Ön várná a buszt Legó-buszmegállóban?

Szinte nem telik el úgy hét, hogy ne fussunk bele valamilyen Legóval vagy legósítással kapcsolatos hírbe. Az évtizedek óta megunhatatlan játék ezúttal a brit főváros egyik buszmegállójában tűnt fel, amit Duncan Titmarsh dizájner legósított a városnak. Az akció a „Year of the Bus” program keretében történt, melyet a Londoni Közlekedési Vállalat indított a város szimbólumaként is gyakran emlegetett emeletes, piros jármű munkába állásának századik évfordulója alkalmából.

Buszmegálló a Regent Streeten
Buszmegálló a Regent StreetenTransport for London

A Legóból kirakott buszmegálló és annak ülései valamint kijelzői július 15-ig lesznek megtekinthetőek a W1-es vonal Regent Street-i megállójánál, a Hamleys játékbolt közelében –írja a huffingtonpost.com a látványosságról, melyet mintegy 100.000 darab legóból két hét alatt rakott ki az ötletgazda Titmarsh.

100.000 darab legóból rakták ki a megállót
100.000 darab legóból rakták ki a megállótTransport for London

„Sok ezer ember halad végig a Regent Streeten minden nap. Reméljük, hogy ezzel az új megállóval mosolyt csalunk a legrutinosabb ingázók arcára is. A Transport for London és a London Transport Museum idén rendezvényekkel, kiállításokkal készül, mellyel emlékeztetni szeretné a világot, hogy milyen komoly szerepet játszott az autóbuszhálózat a nagyváros életében" – mondta a Transport of London ügyvezető igazgatója a világ első sorozatban gyártott buszáról, mellyel az első világháború idején katonákat is szállítottak a frontra.

Igen,még a padokat is Legóból rakták ki
Igen,még a padokat is Legóból rakták kiTransport for London
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra