Naptárgyertya a karácsonyi visszaszámláláshoz

Nem kell mindig az adventi naptárakat nyitogatni, vagy a napokat ikszelgetni karácsonyig, és az adventi koszorú négy gyertyájánál napra pontosabb visszaszámlálási lehetőség is van már. Csak el ne felejtse minden este időben elfújni! 

Kép: normann-copenhagen.com
Kép: normann-copenhagen.com

Az adventi koszorút Anne Lehmann is megunhatta, mert - ahogyan az a Design-milk.com oldaláról kiderül  - tervezett egy gyertyát, amin visszaszámolhat karácsonyig. A napokat fekete csíkok jelölik a fehér gyertyán, fentről lefelé haladva december 1-től egészen 24-ig, ami már a gyertya legaljára esik.

Kép: normann-copenhagen.com
Kép: normann-copenhagen.com

Vagyis ha minden nap meggyújthatja a kanócot (és aztán árgus szemekkel odafigyel, nehogy időutazzon), akkor nem csak átvitt értelemben fogynak majd a napok karácsonyig. Azt azonban mindenképpen meg kell jegyezni, hogy egy ilyen gyertya-naptárnak két nagy hátránya is van az előbb említett adventi kalendáriumhoz képest. Az első, hogy ebből sajna nem tud csokit kivenni minden nap. A másik a színe: bár tény, hogy a fekete-fehér elegáns, nem kifejezetten karácsonyi hangulatú.

Kép: normann-copenhagen.com
Kép: normann-copenhagen.com

De ha önnek bejön a látvány, mindez ne tartsa vissza, a megszokott adventi gyertyák mellett egy ilyen „naptárgyertya” kifejezetten jól fog mutatni. A Normann Copenhagennél pedig november elsejétől rendelhető is 13 eurós, vagyis nagyjából 4000 forintos áron, így ha időben reagál, akkor decemberben el is kezdheti a visszaszámlálást.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Menő! (1265) (1138) Ciki!
Mustra