nono

Hangulatvilágítás asztallal? Mi van?

Az ember a hangulatot szinte minden esetben fényekkel tudja a legjobban megteremteni. Ám ahhoz, hogy szinte minden érzéshez megfelelő erősségű fényt biztosítson, ráadásul még szép és helytakarékos is legyen, nem sok lámpát fog találni. Így aztán nem is érdemes lámpát keresgélni, inkább válasszon étkezőasztalt.

Elsőre ugyan kissé fura lehet ez a kijelentés, hiszen világításban ez a bútordarab nem szokott jeleskedni. Kivéve akkor, ha a fiatal spanyol belsőépítészeti és bútortervező stúdió, az Amarist alkotásáról van szó. A Cupiditas, vagyis Vágy nevű bútordarab nem csak a fényjátékban veszi ki a szerepét, kialakítása enélkül is említésre méltó.

A csúcsára állított kocka alabástrom lapokból készült. Ennek jelentősége akkor mutatja meg igazán magát, amikor a benne lévő fényforrást bekapcsolja. Az anyagon ugyanis átdereng a fény, így igazán különleges hatást teremthet a szobában. Ez azonban még nem minden, hiszen a fény színe is változtatható, amit pedig egyszerűen a telefonjáról, vagy a táblagépéről vezérelhet. Így már semmi akadálya, hogy bármelyik hangulati pillanatához a megfelelő világítást rendelhesse. Az asztal a cég weboldalán keresztül rendelhető, árat azonban sajnos nem tüntettek fel hozzá, ami sajna már önmagában azt sejteti, hogy nem olcsó mulatság a hangulata szerint világítani a lakást.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
nono
Mustra