Magyar tervezők találták ki a variálható mintájú luxus designkarkötőt

Egy magyar tervezőcsapat találta ki és alkotta meg azokat a luxus designkarkötőket, amelyek mintája bármikor változtatható, és persze okostelefonról állítható. A tago arc nevű, E Ink kijelzővel ellátott ékszer lényege, hogy mintás felülete valójában egy olyan E Ink kijelző, mint amit az e-könyvolvasóknál alkalmaznak. Egy applikáció és NFC kapcsolat segítségével pedig több száz minta közül lehet válogatni, amiket bármikor le is lehet cserélni, akár hangulattól függően is. 

A L!BER 8 Technology nevű magyar startup cég közösségi finanszírozási kampányt indított, hogy a designkarperec tömeggyártása elkezdődhessen. Ráadásul, aki még ebben a fázisban támogatja a csapatot, sokkal olcsóbban juthat hozzá a karkötőhöz. 

A tervezőcsapat azt ígéri, hogy a minták száma folyamatosan bővülni fog, sőt a felhasználók is készíthetnek sajátot, amit megoszthatnak egymással. Árról egyelőre nincs még szó, de a prototípusok már készen vannak és hamarosan indul a támogatási project az Indiegogo kampányban. Mutatjuk a galériában, hogyan is fog kinézni a személyre szabható mintájú luxus designékszer.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek