Szőrrel és műszállal készülnek a boltok a télre

Egy meleg takaró majdnem minden háztartásba elkél, vasárnap délután bekuckózva olvasni, neadjisten bámulni a tévét a legjobb egy meleg takaróba burkolózva (kivéve, ha az ember a lakótelep kilencedik emeletén él, mert ott néha ilyenkor is jobban jön egy ventillátor). Körülnéztünk, hol érdemes szép és puha takarókat keresni, bónuszként vicces vagy érdekes tárgyakat is találtunk a kiegészítőket kínáló üzletekben.

H&M Home

Az alacsony árakkal operáló svéd fast fashion divatárulánc Home részlegének hazai piacra lépését sokan várták, nem véletlenül. Nagyon sok termék jó áron kapható, ám a minőségibb árut itt sem fogjuk fillérekért megkapni.

Zöld, piros, fehér és a szokásos arany-ezüst képezik a téli alapszíneket, de erősen jön fel a szürke is. A kollekcióban egy csomó kézírással díszített tárgy kapott helyet, ha kedveli a country stílust, ott a helye. A műszőrme termékek nem olcsók, 9900-17990.- egy takaró, igaz ezek tényleg melegek és jó minőségűek. Gyertyatartók és gyertyák is szép számmal akadnak a kínálatban, de ha csillogásra vágyik, akkor itt fényárba öltöztetheti a lakást. A márka láthatóan a kamaszokat célozza meg, egy halom rózsaszín, cuki kisállatokkal díszitett terméket dobtak piacra. Ágyneműből viszont csekély a kínálat, mi mindössze négyfélét találtunk, pedig nem rossz a minőségük.

Butlers

A Butlers üzlete igazi kincsesbánya, a nagyon olcsótól a pofátlanul drágáig mindent megtalálni itt. Sütinyomó pecséttől a rénszarvasfejig bármi szembejöhet, de erősek gyertyában is (szinte minden szín és méret megtalálható itt), számozott gyertyát itt például igen jó áron kaphat. Dekupázsolásra tökéletes szalvéták 799 forintba kerülnek, de dizájnos cúgfogót is talál itt 5990.-ért. Ha nagyon idétlen, karácsonyfákkal díszített hajráfot szeretne, akkor itt a helye, alig 1290-ért megkapja. Van még itt hóleopárd- vagy farkasbunda mintájú műszőrme takaró 29900-ért – igen, nem írtuk el, tényleg ennyibe kerül egy kétrétegű, 150X200-as takaró. A jó hír, hogy ez már annyiba kerül, hogy online ingyen házhozszállítással rendelheti meg. Vannak azért itt jobb ár-értékarányú termékek is, de tényleg sokat kell bolyongani, hogy ráakadjunk kedvencünkre.

kika Deco

Nagy örömmel közölhetjük, hogy új kika üzlet nyílt a Szent István körúton, a Quattro Mobili helyén. A viszonylag nagy üzletben bútorok nincsenek, viszont lakáskiegészítőkből annál többféle. Fali képektől a lámpákig, meg persze az elmaradhatatlan karácsonyi dömping. A lakás minden szegletébe kaphatunk megfelelő kiegészítőt, és az árakat még horrorisztikusnak sem mondanánk. Takarót például itt találtunk jó áron, de több árkategóriában is kínálnak termékeket. Az üzlet inkább a 30+-os korosztályt célozza meg, inkább visszafogott, polgári lakásokhoz illő tárgyakat találni itt, de persze ez nem azt jelenti, hogy a fiatalabb korosztály számára nincsenek itt vállalható dolgok.

Stile Interio

A WestEndben egy viszonylag kicsi üzletben várják azokat, akik csillogó műfákkal pakolnák tele a lakást, esetleg cukimuki apróságokat vennének.Takarókból nem nagy a kínálat, mondhatni alig vannak, azokat amit találtunk a galériában megnézheti. Igazából nem tudom hová tenni ezt az üzletet, lakberendezési boltnak kicsi, csetreszboltnak nagy, árban viszont magasra tették a lécet. Vannak egészen kreatív, nem sok helyen látott dolgok, de a díszes pezsgőspohár és a cukimuki bögre vicces felirattal is bőven van itt.

Tesco FF

A Tesco egy ideje ráerősített a lakberendezésre, a Basictől a kvázi luxusig találni itt sok mindent. Korábban a showroomban tekintettük meg a téli kínálatot, és továbbra is lelkesedünk az állatos párnákért, melyek verhetetlen áron kaphatóak. A legnagyobb kínálat Budaörsön van, ha mindent meg szeretne találni, érdemes odáig kimenni. A klasszik darabok mellett van itt szőrös szőnyeg, párnákból pedig hatalmas a kínálat,

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek