ft), de hát a divatra áldozni kell. 

88471 marsala-baccarat-windlicht-eye
termékfotó

Enyhén  retro hatású szekrényke, amit mi biztos magunk lefestenénk, de ha szereti az újat, és nem bízik a DIY megoldásokban, akkor megveheti a Cappelini design cég termékét, ezt a nagyi bútorára hajazó dobozt, mely továbbiakkal párosítható. A fehér, zöld és kék színben is kapható bútordarab 640 euróba kerül (1,9 millió forint), ennek töredékéért bőven talál olyan asztalost, aki valami hasonlót alkot. Azért ideírjuk, a bútor méretei: 163 x 175 x 60 cm.

88475 marsala-cappellini-anrichte-butterfly
termékfotó


Akkor már inkább egy jó kanapé, a B&B Italia Husk nevű bútorával köszönti az új pantone színt. A hideg kékekkel, natúr árnyalatokkal is jól kombinálható kanapé 5486 euróba kerül (1,68 millió forint), ami nem kevés, viszont szerintünk nagyon jól néz ki. 

88472 marsala-bebitalia-sofa-husk
termékfotó

BoConcept terméke a Noir névre keresztelt váza, ami nálunk 7900 forintba kerül, olyan magas mint egy A/4-es lap. Nekünk egy urna jutott róla eszünkbe, mindenesetre nagyon trendi urna. 

88474 marsala-boconcept-vase-noir

Még trendibb lehet, ha a Delightfull lámpáját választja. Persze nem csak K betűt talál a kínálatban, van itt minden, amit szeretne. Az egy méteres betűket kültérre is rakhatja, viszont mélyen a zsebébe kell nyúlnia, mert 2500 euró (772000 ft) alatt nem kapja meg őket.

 

 

termékfotó
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra